DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Samsung Galaxy Watch6 Serisi avantajlı kampanyalarla satışa sunuldu

Samsung Electronics’in kişiselleştirilmiş sağlık rehberliği, amaca yönelik tasarımlar ve gelişmiş mobil deneyim sunan yeni Galaxy Watch6 Serisi ürünleri birbirinden avantajlı kampanyalarla farklı kanallardan satışa sunuldu.

Samsung Galaxy Watch6 Serisi avantajlı kampanyalarla satışa sunuldu
01.08.2023 11:30
100
A+
A-

Samsung Electronics’in kişiselleştirilmiş sağlık rehberliği, amaca yönelik tasarımlar ve gelişmiş mobil deneyim sunan yeni Galaxy Watch6 Serisi ürünleri birbirinden avantajlı kampanyalarla farklı kanallardan satışa sunuldu. Satış kanalına bağlı olarak sunulan avantajlar arasında eski ürünü 1.500 TL’ye varan ek takas desteği, 500 TL hediye çeki, tarife desteği ve hediyeler yer alıyor.

Samsung Electronics tarafından tasarlanan ve üretilen Galaxy Watch6 Serisi Türkiye’de satışa sunuldu. Galaxy Watch6 ile Galaxy Watch6 Classic ürünlerinden oluşan ve teknoloji ile hayatını kolaylaştırmak, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmek isteyen tüketicilere hitap eden yeni seriyi farklı satış kanallarından çeşitli avantajlarla temin etmek mümkün. Ürünler, zincir teknoloji mağazaları, e-ticaret platformları ve telekom operatörleri tarafından satılıyor. 

Zincir mağaza kanalından yapılan satışlarda getirilecek eski ürüne 1.500 TL’ye varan ek takas desteği olanağı veriliyor. Bununla beraber aynı zamanda hediye kumaş kordon da sunuluyor. Online satış kanallarında ise seriden ürün alımı durumunda, 500 TL hediye çeki kazanılıyor ve kumaş kordon hediye ediliyor. Galaxy Watch6 Serisi’ni telekom operatörlerinden satın almak da mümkün. Operatörlerden yapılan alımlarda tarife desteği sunuluyor. Bu kanalda da diğer kumaş kordon hediyesi bulunuyor. 

Daha ince bir çerçeve, daha kompakt bir tasarımla sunulan Galaxy Watch6 Serisi; daha büyük ve canlı bir ekranla birlikte geliyor. Aynı zamanda daha etkileşimli bir kullanıcı arayüzüne sahip olan; rafine ve şık bir tasarımda bütünsel sağlık tekliflerini ve güçlü performansı bir araya getiren Galaxy Watch6 Serisi artık teknoloji tüketicisiyle buluşmaya hazır. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı