DOLAR
32,4519
EURO
34,7410
ALTIN
2.440,77
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Pamucak Mahalle Muhtarı Selek’ten Başkan Çerçioğlu’na Teşekkür

Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) Aydın’ın dört bir tarafında eşzamanlı olarak çalışmaya devam ediyor.

Pamucak Mahalle Muhtarı Selek’ten Başkan Çerçioğlu’na Teşekkür
08.11.2022 18:00
331
A+
A-

Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) Aydın’ın dört bir tarafında eşzamanlı olarak çalışmaya devam ediyor. ASKİ ekipleri tarafından Kuyucak’ın Pamucak Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışma için mahalle muhtarı Saffet Selek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ve ASKİ çalışanlarına teşekkür etti. 

 

Mahallede yapılan çalışmaları değerlendiren mahalle muhtarı Selek, mahallenin sulamada kullandığı göletin Büyükşehir Belediyesi tarafından temizlendiğini ve kapasitesinin artırıldığını belirtti. Bu gölet sayesinde sulama yapabildiklerini belirten Selek, daha önce mahalle halkı tarafından imece usulü yapılan isale hattında geçen zamanla birlikte sorunlar yaşanmaya başlandığını ifade etti. Selek, hattaki sorunların giderilmesi için ASKİ’yi bilgilendirmelerinden sonra ASKİ tarafından mahallede 1500 metrelik yeni bir isale hattı çalışması yapıldığını söyledi.

Selek yapılan çalışmalar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederken, “İçme suyu hayat demek, özellikle yükseklerdeki mahallelerde su olmazsa hayat duruyor. İsale hattının yenilenmesiyle hayatımız daha rahat hale geldi. Yapılan çalışmalar çok zorlu bir yerde yapıldı. ASKİ bu zorlu arazide bir haftalık çalışma gerçekleştirdi” ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı