DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Şehrin En Dinamik Festivali Geliyor

Boyner, aktif yaşamı odağına alan herkesi dinamik, bol hareketli ve eğlenceli bir festivalle buluşturuyor.

Şehrin En Dinamik Festivali Geliyor
15.08.2023 15:50
123
A+
A-

Boyner, aktif yaşamı odağına alan herkesi dinamik, bol hareketli ve eğlenceli bir festivalle buluşturuyor. Eylül ayında Kemerburgaz Kent Ormanı’ndaki YBY Woods Yaşam ve Etkinlik Alanı’nda düzenlenecek olan Boyner Dynamic Fest ile gün boyu farklı spor deneyimleri, aktiviteler ve ilham verici konuşmacılar 

festival ziyaretçilerini bekliyor. 

 

Spor, deneyim ve performansı öne çıkaran yepyeni mağaza konsepti Boyner Dynamic’i spor tutkunları ile buluşturan Boyner, şimdi de aktif yaşam deneyimini festival coşkusuyla bir araya getiriyor. Boyner; spor, aktif ve iyi yaşam odaklı şehrin en dinamik festivali Boyner Dynamic Fest’i 23 Eylül tarihinde İstanbullularla buluşturuyor.

İstanbul Kemerburgaz’da ilk açık hava kültür, sanat ve etkinlik alanı olan YBY Woods Yaşam ve Etkinlik Alanı’nda ziyaretçilerini ağırlamak için hazırlıklara başlayan Boyner, spor, iyi yaşam ve eğlence deneyimini “Dynamic Fest”te yaşatacak.  

Girişin ücretsiz olduğu festivalde, kendini dinamik hisseden, iyi ve sağlıklı yaşamı tercih eden ve eğlenceli bir gün geçirmek isteyen herkesi ve aileleri dopdolu bir program bekliyor. 

Sağlıklı ve İyi Yaşam Enerjisi Bu Festivalde!

Şehir yaşamıyla aktif yaşamı birleştiren “Boyner Dynamic Fest”te gün boyunca üç farklı sahnede bedene ve zihne dokunan aktiviteler düzenlenecek. Sürdürülebilir beslenme, doğru antrenman teknikleri, aktif yaşam kuralları gibi değişime davet eden ilham verici hikayeler eşliğinde iyi yaşam deneyimine adım atılacak. Farklı alanlarda konuşmacıların yer alacağı ve hareketin gün boyunca devam edeceği sahnelerde, güne zinde bir başlangıç için koşu, spinning, kangoo ve trambolin jump gibi hareketli aktiviteler festival boyunca nabzı yüksek tutacak. 

Zihne ve doğaya iyi gelen atölyeler…

Festivalde eş zamanlı olarak atölyeler de yer alacak. Ritim ve perküsyon ile müziğin ritmi, geri dönüştürülmüş kağıttan maket ve kişiselleştirilmiş tasarım atölyeleri de festivale eğlence katacak. İyi yaşamın ilk adımlarından biri olan nefes ve yaşam farkındalığı, kahkaha yogası gibi zihinsel sağlık içerikli atölyelerle katılımcılar doğanın içinde anda kalmayı deneyimleyecek. Aktif ve dinamik bir yaşamı benimseyen herkese hitap eden festivalde çocuklar için de farklı etkinlikler yer alacak. Drama dans, çocuk yogası, bilim atölyesi gibi etkinliklerle minikler bir yandan öğrenirken diğer yandan renkli aktivitelerle eğlenecek.

“Aktif Yaşam Odaklı, Dinamik Bir Festival Olacak”

Dynamic Fest ile bir ilke imza attıklarını belirten Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Eren Çamurdan; “Kendini her zaman yenileyen, güncelleyen, dinamik bir markayız. Hayat hiç durmuyor, sürekli değişiyor. Biz de deneyim mağazacılığında attığımız adımlarla içinden yaşam geçen mağazalar tasarlıyoruz. Boyner Dynamic mağaza konseptimiz de hayatın dönüşümüne göz kırpan, aktif yaşam alışkanlıklarımızın günden güne artmasıyla ortaya çıkan bir adımdı. Şimdi bir ilke daha imza atarak Boyner Dynamic enerjisini festival ruhuyla birleştirdik. 7’den 70’e herkesin keyif alacağı, dinamizmi maksimum seviyede yaşayacakları, sağlıklı ve iyi yaşama odaklanan bir festival planladık. Bu deneyimi yaşamak isteyen herkesi bizimle birlikte festivalin bir parçası olmaya, harekete, spora ve sağlıklı yaşama davet ediyoruz.” dedi. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı