DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Ortopedik robotik ve teknolojiye olan talep artmaya devam ederken Zimmer Biomet Ankara İnovasyon Merkezi'ni açıyor

Küresel medikal teknoloji lideri Zimmer Biomet Holdings, Inc.

Ortopedik robotik ve teknolojiye olan talep artmaya devam ederken Zimmer Biomet Ankara İnovasyon Merkezi'ni açıyor
17.07.2023 11:30
156
A+
A-

Küresel medikal teknoloji lideri Zimmer Biomet Holdings, Inc. (NYSE ve SIX: ZBH), şirketin ileri teknolojilerini, cerrahi robotlarını ve implantlarını sağlık hizmeti müşterilerine sergilemek üzere Ankara, Türkiye’de yeni bir İnovasyon Merkezi açtı.

Zimmer Biomet EMEA Başkanı Wilfred van Zuilen, “Müşterilerimiz artık çözümlerimize daha da yaklaşabilecek ve Zimmer Biomet’in implantlarının, teknolojisinin ve verilerinin sağlık hizmetleri verimliliğini ve hasta sonuçlarını nasıl iyileştirebileceğini daha iyi anlayabilecekler” dedi.

Zimmer Biomet Gelişmekte Olan Pazarlar Başkan Yardımcısı Erik Antos, “Zimmer Biomet’in Ankara İnovasyon Merkezi, bölgeye yaptığımız yatırımın bir sonraki adımıdır ve sağlık hizmetlerinde dönüşümün yaşandığı bu dönemde müşterilerimizin ivmelerini korumalarına yardımcı olma konusundaki kararlılığımızı göstermektedir” dedi.

Antos, “Ankara İnovasyon Merkezi’nde müşteriler, hastaların kişisel ve bağlantılı dijital deneyimler için artan beklentileri ve verimliliği artırmaya, hastaların acılarını hafifletmeye ve dünyanın dört bir yanındaki insanların yaşam kalitesini iyileştirmeye yardımcı olan veri odaklı içgörüleri nasıl sunduğumuz hakkında daha fazla bilgi ediniyor” dedi.

Şirketin sunduklarının merkezi bir parçası olan ZBEdge, ortopedi alanında benzersiz bir medikal teknoloji platformu sunmak için birden fazla Zimmer Biomet teknolojisi, implantı ve hizmetini bir araya getiriyor.

Zimmer Biomet MENAT Genel Müdürü Farah Hamdan, “ZBEdge ile Zimmer Biomet’in entegre dijital teknolojiler, robotik, implantlar ve danışmanlık hizmetleri paketi artık birlikte çalışma, tüm hasta sürecinde veri toplama ve paylaşma gücüne sahip” dedi. 

Optimize edilmiş bakım arayışında, cerrahlar ve bakım ekipleri, ameliyathanede ve bakımın diğer her aşamasında, veri kaynaklı klinik bilgiler ve hassas teknolojilerle bireysel hastalar için kararlar verebilmektedir. 

ZBEdge, teknolojileri birbirine bağlayarak, iletişimi kolaylaştırarak ve iş akışlarını otomatikleştirerek verimliliği artırmaya yardımcı olabilmektedir. Bakım ekipleri, hastanelerinin performansının gerçek zamanlı olarak anlaşılmasından faydalanmakta ve verimliliği ortaya çıkarma ve sonuçları optimize etme fırsatlarını gerçekleştirmek için daha iyi bir konumda bulunmaktadır. 

Hamdan, “Zimmer Biomet dijital teknolojileri, robotları, implantları ve hizmetleri birbirine bağlayarak cerrahları, yöneticileri ve hastaları daha akıllı, daha hızlı ve daha iyi çözümlerle güçlendirmeyi amaçlıyoruz” dedi.  

MENAT bölgesi, Zimmer Biomet için önemli bir müşteri tabanıdır ve son 10 yılda sağlık teknolojilerine olan ilgi ve benimseme önemli ölçüde artmıştır.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı