DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Sevda Erginci: “Aşık olunca evde hissediyorum"

“Uyanış: Büyük Selçuklu”nun Turna Hatun’u, “Elkızı”nın Ezo’su, “Yasak Elma”nın Zeynep’i Sevda Erginci MAG Ağustos sayısına konuk oldu.

Sevda Erginci: “Aşık olunca evde hissediyorum"
01.08.2023 12:50
132
A+
A-

“Uyanış: Büyük Selçuklu”nun Turna Hatun’u, “Elkızı”nın Ezo’su, “Yasak Elma”nın Zeynep’i Sevda Erginci MAG Ağustos sayısına konuk oldu. “Ne zaman âşık olsam ve bunu başka bir hisse benzetmeye çalışsam “Evde hissediyorum.” derim.” Diyen güzel oyuncu kendisine dair merak edilen pek çok soruya da cevap verdi.  

Yıldız Kenter’le kısa süre de olsa çalışma fırsatı yakalamış olan güzel oyuncu Sevda Erginci, şimdilerde Tiyatro İn’in “Anne” oyununu sahneliyor. Mesleğinin kendisi için ne ifade ettiğini MAG Okurlarıyla paylaşan Sevda Erginci, aşktan kendi hayatına merak edilenleri anlatıyor. Yasak Elma dizisinin bitişiyle ilgili duygularını paylaşan Erginci “Yasak Elma ekibi benim ailem gibiydi; huyumun, karakterimin çok iyi bilindiği ve tam olarak o haliyle kabul edildiğim, sevildiğim bir ekip. Eda kardeşim, Melisa ve yönetmenlerimiz Neslihan’la Ece annem gibi geliyor hâlâ. İstediğim an ailem gibi sığınabileceğim insanlar kattı hayatıma. Onlardan ayrıldığıma üzüldüm tabii.” Dedi.

“Aşkı tanımlamaya çalışmak hem boş bir çaba hem de haksızlık gibi geliyor” diyen güzel oyuncu sözlerine şunları ekledi: “Mantıklı bir yaklaşımla çok güzel bir duyguyu basitleştirmek istemem ama ne zaman âşık olsam ve bunu başka bir hisse benzetmeye çalışsam “Evde hissediyorum.” derim. Bir şekilde bitmesi gerektiğinde de evimden kovulmuş gibi hissederim.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı