DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Paribu Cineverse hepsinema Yaz Festivali, yeni kampanyasıyla devam ediyor!

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri kampanya, avantaj ve indirimli fiyatlarla buluşturmaya devam ediyor.

Paribu Cineverse hepsinema Yaz Festivali, yeni kampanyasıyla devam ediyor!
08.08.2023 12:10
128
A+
A-

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri kampanya, avantaj ve indirimli fiyatlarla buluşturmaya devam ediyor. Sevilen filmlerin indirimli fiyatlarla yeniden vizyona girdiği #hepsinema Film Festivali, yeni filmler ve kampanyalarıyla hız kesmiyor. Şimdi de yeni Paribu kampanyasıyla sinemaseverlere orta boy mısır menüsü hediye.  

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, #hepsinema film festivali kapsamında çok sevilen filmleri indirimli fiyatlarla yeniden vizyona getiriyor. Temmuz ayında başlayan #hepsinema Film Festivali, eylül sonuna kadar devam edecek. Festival kapsamında indirimli fiyatlar ve eğlenceli aktivitelerle buluşan sinemaseverler, şimdi yeni Paribu kampanyasından da yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında sinemaseverler indirimli fiyatlarla film keyfi yaşarken aynı zamanda hediye orta boy mısır menüsü alabilecek. #hepsinema Film festivali tarihleri boyunca Paribu Cineverse’lerde gösterimde olan tüm filmlerde geçerli olacak kampanyadan yararlanmak isteyen yeni Paribu üyelerinin kendilerine özel kodları almak için “PARIBU CINEVERSE #HEPSİNEMA” yazıp 0850 303 60 00’e SMS göndermesi gerekiyor. Festivalde ağustos ve eylül aylarında hangi filmler olacak?Festival kapsamında 4 Ağustos haftasında John Wick: Chapter 4 ve Şeytanın Düşmanı, 11 Ağustos haftasında Avatar 2 ve Kötü Ruh: Uyanış, 18 Ağustos haftasında Hızlı ve Öfkeli 10 ve Galaksinin Koruyucuları 3, 25 Ağustos haftasında Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş ve Çığlık 6, 1 Eylül haftasında Ant-Man ve Wasp: Quantumania ve Black Panther: Yaşasın Wakanda filmleri tek fiyat 50 TL olarak satışa sunulacak. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı