DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Sigortacılık Sektörünün Geleceğini Şekillendirecek Fikirler Neova Ideathon'da Buluşuyor

Sigorta sektörünün önde gelen şirketlerinden Neova Katılım Sigorta, sigorta sektöründe geleceğe yön verecek fikirleri arıyor.

Sigortacılık Sektörünün Geleceğini Şekillendirecek Fikirler Neova Ideathon'da Buluşuyor
19.09.2023 17:20
116
A+
A-

Sigorta sektörünün önde gelen şirketlerinden Neova Katılım Sigorta, sigorta sektöründe geleceğe yön verecek fikirleri arıyor. Üniversite öğrencileri ve yeni mezunlara yönelik düzenlenecek Neova Ideathon kapsamında gençler para ödüllerinin ve Neova’da kariyer imkanının sahibi olacak.  

 

Sigorta sektörünün teknolojik ve dijital gelişimine öncülük eden, inovatif yaklaşımlarıyla müşteriyi odağa alan ürün ve hizmetler geliştirmeye devam eden Neova Katılım Sigorta, gençlere ve yeni fikirlere yatırım yapmaya devam ediyor. Şimdi de sigorta sektörünün geleceğini şekillendirecek fikirlerle buluşabilmek adına üniversite öğrencilerinin veya yeni mezunların katılımı ile Ideathon programı düzenliyor. Başvuruların neovasyon.com üzerinden alınacağı yarışma kapsamında dereceye giren fikirler ve gençler para ödüllerinin ve Neova’da kariyer fırsatının sahibi olacak. Birincinin 20 bin TL, ikincinin 15 bin TL, üçüncünün 10 bin TL ödülle buluşacağı Ideathon kapsamında kazananlar aynı zamanda Neova’nın MT ve Kampüs programlarında değerlendirmeler sonrasında yer alabilecekler.

 

Başvurular 13 Ekim’e kadar devam ediyor

Katılımcılar, bireysel olarak ya da takım olarak Neova Ideathon’daki yerlerini alabiliyorlar. Ideathon sayesinde şirket yöneticilerinin bilgi birikiminden yararlanabilecek katılımcılar, mentor desteğiyle projelerini ya da fikirlerini hayata geçirme fırsatı elde edebilecekler. Neova Ideathon için son başvuru tarihi 13 Ekim 2023. Etkinlik ve ödül töreni ise 20-21 Ekim tarihinde gerçekleşecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı