DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

Popüler Deneyimler – bodo

Popüler Deneyimler – bodo
16.11.2023 14:39
131
A+
A-

Bilmek ile ilgili iki tür kıstas vardır, ‘’Çok gezen mi bilir, çok okuyan mı?’’ diye dilden dile aktarılan basit bir soru ile her zaman tartışma konusu olmuştur. Bu soruya herkesin kendine göre bir cevabı vardır ancak tam anlamıyla kavramak için yaşamak gerekir diye düşünüyoruz. Çünkü gözümüzle görüp kulağımızla duyduğumuzda, yani duyularımızla hissettiğimizde, haliyle edinilen kazanımın kalıcılığı da o denli büyük oluyor. Bu yüzden zamanı ve ele geçen tüm fırsatları, ilgimizi yeşerten deneyimlere yönelerek hakkıyla kullanmalıyız. Yaptığınız planlara göre ilerlemekte zorlandığınızı düşünüyorsanız da bodo ile tanışıp sevdiklerinizi de tanıştırın. Çünkü bodo, birbirinden popüler deneyim hediyeleri ile zamansız sürprizlerle karşılaşmanın en güzel yolu. İlişkilerinizde ya da arkadaşlıklarınızda, keyfi yönde yapılacak programları genelde siz hazırlıyorsanız, bu gibi sürprizlere hasret kalmış olmalısınız. Tam bu hisleri yaşarken doğum gününüzde hiç beklemediğiniz bir paketten hiç beklemediğiniz bodo sürpriziyle karşılaşmak artık çok kolay! Burada neler mi var? Seçiminize bağlı olarak eğitim ya da eğlenceye dayalı olarak; deniz, gökyüzü, orman, şehrin göbeği her yerde keyifle edineceğiniz deneyimler var! 

 

Popüler eğitim sürprizleri

Eskiden annelerden ya da evin büyüklerinden öğrenilen yemek yapımı, artık değişen ve gelişen hayat koşullarıyla birlikte profesyonellerden öğreniliyor. Genellikle gruplar halinde verilen workshoplar, oldukça eğlenceli ortamıyla gülüşleri de buluşturuyor; ‘’İki Kişi için Et Yemekleri Yapım Dersi’’, ‘’Türk Mutfağı Yemekleri Yapım Dersi’’, ‘’İki için Balık Yemekleri Yapım Dersi’’, ‘’İtalyan Tatlıları Yapım Dersi’’. Tüm bunları ve daha fazlasını bodo.com’un online mağazasından satın alarak sevdiklerinize en özel zamanlarında hediye edebilirsiniz. Sürüş derslerinin ilk akılda uyandırdığı, ehliyet için yapılan sıradan trafik sürüşleri olsa da sürüşü eğlenceye çevirmek isteyenler için oldukça sıra dışı eğitimler var; ‘’Kendi Aracınız ile Ekstrem Sürüş Deneyimi’’, ‘’Enduro Dersi’’, ‘’İki Kişi için Boeing 737 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’, ‘’Yelken ile Tanışma Eğitimi’’. En çok ilgi duyulan sürüş türlerine hakim olmak yahut kullanmadığınız çeşitli hava deniz araçlarında sürüş gerçekleştirmek bodo ile yalnızca bir hediye kadar uzak.

 

Popüler etkinlikler

Yakınlarınızı özel günlerinde, özel bir yemeğe çıkarmak ilk aklınıza gelen sürprizlerden oluyor. Bu şık sürprizi, hediye etmek istediğinizde ise bodo yine en güzel fırsatları sunuyor; ‘’İki Kişi için Tarihi Vapurda Terasta Kahvaltılı’’, ‘’360 Manzaralı Akşam Yemeği gibi halihazırda planlı mükemmel sürprizler varken daha fazla aramanıza gerek yok deriz. Aile ile; ‘’Aile için İllüzyon Müzesi Ziyareti’’, ‘’Aile için Kumsalda At Binme’’, ‘’Aile için Trambolin Parkı’’ deneyimlerini de mutlaka inceleyin. Sevgilinize asla unutamayacağı bir etkinlik hediye edin. Hayattan beklentilerinize çizeceğiniz sınırlar sizin elinizde. Geliştiren, donatan, başkalaştıran tecrübeleri bodo ile yakından tanıyın  https://bodo.com/.