DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Prime Video, İçinizi Isıtacak Yeni Yıl Filmleriyle 2024'ü Karşılamaya Hazır!

Prime üyeleri, kış sezonunu neşe ve coşkuyla dolduracak bir dizi unutulmaz yeni yıl filmini tek üyelikte indirim, kolaylık ve eğlence fırsatları kapsamında izleyebilecek.

Prime Video, İçinizi Isıtacak Yeni Yıl Filmleriyle 2024'ü Karşılamaya Hazır!
01.12.2023 22:30
87
A+
A-

Prime üyeleri, kış sezonunu neşe ve coşkuyla dolduracak bir dizi unutulmaz yeni yıl filmini tek üyelikte indirim, kolaylık ve eğlence fırsatları kapsamında izleyebilecek. Prime Video, ayda sadece 39 TL’ye özel indirimleri, geniş seçenekleri, kullanım kolaylığını ve kaliteli dijital eğlenceyi üyeleri ile buluşturuyor.

 

Candy Cane Lane

1 Aralık 2023

Mahallesinin geleneksel yılbaşı ev dekorasyon yarışmasını kazanmayı kendine misyon edinmiş bir adam olan Chris, kazanma şansını artırmak için yanlışlıkla çılgın bir elf olan Pepper ile anlaşma yapar. Noel’i hayata döndüren sihirli bir büyü yapan Pepper şehre büyük bir kaos getirir. Ailesinin tatilini mahvetme riskiyle karşı karşıya kalan Chris, karısı Carol (Tracee Ellis Ross) ve üç çocuğuyla birlikte Pepper’ın büyüsünü kırmak, sihirli kötü karakterlerle mücadele etmek ve herkes için Noel’i kurtarmak için zamanla yarışmak zorunda kalır. Oyuncu kadrosunda Eddie Murphy, Tracee Ellis Ross, Jillian Bell gibi yıldız isimlerin bulunduğu Candy Cane Lane, 1 Aralık Cuma günü sadece Prime Video’da dünya çapında 240’tan fazla ülke ve bölgede gösterime girecek.

 

Dating Santa

8 Aralık 2023

Ana Serradilla, Olivia Duflos ve David Chocarro’nun başrollerini paylaştığı Dating Santa, yalnız anne Lucia’nın yılbaşı dileğinin, kızı Leo ile hayatına etkisini anlatır. Lucia, şef Sergio ile tanışmaya karar verir ve bu buluşmayı kızına söylemez. Sergio, şaka yapma amacıyla buluşmaya Noel Baba kılığıyla gelir ve Leo, onun gerçekten Noel Baba olduğuna inanır. Ancak Leo bu yalanı keşfeder ve yaşadığı hayal kırıklığıyla, annesini mutlu görmek ve bir aile olma isteğiyle bir mektup yazar ve dileği gerçek olur.

 

Merry Little Batman

8 Aralık 2023

Klasik tatil filmlerinin yanı sıra eğlenceli bir aile animasyonu olan Merry Little Batman, Genç Damian Wayne’in Noel Arifesi’nde malikanesinde yalnız kaldığında Küçük Batman’e dönüşerek evini ve Gotham City’yi, tatilleri yok etmeye kararlı suçlulardan ve süper kötülerden korurken başından geçenleri konu alır.

 

Your Christmas or Mine 2

(Noel Sürprizleri 2)

8 Aralık 2023

Hayley (Cora Kirk) ve James’in   (Asa Butterfield) aileleri havaalanında taşıma sırasında yaşadıkları bir karmaşa sonucunda birbirlerinin tatillerine giderler. Hayley ve James’in ilişkisi, aileleriyle geçirecekleri çılgın ve krizlerle dolu bir yılbaşıyla bir kez daha sınanacaktır.

 

Your Christmas or Mine

(Noel Sürprizleri)

Noel tatilini ayrı geçiremeyeceklerini fark eden Hayley (Cora Kirk) ve James (Asa Butterfield), birbirlerine sürpriz yapmak için habersiz bir şekilde birbirlerinin trenine bilet alırlar. Kar yağışıyla birlikte Noel’de birbirlerinin ailelerinin yanında mahsur kalacakları gerçeğini fark ederler. İkilinin ilişkisi, aile sırlarının ortaya dökülmeye başlamasıyla ciddi bir sınava girer. 

 

How the Grinch Stole the Christmas

(Grinç)

Whoville halkı Noel kutlamaları için telaşla hazırlanırken, tüm kasaba halkının Noel’ini mahvetmeyi planlayan yeşil, intikam peşinde olan Grinch, Noel akşamı, tüm hediye ve dekorasyonunu çalarak Noel’i sonlandırmak istiyor. Başrollerini Jim Carrey ve Taylor Momsen’ın paylaştığı bu ikonik film, Noel ruhunun hediye ve süslerin ötesinde çok daha derin bir anlamı olduğunu tüm aileye anlatıyor.

 

Prime Video Türkiye Hakkında

Prime Video, ayda sadece 39 TL’ye birinci sınıf müşteri deneyimini, özel indirimleri, geniş seçenekleri, kullanım kolaylığı ve kaliteli dijital eğlenceyi üyeleri ile buluşturuyor. Üstelik bu fiyata Amazon üzerinden yapacağınız alışverişlerde ücretsiz ve hızlı teslimat, yüzlerce uyumlu cihazda izlenebilecek geniş çaplı film ve dizi koleksiyonuna sınırsız erişim, Prime Gaming ile ücretsiz oyunlar, oyun içi ödüller ve Prime Özel Fırsat Günleri’nde cazip indirimler de dahil. Siz de amazon.com.tr/prime adresini ziyaret ederek Prime’a üye olabilir veya 30 günlük ücretsiz denemeden faydalanabilirsiniz. 

 

  • Prime Video’ya dahil içerikler: Binlerce popüler film ve TV şovunu, ödüllü Amazon Orijinallerini, diğer özel yapımları ve daha fazlasını izleyin. İçeriklerin arasında The Lord of the Rings: The Rings of Power, The Boys, The Terminal List, The Wheel of Time, The Marvelous Mrs. Maisel ve The Grand Tour gibi global Amazon Orijinal dizilerinin yanı sıra Coming 2 America, The Tomorrow War ve daha fazlası yer alıyor. 
  • Anında Erişim: İçeriklere evde veya dışarda, web sitesinden ve uyumlu akıllı telefonlara, tabletlere, oyun konsollarına veya akıllı TV’lere indirebileceğiniz Prime Video uygulamasından ulaşabilirsiniz.
  • Gelişmiş Deneyimler: Yüksek Dinamik Aralık (HDR) uyumlu içeriklerden her izlemede en iyi şekilde yararlanacaksınız. IMDb tarafından desteklenen özel X-Ray erişimi ile en sevdiğiniz filmlerin ve TV şovlarının perde arkasına geçin. Çevrimdışı görüntüleme için içerikleri indirerek daha sonrası için kaydedin.
  • Kişiselleştirme: Müşteriler, kullanıcı arayüzüne kendi dillerinde göz atabilir, popüler dizileri ve filmleri altyazılı izleyebilirler. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı