DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Sekiz şehir, sekiz konser: Yola Çağıran Festival MOTO FEST on the road eğlenceli konseptiyle başlıyor!

RAIN DOGS Motosiklet Kulübü tarafından organize edilecek MOTO FEST on the road, bu yıl sekiz şehir sekiz konser konseptiyle ve 1815 kilometre sürüş yolundan oluşan rotasıyla coğrafyamızda birleştirici rol oynayacak.

Sekiz şehir, sekiz konser: Yola Çağıran Festival MOTO FEST on the road eğlenceli konseptiyle başlıyor!
17.08.2023 19:48
169
A+
A-

RAIN DOGS Motosiklet Kulübü tarafından organize edilecek MOTO FEST on the road, bu yıl sekiz şehir sekiz konser konseptiyle ve 1815 kilometre sürüş yolundan oluşan rotasıyla coğrafyamızda birleştirici rol oynayacak.

 

RAIN DOGS Motorsiklet Kulübü öncülüğünde sekiz farklı durak noktasından oluşan rotanın takip edileceği MOTO FEST on the road; yolu, özgürlüğü, sürüşü, macerayı, müziği ve coğrafyayı bir araya getirecek.

 3-10 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul, Hendek, Ankara, Kütahya, Antalya, Denizli, Fethiye ve Palamutbükü rotasının çizileceği festivalde, her lokasyon için bölge halkının katılacağı bir konser veya parti düzenlenecek. Rota boyunca tüm motorcuların veya motor kulüplerinin katılımı konusunda açık bir sürüş vaat eden festival, dünya genelinde bu anlayışla yürütülen tek organizasyon olarak öne çıkıyor.

 

Oyuncular, müzisyenler, sanatçılar, iş insanları, yazarlar ve yönetmenler gibi ülkemizin önde gelen isimlerinin yer alacağı organizasyon, toplumun farklı kesimlerinden insanları bir araya getirerek, birleştirici bir rol oynayacak.

 

Bununla birlikte, bu yıl ikincisi düzenlenecek MOTO FEST on the road kapsamındaki konserlerde Kaan Tangöze, REDD, YEDİNCİ EV, KISMET OTO TAMİRHANESİ gibi önemli isimler ve grupların sahne alması planlanıyor.

 

Cumhuriyetin 100. yılında anlamlı saygı yürüyüşü

 

Yaratıcı festivalin üçüncü gününde başkent Ankara’da cumhuriyetimizin 100. yılı anısına saygı yürüyüşü gerçekleştirilecek. Bu doğrultuda, motofestontheroad.com internet sitesi üzerinden açıklanacak toplanma noktasından hareketle, Ankara ve çevre illerden gelecek tüm motosiklet severlerle birlikte toplu olarak Anıtkabir’e sürülecek. 

 

Bu anlamlı sürüşle Cumhuriyetin 100. yılında Gazi Mustafa Kemal’in Trablus’tan Samsun’a, Çanakkale’den İzmir’e yolculuğunu ve bu önemli rotanın hâlâ aşılamaz olduğunu bir kez daha vurgulamak amaçlanıyor.

 

Konser Programı:

İSTANBUL Konser: YEDİNCİ EV
 
03 Eylül 2023 | Pazar | – Aqua Florya Hayal Kahvesi 

KÜTAHYA Konser: KISMET OTO TAMİRHANESİ 06 Eylül 2023 | ÇARŞAMBA | – 6:45 KK 

ANTALYA Konser: REDD
 
07 Eylül 2023 | PERŞEMBE | Sunset Private / AKer Party : EROL EGEMEN 

DENİZLİ Konser: KAAN TANGÖZE
 
08 Eylül 2023 | CUMA | Denizli – Holly Stone / Before Party : EROL EGEMEN 

FETHİYE Konser: KAAN TANGÖZE & MAYA PEREST
 
09 Eylül 2023 | CUMARTESİ | Fethiye Kayaköy – Relish / Before Party : EROL EGEMEN 

ÜCRETSİZ KONSERLER; 

ANKARA Konser: KAAN TANGÖZE 5 Eylül 2023 | SALI | Ankara – Maidan Avm Aqer Party : EQURY 

PALAMUTBÜKÜ Par2: Sea, Sunset Final Party 10 Eylül 2023 | PAZAR | Palamutbükü – MOCHE 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı