DOLAR
32,4593
EURO
34,8389
ALTIN
2.433,35
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

Samsung, Galaxy M Serisi’nin yeni üyesi Galaxy M15 5G’yi tanıttı

Samsung, Galaxy M Serisi’nin yeni üyesi Galaxy M15 5G’yi tanıttı
16.04.2024 13:23
25
A+
A-

Samsung, yeni Galaxy M15 5G ile Galaxy M Serisi’nin sunduğu tüm fiyat-performans olanaklarını yeni mobil teknolojileriyle bir adım ileriye taşıyor. Galaxy M15 5G, parlaklığı %40 [1]oranında artırılan 6.5 inç FHD+ Süper AMOLED ekranıyla daha canlı ve daha akıcı bir ekran deneyiminin yanı sıra, Knox Vault koruması, 2.2Ghz’lik güçlü MediaTek Dimensity 6100+ işlemcisi ve 6,000 mAh dev bataryasıyla daha uzun süre verimli ve güvenli kullanım vadediyor.

Galaxy M15 5G özellikleri

Yeni Galaxy M15 5G[2] ile Galaxy M Serisi’nin sunduğu olanaklar, Samsung’un en yeni mobil teknolojileriyle daha da güçlendirildi. Galaxy M15 5G, Samsung’un yeni ve özgün mobil teknolojilerinden bazılarıyla güvenilir performansı bir arada sunuyor. Yeni Galaxy M15 5G’nin güçlendirilen ekran ve kamera özellikleri, güvenlik koruması, 6,000 mAh büyük bataryası[3], 2.2 GHz’lik güçlü işlemcisiyleve güncellemeler sayesinde uzun süren kullanım ömrüyle Samsung, kullanıcılarına sunduğu mobil deneyimleri daha da iyileştirmeye, çeşitlendirmeye ve daha erişilebilir hale getirmeye devam ediyor.

Sürükleyici ekranı mobil deneyimi iyileştirmek için tasarlandı

Galaxy M Serisi’nin yeni üyesi Galaxy M15 5G, kullanıcıların en sevdikleri içerikleri izlerken ve sosyal medyada gezinirken ihtiyaç duyduğu ekran performansını güçlendiren yeni özellikleriyle dikkat çekiyor. Ekran geçişlerini daha akıcı hale getiren 90 Hz yenileme hızına eşlik eden Vision Booster teknolojisine sahip –      6.5 inç FHD+ Süper AMOLED ekran, bir önceki modele göre %40 oranında artırılan parlaklığıyla ve daha canlı ve net görüntüleme deneyimiyle dış ortamda tam bir performans canavarına dönüşüyor. Kullanıcılar 800 nit’e ulaşan parlaklığıyla Infinity U sürükleyici ekranda en sevdikleri içerikleri izlemenin keyfine varırken, Galaxy M15 5G’nin Göz Koruma özelliği sayesinde göz sağlığı konusunda endişe etmiyor.

5MP Ultra Geniş kamera ile fotoğraf ve video deneyimi bir adım ileride 

Galaxy M15 5G, sınıf atlayan sürükleyici ekranının yanı sıra 50 MP çözünürlüklü kamerasıyla fotoğraf ve video çekimini çok daha zahmetsiz ve keyifli hale getiriyor. Arka kamera setine eklenen 5 MP Ultra Geniş kamerayla daha da iyileştirilen kamera performansı, kullanıcıların en değerli anlarını en canlı haliyle ölümsüzleştirmesine olanak tanıyor. 5MP Ultra Geniş kamerasına eşlik eden 50 MP ana kamera, 2MP Makro Kamera ve 13 MP ön kamera ile Galaxy M15 5G, kullanıcılara daha esnek bir kamera deneyimi vadediyor.

Galaxy M15 5G’nin kamera ve video özellikleriyle kullanıcıların hayatın keyifli anlarını yakalarken kullanabilecekleri seçenekler de çoğaldı. Galaxy M15 5G kullanıcıları, AR Zone özelliğiyle kendi emojilerini oluşturabilecek; Food modu ile hazırladıkları veya bir restoranda yedikleri tabakları en güzel haliyle fotoğraflayabilecek; Fun Mode sayesindeyse en güzel snap’leri yakalayıp takipçileriyle paylaşabilecek. Hyperlapse modu, Galaxy M15 5G kullanıcılarına farklı hızlarda atlama efektine sahip videolar oluşturabilme, bu sayede videolarında estetik zevklerini ve yaratıcılıklarını konuşturabilme olanağı sağlıyor. Nesneleri yakından çekerken kullanılabilecek Makro modu, loş ışıkta görüntüleri aydınlatan Gece modu, devasa genişlikte manzaraları tek kareye sığdıran Panorama özelliğinin yanı sıra Portre, Pro, Ağır Çekim Video ve Yüz Tanıma modları ve özellikleri sayesinde çok daha keyifli bir fotoğraf deneyimi sunuyor.[4] En güzel selfie’leri; gözleri, çene hattını, cilt tonunu ve dokusunu daha çarpıcı hale getiren Beauty Mode ile çekmek artık mümkün. Galaxy M15 kullanıcıları, Samsung Galaxy’nin en sevilen fotoğraf ve video özellikleriyle yaratıcılıklarının ve deneyselliklerinin sınırlarını zorlayacak.

Yarı yolda bırakmayan güçlü performans

Kamera ve ekran özelliklerinin yanı sıra Galaxy M15 5G, Galaxy M Serisi için akıllı cihaz deneyimini daha da iyileştiren bir performans vadediyor. 4GB’lık belleğe eşlik eden 128 GB’lık geniş depolama alanı sayesinde, Galaxy M15 5G’nin yüksek çözünürlüklü kamerasıyla çekilen yüksek kaliteli içerikler için son derece yeterli bir depolama alanı mevcut.

Yeni 2.2 GHz’lik güçlü MediaTek Dimensity 6100+ işlemcisi ve One UI işletim sistemiyle güçlü ve verimli bir mobil cihaz deneyimi sunan Galaxy M15 5G, 6000 mAh dev bataryasıyla kullanıcıyı yarı yolda bırakmıyor. Güçlü performansı destekleyen dev bataryası ve 25W Süper Hızlı Şarj özelliğiyle kullanıcıya gün boyu kullanım olanağı sağlıyor.

Galaxy M15 5G aynı zamanda sosyal medyada ve internette gezinme, sevilen dizileri ve video içeriklerini görüntüleme konusunda Galaxy M Serisi kullanıcılarını hayal kırıklığına uğratmayan ve sıradışı indirme ve içerik izleme deneyimi sunan 5G hız kapasitesine sahip.

Güncellemeler sayesinde daha uzun süre verimli ve güven veren kullanıcı deneyimi

Samsung’un ordu sınıfı güvenlik koruma sistemi Samsung Knox Vault, kullanıcı gizliliğive kişisel verileri üzerinde saldırılarave güvenlik açıklarına karşı kapsamlı koruma sağlıyor. Galaxy M15 5G, kullanıcılara Güvenli Klasör seçeneğinin bulunduğu Gelişmiş Güvenlik Modu özelliğini sunuyor. Samsung, Galaxy M15 5G için güvenlik bakımı güncellemelerini 5 yıl boyunca sürdürerek, kullanıcıların mobil cihazlarını daha uzun süre gönül rahatlığıyla kullanabilmesini sağlayacak.

Samsung ayrıca, Galaxy M15 5G modelinde İşletim Sistemi güncellemelerini de 4 nesil boyunca desteklemeyi taahhüt ediyor. Bu sayede, Samsung’un güçlü performans ve akıllı bir cihaz deneyimi vadeden One UI işletim sistemi uzun süre en güncel özellikleriyle kullanılabilecek. Kullanıcılar bu sayede Galaxy M15 5G’yi daha uzun süreler boyunca hem verimli hem de güvenli bir deneyimle kullanmaya devam edecek. Samsung’un benimsediği uzun vadeli güncelleme politikası, kullanıcıların akıllı telefonlarını maksimum süreler boyunca verimli ve güvenli bir biçimde kullanabilmesini sağlıyor.

Galaxy M15 5G, modern Galaxy tasarımı, 4GB bellek ve 128GB depolama alanı ve Koyu Mavi, Açık Mavi ve Gri olmak üzere dinlendirici ve şık renk seçenekleriyle sunuluyor.

 

 

[1] Belirtilen oranlama, Galaxy M14’e göre yapılmıştır.

[2] 5G bağlantısı; bulunulan konuma, mobil operatörüne ve operatör tarifesine göre değişiklik gösterebilir.

[3] Gerçek pil ömrü ve kullanım süresi cihazın kullanımına bağlı olarak değişebilir.

[4] Sonuçlar ışık durumuna ve/veya birden fazla nesne, odak dışı olma veya hareketli nesneler gibi çekim koşullarına bağlı olarak değişebilir.