DOLAR
32,3190
EURO
35,1206
ALTIN
2.301,92
BIST
9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Ödemiş’in kurtuluşunun 100. Onur Yılında coşku dolu konserler

Ödemiş’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100.

Ödemiş’in kurtuluşunun 100. Onur Yılında coşku dolu konserler
05.09.2022 13:40
314
A+
A-

Ödemiş’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Onur Yılı’nda coşku konserlerle doruğa çıktı. 3 Eylül akşamı Göksel, 4 Eylül akşamı Onur Akın büyük ilgi gören konserlerde Ödemişlilere müzik ziyafeti çekti. Ödemiş Milli Fuarı, 38. kez kapılarını açtı. 

 

Ödemiş’in kurtuluşunun 100. Onur Yılını dolu dolu bir etkinlik programıyla kutlayan Ödemiş Belediyesi’nin ev sahipliğinde birbirinden değerli isimler coşku dolu konserlere imza attı.  

 

KURTULUŞ COŞKUSU KONSERLERLE TAÇLANDI 

İlçenin kurtuluş yıl dönümü olan 3 Eylül’de Türk Pop Müziği’nin dev ismi Göksel, şarkılarını Ulus Meydanı’nı dolduran binlerce Ödemişli ile birlikte söyledi. Konserini İzmir Marşı’nı söyleyerek sonlandıran Göksel uzun süre alkışlandı. 

 

4 Eylül Pazar akşamı özgün müziğin güçlü sesi Onur Akın, Ulus Meydanı’nda Ödemişlilerle buluştu. Herkes için özgür, mutlu, huzurlu ve barış içinde bir gelecek dileyen Onur Akın’a Ödemişliler de cep telefonlarının ışıklarıyla eşlik etti.  

 

Konserlerde Ödemişlilerin heyecanına ortak olan ve sanatçılara günün anısına Efe Heykeli armağan eden Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, 100. yılı adına ve anlamına yakışır şekilde kutlamak ve coşkuyu taçlandırmak için birbirinden güzel etkinlikler düzenlediklerini belirterek, “Kuvayı Milliye ateşini yakan Ödemiş’te binlerce hemşehrimizle 100. Yılımızı kutlamanın onurunu yaşıyoruz. Zaferi ancak inananlar ve kazananlar kutlar” dedi.  

 

Ödemiş’in kurtuluşunun 100. Onur Yılı etkinliklerinde müzik şöleni 7 Eylül Çarşamba akşamı 125. Yıl Kültürpark’ta 20.30’da başlayacak Kültür Gecesi ve ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi THM Orkestrası konseriyle sürecek. 13 Eylül Salı akşamı da 21.00’de yine 125. Yıl Kültürpark’ta Kafkas Şenliği düzenlenecek. Sevilen sanatçı Gülcan Altan sahne alacak. 

 

ÖDEMİŞ MİLLİ FUARI’NDAN 38. MERHABA! 

Kurtuluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Ödemiş Milli Fuarı da 38. kez kapılarını açtı. 1985 yılından bu yana düzenlenen ve Türkiye’nin tescilli tek Milli Fuarı olan Ödemiş Milli Fuarı’nın açılışını Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve protokol üyeleri gerçekleştirdi. 

13 Eylül’e kadar ziyarete açık olacak Ödemiş Milli Fuarı için kurulan lunapark büyük ilgi görüyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı