DOLAR
32,3068
EURO
35,0599
ALTIN
2.307,54
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Petrol Ofisi Sosyal Lig yeni sezonda ‘Kazanmak İçin Oyna!’ diyor

Yüzde yüz Petrol Ofisi iştiraki olan teknoloji ve oyun şirketi Petrolig Games tarafından geliştirilen Sosyal Lig’in relansman kampanyası yayında.

Petrol Ofisi Sosyal Lig yeni sezonda ‘Kazanmak İçin Oyna!’ diyor
20.09.2022 10:40
408
A+
A-

Yüzde yüz Petrol Ofisi iştiraki olan teknoloji ve oyun şirketi Petrolig Games tarafından geliştirilen Sosyal Lig’in relansman kampanyası yayında. Promoqube imzası taşıyan “Kazanmak için Oyna” relansman filminde; Burcu Esmersoy, Ahmet Çakar, Ceyhun Yılmaz ve Uğur Karakullukçu gibi sevilen isimler bir araya geliyor.

 

Eğlence içerikleri sunan, teknoloji ve oyun şirketi Petrolig Games tarafından geliştirilen Türkiye Süper Ligi’ne özel ilk ve en popüler fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig, Promoqube imzası taşıyan relansman filminde sevilen isimleri bir araya getiriyor. 

 

Kazanmaya hazır mısın?

2022-23 futbol sezonuna hızlı bir giriş yapan Petrol Ofisi Sosyal Lig’in relansman kampanyasında yer alan Burcu Esmersoy, Ahmet Çakar, Ceyhun Yılmaz ve Uğur Karakullukçu ‘Kazanmak İçin Oyna!’ diyor. Burcu Esmersoy’un “Kazanmaya hazır mısın?” sorusuyla başlayan filmde; yeni sezonda verilecek hediyeler ve yeni özellikler renkli bir dille anlatılırken rekabetçi ruh ve yeni sezon coşkusu öne çıkıyor. 

 

3 Kia otomobil hediye edecek

3 milyonu aşkın oyuncusuyla Türkiye Süper Ligi’ne özel ilk ve en popüler fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig, yeni sezona yepyeni tasarımı, daha dinamik oyun deneyimi ve süper ödülleriyle girdi. Tamamen yenilenen Petrol Ofisi Sosyal Lig, daha heyecanlı ve dinamik bir oyun deneyimi sunarken, sezon sonunda oyuncularına 3 Kia otomobil hediye edecek. 

 

Oyun sektörünün güçlü oyuncularından Brodeus ile birlikte geliştirilen yeni Petrol Ofisi Sosyal Lig, App Store ve Google Play’den indirilebilir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı