DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

SILENT HILL: Ascension'a Gerisayım Başladı!

Genvid Entertainment ve Konami Digital Entertainment’ın Tüyler Ürpertici Interaktif Dizisi SILENT HILL: Ascension Başlıyor   Serinin prömiyeri öncesi yapılacak özel yayını Greg Miller ve Kinda Funny sunacak Kısa Kısa: Canlı yayınlanacak serinin prömiyeri yarın sabah TSİ 04:00’te başlayacak ÜCRETSİZ uygulamayı şimdi Google Play’e veya App Store®’dan indirebilir veya masaüstü bilgisayarlarınızda Ascension.

SILENT HILL: Ascension'a Gerisayım Başladı!
01.11.2023 17:50
94
A+
A-

Genvid Entertainment ve Konami Digital Entertainment’ın Tüyler Ürpertici Interaktif Dizisi SILENT HILL: Ascension Başlıyor  

Serinin prömiyeri öncesi yapılacak özel yayını Greg Miller ve Kinda Funny sunacak

Kısa Kısa:

  • Canlı yayınlanacak serinin prömiyeri yarın sabah TSİ 04:00’te başlayacak
  • ÜCRETSİZ uygulamayı şimdi Google Play’e veya App Store®’dan indirebilir veya masaüstü bilgisayarlarınızda Ascension.com üzerinden izleyebilirsiniz
  • Greg Miller ve Kinda Funny, SILENT HILL hayranlarının saat 02:30’dan itibaren sohbet edebileceği ve geliştiricilerden bilgi alabileceği “SILENT HILL: Ascension İlk Gösterim Öncesi Şovu”na ev sahipliği yapacak.
  • SILENT HILL: Ascension’a şu ana dek dünya çapında 1M kişi ön kayıt yaptırdı.

Genvid Entertainment ve Konami Digital Entertainment, bir Genvid Interactive Serisi olan SILENT HILL: Ascension’ın galasını yarın sabaha karşı 04:00’te yayınlayacağını duyurdu. Genvid, serinin prömiyeri öncesinde, Greg Miller ve Kinda Funny’nin ev sahipliğinde, SILENT HILL hayranlarının bir araya gelebileceği, dizinin heyecanını paylaşabileceği ve yapımcılarla sohbet edebileceği özel bir yayın düzenleyecek. Sabaha karşı TSİ 02.30’da başlayacak Gösterim Öncesi Şovu, SILENT HILL: Ascension uygulamasında, Ascension.com’da ve Kinda Funny’ın YouTube ve Twitch kanallarında izlenebilecek.

Serinin hayranları şimdi SILENT HILL: Ascension‘ı mobil cihazlarına indirebilir veya masaüstü bilgisayarlarında Ascension.com adresinden ücretsiz hesap açarak bu deneyime kaydolabilirler. Dizinin kendisi TSİ 04:00’e kadar başlamayacak olsa da sistem üzerinde verilebilecek ilk kararı hemen şimdi verebilirsiniz. Vereceğiniz bu karar, Rachel Hernandez’in nihai kaderi de dahil olmak üzere canlı yayındaki ilk sahnelerin sonucunu etkileyecek.

Ayrıca seri başlamadan önce Silent Hill hayranları, bu benzersiz serinin nasıl ilerlediğini öğrenmek için SILENT HILL: Ascension – The Essentials‘ı izleyebilirler. Bu videoda izleyicilerin günlük kararları nasıl verdikleri ve bulmacalar ve diğer unsurlar aracılığıyla hikâyeyi nasıl etkiledikleri gözler önüne seriliyor. Videoda da belirtildiği üzere seçenekler, en az 24 saat boyunca sistemde açık kalıyor. Böylece yayınlara canlı olarak katılamayan izleyiciler, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar kendi saat dilimlerinde serinin gidişatına etki etmeye devam edebiliyorlar.

Genvid CEO’su Jacob Navok konuyla ilgili düşüncelerini, “İzleyiciler bu gece ilk kez SILENT HILL: Ascension‘ı deneyimleyecek. Ne gibi seçimler yapacakları veya ilk bölümün nasıl biteceği hakkında bizim de hiçbir fikrimiz yok. Topluluğun önümüzdeki birkaç ay boyunca bu benzersiz korku serisini şekillendireceği sürecin Cadılar Bayramı’nda başlaması daha da anlamlı oldu. SILENT HILL: Ascension‘ın Google Play ve App Store üzerinde dünya çapında 1 milyondan fazla ön kayıda ulaşmasını sağlayan coşku bizi de heyecanlandırıyor,” şeklinde dile getirdi.

SILENT HILL: Ascension’daki ilk karar, ruhsal şifa arayan tarikat üyesi Joy Cirelli üzerinde bir ritüel gerçekleştirmeye hazırlanan mistik bir rahip, anne ve topluluk lideri olan Rachel Hernandez de dahil olmak üzere, tehlikedeki iki ailenin karmaşık hayatları etrafında şekilleniyor. İşler korkutucu derecede ters gittiğinde:

 

Rachel, Joy’a sizce ne demeli? 

a) Yeminini et 

b) Kaç! 

ya da

c) Merhamet dile 

Bu sorunun cevabını izleyiciler verecek. Karakterlerden hangisinin hikâyenin sonuna kadar hayatta kalacağını belirlemek ve daha zorlayıcı kararlara katılmak için her gün aplikasyonu ya da siteyi ziyaret etmeyi unutmayın.

Genvid Entertainment’ın Baş Kreatif Sorumlusu Stephan Bugaj, “Johansen ve Hernandez ailelerinin hikayesini oluşturmak için çok çaba harcadık ve SILENT HILL külliyatını ilgi çekici bir şekilde genişletmek için Konami Digital Entertainment ile çalıştık. Kolektif izleyici seçimlerinin kanonik sonu belirleyeceği bir hikaye yaratmak daha önce yapılmamıştı,” şeklinde konuştu.

İlk gösterimin ardından serinin hayranları, yeni sahneleri izlemek, bulmacaları çözmek ve hikâye kararlarına katılmak için diledikleri zaman mobil yayın uygulamasına veya Ascension.com’a dönebilirler. Neredeyse tüm kararlar 24 saat veya daha uzun bir süre oylamaya açık kalacak, böylece dünyanın neresinde olursanız olun hikâyeye katılım şansı yakalayacaksınız. Elbette dilerseniz her gün saat TSİ 04:00’te canlı yayına katılıp diğer izleyicilerle birlikte ana karakterlerin uzun vadede kaderini belirleyecek etkileşimli macera sahnelerinde ilk yer alanlardan da olabilirsiniz.

Konami Digital Entertainment’tan SILENT HILL serisinin yapımcısı Motoi Okamoto, “Bugün bizim için çok özel bir gün çünkü SILENT HILL: Ascension, SILENT HILL serisinin yeniden canlanması yolundaki ilk projemiz,” dedi ve duygularını, “SILENT HILL dizisinin yapımcısı olarak bu projeyle gurur duyuyorum ve sizin de seriyi seveceğinize eminim,” sözleriyle ifade etti.

SILENT HILL: Ascension ücretsiz bir deneyim olsa da serinin hayranları, chat’te, skor tablolarında ve hatta serinin bir parçası olarak bizzat oyunun içinde nasıl görüneceklerini özelleştirebilirler. Uygulamada her gün, kazananların sinematik sekanslarda veya etkileşimli aksiyon sahnelerinde oyun içi karakterleriyle yer alabileceği bir “hikâyede rol alma” yarışması düzenlenecek.

Ayrıca Genvid, serinin ilk izleyicilerine özel, sınırlı süreli bir teklif olarak SILENT HILL: Ascension Founder’s Pack’i (Kurucu Paketi) satışa sundu. Kurucu Paketi 14 Kasım’a kadar satışta ve Kurucu simgesi, Kurucu çerçevesi ve özel temalı çerçeve, emoji ve çıkartma gibi benzersiz profil özelleştirme öğelerinden oluşuyor. Kurucu Paketi ayrıca 100’den fazla ödül ve Etki (Influence) Puanı’nın yanı sıra ek kozmetiklerin kilidini açmaya olanak tanıyan bir Sezon Bileti de içermekte. Sezon Bileti, SILENT HILL: Ascension sezonu boyunca geçerli olup yaklaşık 6 aylık içeriği kapsamakta.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı