DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Sanal Mağaza Deneyimlemesi Keyifli Anlar Yaşattı

Sanal Mağaza Deneyimlemesi Keyifli Anlar Yaşattı
29.01.2024 10:11
14
A+
A-

Türkiye’nin global mobilya markası Doğtaş, 23-28 Ocak tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen IIFF 2024 İstanbul Mobilya Fuarı’nda muazzam bir başarı elde etti. Fuarın en ilgi çeken stantlarından biri olan Doğtaş, birbirinden özel tasarımları ve 2024 koleksiyonları ile ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı.

Bu yıl düzenlenen İstanbul Uluslararası Mobilya Fuarı (IIFF 2024), Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı olarak öne çıktı. Fuarın en dikkat çekici standı olan Doğtaş, özel tasarımlarıyla büyük beğeni topladı. Doğtaş, 2024 yılının yeni koleksiyonları ve ev dekorasyon ürünleriyle katılımcılara çeşitli seçenekler sunarak fuarın ilgi odağı oldu. Doğtaş, Cumhuriyetimizin 100. Yılı için özel olarak tasarladığı “Monument” adlı özel ürünüyle de öne çıkarak saygı duruşunda bulundu. Yatak odası takımlarından yemek odalarına, koltuk takımlarından genç odalarına kadar geniş bir ürün yelpazesi ile IIFF 2024 mobilya fuarında yer aldı.

IIFF 2024 Fuarında Tasarım ve Zanaatin Buluşmasıyla Fark Yarattı

Doğtaş Marka ve Ürün Direktörü Çağrı Öztürk, tasarımın ustalığı mottosuyla Monument’in oluşumunda zanaatkarların tarzını benimsediklerini belirterek, “Bu sanat objesi ürünümüz Doğtaş’ın vizyoner bakışını, kültürümüze olan bağlılığını ve geçmişten geleceğe uzanan bir yolun hikayesini anlatıyor” dedi. Çağrı Öztürk “Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve ikinci yüzyılın ilk ürünü olarak adlandırdığımız bu sanat objesi olarak nitelendirdiğimiz ürünümüz fuarın gözdesi olarak dikkatleri üzerine çekti. Sınırlı sayıda üretilen “Monument” tasarımı bakır, ahşap, cam ve traverten gibi dört ana elementin birleşimiyle oluşturuldu. Bu özel ürün, Diyarbakır’daki zanaatkarlarla işbirliği yapılarak, sanat ve zanaatin kalbinde birleşti” şeklinde konuştu.

 

Sanal Mağaza Deneyimlemesi Keyifli Anlar Yaşattı,

Fuarın dikkat çeken diğer bir özelliği ise Doğtaş’ın sunduğu VR teknolojisi oldu. Misafirler, seçtikleri mobilyanın evlerinde nasıl duracağını VR teknolojisi sayesinde deneyimleyebildi. Ayrıca Doğtaş’ın sanal mağazasında gezinmek de ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı. Doğtaş, evcil hayvan dostu kumaş ürünleri ile de ilgi gördü.

Doğtaş Mobilya, IIFF 2024 İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergilediği başarılı performans ve yenilikçi ürünleriyle mobilya sektöründeki liderliğini bir kez daha kanıtlamış oldu.