DOLAR
32,3520
EURO
35,1292
ALTIN
2.301,73
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

ON’lular TEGV ile eğitime destek oluyor

ON, eylül ayında hayata geçen yeni kampanyasıyla eğitime destek oluyor.

ON’lular TEGV ile eğitime destek oluyor
16.09.2022 14:20
281
A+
A-

ON, eylül ayında hayata geçen yeni kampanyasıyla eğitime destek oluyor. Kampanya kapsamında, 9 Eylül – 10 Ekim tarihleri arasında ON’lu olan müşteriler adına Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağış yapılacak. ON’un kazandıran dünyasına adım atanlar, aynı zamanda eğitime de anlamlı bir destek vermiş olacak.

 

Türkiye’nin yeni nesil dijital bankası ON, kurumsal sosyal sorumluluk alanında yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile yapılan iş birliği çerçevesinde anlamlı bir bağış kampanyası hayata geçirildi.

 

9 Eylül’de başlayan kampanya kapsamında; 10 Ekim tarihine kadar ON’lu olan müşteriler adına çocukların nitelikli eğitime erişimine katkı sağlamak için TEGV’e bağış yapılacak. ON tarafından yapılan her bağışta, ON’lulara TEGV’den sertifika da gönderilecek. 

 

“Sosyal sorumluluk konularına olan desteğimiz sürecek” 

Kampanya hakkında bilgi veren Burgan Bank Dijital Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Halil Özcan, şöyle konuştu: “Türkiye’nin en genç dijital bankası ON olarak, sosyal sorumluluk konularına olan desteğimizi de sürdürüyoruz. Yeni kampanyamız kapsamında TEGV ile güzel bir iş birliğine imza attık. 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başladığı bu dönemde, ON Ailesine yeni katılan müşterilerimiz, aynı zamanda eğitime de anlamlı bir destek sağlamış olacaklar. Burgan Bank ve ON olarak, çocuklarımıza yeni eğitim döneminde destek olduğumuz için mutluyuz. ON’luların hayatını kolaylaştırmaya ve bankacılığı onlar için daha anlamlı bir hale getirmeye devam edeceğiz.”

 

27 yılda 3 milyondan fazla çocuğa ulaşıldı

Eğitime katkılarından dolayı Burgan Bank ve ON’a teşekkür eden TEGV Müdürü İş Geliştirme Müdürü İpek Uralcan, şunları söyledi: “TEGV 27 yıldır, Türkiye’nin dört bir yanındaki çocukları nitelikli eğitim desteği ile buluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren bir vakıf. Bugüne kadar 95 bin gönüllümüzün desteği ile 3 milyondan fazla çocuğu Matematik, Fen, Okuma, Sanat, Bilişim ve İngilizce etkinliklerimizle tanıştırdık. Siz değerli bağışçılarımız sayesinde her gün daha çok çocuğa ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burgan Bank’a bu değerli katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.” 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı