DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Şehrin En Canlı Caz Kulübü touché Cazın ve Stand-Up'ın En İyileriyle Yeni Sezona Başlıyor!

Zorlu PSM’nin cazın ve komedinin en iyilerini ağırladığı sevilen mekanı touché yeni sezona başlıyor! touché, müzikseverleri caz müzisyenleri ve komedyenlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Şehrin En Canlı Caz Kulübü touché Cazın ve Stand-Up'ın En İyileriyle Yeni Sezona Başlıyor!
15.08.2023 15:50
111
A+
A-

Zorlu PSM’nin cazın ve komedinin en iyilerini ağırladığı sevilen mekanı touché yeni sezona başlıyor! touché, müzikseverleri caz müzisyenleri ve komedyenlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Müziğin ve kahkahanın sesi touché’de yükselmeye devam ediyor.

Açıldığı günden bu yana caz performanslarından, akustik dinletilere, komedi şovlarından, konsept partilere ve eğlenceli talk etkinliklerine uzanan geniş bir yelpazede yerli ve yabancı sanatçıları sanatseverlerle buluşturan touché’nin yeni sezon açılışı 22 Eylül Cuma akşamı Kerem Görsev Trio etkinliğiyle gerçekleştirilecek. Fikri Karayel, Cemil Sağyaşar, Ferit Odman ve Selen Beytekin’in eylül ayında touché’ye özel olarak gerçekleştireceği konserlerinin yanında Seda Yüz kendine özgü üslubuyla imza attığı stand up gösterisini seyircisiyle buluşturacak.

touché özel ambiyansı ve menüsüyle misafirleri Zorlu PSM’ye davet ediyor!

KEREM GÖRSEV TRİO // 22 EYLÜL // touché // 21.00

1995 senesinden günümüze kadar 18 albüm kaydı yapan sanatçı, trio için düzenlediği bestelerinden, filarmoni orkestrası aranjmanlarına kadar akustik jazz müziğinin farklı formatlarını dinleyenleri ile paylaşan Kerem Görsev, New York, St Petersburg, Londra, Los Angeles ve İstanbul’da yaptığı kayıtlar, ülkemizde caz müziğinin geniş bir dinleyici topluluğuna ulaşmasını mümkün kıldı. Yurt dışında Pescera, Vilnius, Umbria , Bishkek Jazz ve Marciac Jazz festivali gibi prestijli sahnelerde performans veren Kerem Görsev, ülkemizde de yoğun bir konser programı dahilinde çalışmalarını sürdürmekte. Ünlü müzik televizyonu Mezzo TV kayıtları için bir performans veren Kerem Görsev Trio, uluslararası eleştirmenler tarafından da büyük beğeni kazandı ve Avrupa’da da önemli sahnelerde performans gösterdi. 2018 yılının Mart ayında “After The Hurricane” albümünü, 2019’da ise Ernie Watts ile imza attığı “Perfect Balance”ı yayınlayan Kerem Görsev, ağırlıklı olarak kendi bestelerinden oluşan bir repertuvarla sahne alarak artık her konserde bir standart haline gelen dinamik performansı ve yüksek enerjisi ile müzikseverlere caz dolu bir deneyim yaşatmaya devam ediyor. Caz dünyasının önde gelen isimlerinden Kerem Görsev, kontrbasta Volkan Hürsever, davulda Ferit Odman’dan oluşan trio ekibiyle touché’de!

Kapı Açılış: 19.30 

Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:

Genel Satış – ₺385,00

FİKRİ KARAYEL JAZZ ENSEMBLE // 23 EYLÜL // touché // 21.00

Yorumcu, besteci ve söz yazarı olan Fikri Karayel, “Zor Zamanlar” isimli ilk albümünü 2015 yılında DokuzSekiz Müzik etiketiyle yayınladı. Bu albümde yer alan “Hayal Edemezsin” isimli şarkısı birçok sinema/dizi filmine ses oldu. Sanatçı 2018 yılında “Yol” isimli single çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu. Hem dinleyiciler hem de yorumcular tarafından kucaklanan şarkı son dönemin en çok coverlanan şarkıları arasında yer aldı. Bu dönemde besteci kimliği ile öne çıkan Fikri Karayel, Murat Boz, Ayşe Hatun Önal, Hande Yener gibi yorumculara da beste çalışmaları yaptı. 2020 yılında “Öl De Öleyim” ve “İyi Geliyor” isimli singlelarını dinleyici ile buluşturan sanatçı, 2021 yılına “Bitmezse Kış” ve “Ne Güzel Oldu” isimli iki single ile başlarken, ikinci albümü “ Uzaktan”ı da dinleyiciyle buluşturdu.

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:

Ön Satış : ₺275,00

SEDA YÜZ STAND UP // 27 EYLÜL // touché // 21.00

Seda Yüz, dertlere derman yaralara merhem olan tek kişilik stand-up gösterisiyle touché’de seyircisiyle buluşuyor.

Kapı Açılış: 19.30 

Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:

Ön Satış : ₺165,00

UNFORGETTABLES BY CEMİL ‘’AUTUMN WHISPERS’’ // 28 EYLÜL // touché // 21.00

Farklı konseptlerle dinleyenleriyle buluşan Sağyaşar, Frank Sinatra’dan Tom Jones’a, Nat King Cole’dan Andy Williams’a uzanan bir genişlikte eşsiz ve zamansız şarkılardan oluşan projesi “Unforgettables by Cemil” ile sezon boyunca Zorlu PSM’nin sofistike caz kulübü touché’de!

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:

Genel Satış – ₺242,00

FERİT ODMAN OUINTET // 29 EYLÜL // touché // 21.00

Türkiye’nin caz sahnesinin önemli isimlerini bir araya getiren Ferit Odman Quintet, touché’de dinleyenleriyle buluşacak. Türkiye’de caz davulunun öncülerinden Ferit Odman; Downbeat dergisinden dört yıldızla taçlandırılmış olan Autumn In New York ve Nommo albümlerindeki quintet aranjmanlarına yer verecek. Odman’ın quinteti ile hard-bop dünyasının derinlerinde güzel bir yolculuğa çıkacaksınız.

Kapı Açılış: 19.30 

Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:

Genel Satış : ₺330,00

SELEN BEYTEKİN PROJECT 30 EYLÜL // touché // 21.00

8 yaşında piyano eğitimine başlayan Selen Beytekin, Ergican Saydam’ın özel öğrencisi olarak çalışmalarını sürdürdü. A Cappella korolarda deneyim kazanıp, koro yönetip daha sonra kendi korosunu kuran sanatçı 2007 yılında piyano çalıp şarkı söylemeye başladı. Kendi programını yapmaya başladıktan sonra Aşkın Arsunan, Ricci Benson, Spyro Gyra, Atilla Şereftuğ, Fatih Erkoç, Kerem Görsev ve Tony Jones gibi birçok kıymetli caz müzisyeniyle sahne aldı. Bu sırada inşaat eğitiminden sonra yine İTÜ’de mimarlık eğitimi alan Beytekin, televizyon ve radyoda da kendi programlarını sunmaya başladı. Şu an hem inşaat mühendisliği, hem mimarlık, hem de müzisyen olarak kariyerine ve yurtdışında da konserlerini vermeye devam eden caz müzisyeni, eşsiz ekibiyle touché sahnesine konuk oluyor!

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:

Ön Satış : ₺330,00

touché dopdolu bir programla yeni sezona başlıyor!

Kerem Görsev Trio                  22 Eylül Cuma

Fikri Karayel Jazz Ensemble    23 Eylül Cumartesi

Seda Yüz Stand Up                 27 Eylül Çarşamba

Unforgettables by Cemil        28 Eylül Perşembe

Ferit Odman Quintet              29 Eylül Cuma

Selen Beytekin Project            30 Eylül Cumartesi

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı