DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

ŞUBAT AYINDA CSO ADA ANKARA’DA YILDIZLAR GEÇİDİ

ŞUBAT AYINDA CSO ADA ANKARA’DA   YILDIZLAR GEÇİDİ
23.01.2024 15:19
12
A+
A-

Başkent’in kültür ve sanat adası CSO Ada Ankara, Şubat ayında dünyaca ünlü sanatçıları ağırlamaya, renkli programıyla sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. 

CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI: ŞEF TOLGA ATALAY ÜN

2 ŞUBAT-20:00-ANA SALON

 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, şef Tolga Atalay Ün yönetiminde Wolfgang Amadeus Mozart, Felix Mendelssohn, Leoš Janáček’in eserlerini seslendirecek. Konser 2 Şubat saat 20:00’de CSO Ada Ankara Mavi Salonda gerçekleşecek.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 200 TL

2.Kategori: 150 TL

3.Kategori: 90 TL

4.Kategori: 70 TL

TÜRK DÜNYASI MÜZİK VE HALK DANSLARI TOPLULUĞU- ATALAR SÖZÜ KONSERİ

2 ŞUBAT-20:00-MAVİ SALON

 

‘Atalar Sözü Konseri’ Türk Dünyası Müzik ve Halk Dansları Topluluğu tarafından sanat yönetmeni Cem Gürdal şefliğinde sahneye konacak. Konser, Türk dünyasına ait müzik ve dansların en özel seçkilerini Korkut Ata’nın yolunu takip eden ozanların sözlerinden yola çıkarak sunacak. ‘Atalar Sözü Konseri’ 2 Şubat saat 20:00’de CSO Ada Ankara Mavi Salonda gerçekleşecek.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 80 TL

2.Kategori: 60 TL

 

ANKARA DEVLET TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU- ÖZÜMDEN TÜRKÜLER

2 ŞUBAT-20:00-TARİHİ SALON 

 

Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu, şef Turgay Coşkun yönetiminde Anadolu’nun hemen hemen her bölgesinden türkülerin seslendirileceği bir konser düzenliyor.

Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu ve solistler Cengizhan Akar, Eyüp Görkem, Nahide Saygün Akkal, Serpil Erol, Süleyman Hatunoğlu ve Yeter Köprülü Tunç’un sahnede yer alacağı konser 2 Şubat günü saat 20:00’de CSO Ada Ankara Tarihi Salonda gerçekleşecek.

Bilet Fiyatları: 

1.Kategori: 125 TL 

2.Kategori: 100 TL 

3.Kategori: 75 TL

 

CSO SANATÇILARI İLE PAZARTESİ KONSERLERİ: VİYOLA-ARP RESİTALİ

5 ŞUBAT-20:00-MAVİ SALON

 

CSO Sanatçıları ile Pazartesi Konserleri kapsamında gerçekleşecek olan ‘Viyola-Arp Resitali’nde viyolası ile Muhsine Gökçen Erdem, arp başında ise Engin Kansu yer alacak. 5 Şubat’ta saat 20:00’de Mavi Salon’da gerçekleşecek programda Luis Vierne, Max Reger, Felix Godefroid ve Arnold Bax’ın eserleri yer alacak.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 80 TL

2.Kategori: 60 TL

 

ANKARA DEVLET KLASİK TÜRK MÜZİĞİ KOROSU- SELAHATTİN PINAR VE SAADETTİN KAYNAK ANISINA

8 ŞUBAT-20:00-MAVİ SALON

Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, şubat ayı içerisinde kaybedilen değerli bestekarlar Selahattin Pınar ve Saaddettin Kaynak’ın şarkılarını Mustafa Kelleci’nin hikâye anlatımı ile birlikte sunacak. Ankara Devlet Klâsik Türk Müziği Korosu saz sanatçıları ve solist sanatçılar Suat Kılıç, Neşe Dursun Saraç’ın sahne alacağı konser 8 Şubat günü saat 20:00’de Mavi Salonda gerçekleşecek.

 Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 80 TL

2.Kategori: 60 TL

 

CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI – AMALIE STALHEIM

9 ŞUBAT-20:00-ANA SALON

 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Norveçli şef Terje Mikkelsen yönetiminde, ödüllü çellist Amalie Stalheim’ın viyolonsel performansı eşliğinde Edward Elgar’ın ‘Viyolonsel Konçertosu’ndan ve Dmitri Shostakovich’in ‘5 nolu Senfonisi’nden eserler seslendirecek. 9 Şubat’ta saat 20:00’de Ana Salonda gerçekleştirilecek konser Ankaralı sanatseverleri bekliyor.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 200 TL 

2.Kategori: 150 TL

3.Kategori: 90 TL 

4.Kategori: 70 TL

 

12 NUMARALI ADAM

10 ŞUBAT-20:00-MAVİ SALON

 

Kendi de eski bir futbolcu olan Erkan Kolçakköstendil’in yazdığı ve oynadığı tek kişilik oyun ‘12 Numaralı Adam’ 10 Şubat günü saat 20:00’de CSO Ada Ankara Mavi Salonda izleyiciler ile buluşacak. Oyun, yıllarını aynı takımda geçirmiş bir kalecinin hikayesini anlatıyor. Kaleci, birkaç maç üst üste yediği hatalı goller nedeniyle yedekte kalmıştır. Yeniden kaleye geçeceği günü bekleyen ‘12 Numaralı Adam’ aile olmak, yalnız kalmak, çizgilerin dışına çıkmak üzerine seyircinin taraftara dönüştüğü bir oyun sergileyecek.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 350 TL

2.Kategori: 300 TL

 

CSO-OAB ORTAK KONSERİ “SUNA KAN’I ANMA KONSERİ” 

12 ŞUBAT-20:00-MAVİ SALON

Türkiye’nin en iyi keman virtüözlerinden biri olarak anılan geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz ‘Türkiye Devlet Sanatçısı’ ünvanına sahip Suna Kan, ‘Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası-Orkestra Akademik Başkent Ortak Konseri’nde anılacak. 2.Uluslararası Suna Kan Yarışması Birincisi Ilgın Top’un da sahnede kemanı ile yer alacağı konserde Wolfgang Amadeus Mozart’ın ‘Keman Konçertosu’ndan ve Franz Joseph Haydn’ın ‘49 nolu Senfoni’sinden eserler çalınacak. Konser 12 Şubat saat 20:00’de CSO Ada Ankara Mavi Salonda dinleyicileri ile buluşacak.

Bilet Fiyatları: 

1.Kategori: 80 TL 

2.Kategori: 60 TL

YEDİ GÜZEL

13 ŞUBAT-20:00-MAVİ SALON

 

Türkiye, Azerbaycan, Macaristan, Özbekistan, Kırgızistan, Kazakistan ve Türkmenistan’dan yedi yetenekli kadın müzisyenin oluşturduğu topluluk ‘Yedi Güzel’ 13 Şubat tarihinde CSO Ada Ankara Mavi Salon’da müzikseverler ile buluşuyor.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 275 TL

2.Kategori: 225 TL

 

DATE NIGHT WITH TUĞRUL TÜLEK

14 ŞUBAT-20:00-MAVİ SALON

‘Date Night with Tuğrul Tülek’ oyuncu, yönetmen ve müzisyen olarak sanat dünyasında farklı disiplinlerdeki performanslarıyla tanınan Tuğrul Tülek’in yeni sahne projesi CSO Ada Ankara’da. Dünya müzik tarihinin en romantik, en klasik,   en aşk dolu şarkılarından oluşan seçkin bir repertuvarla CSO Ada Ankara Mavi Salon’da sanatseverler ile buluşmayı bekliyor.

 

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 300 TL

2.Kategori: 275 TL

 

TÜRK DÜNYASI MÜZİK VE HALK DANSLARI TOPLULUĞU- SEVGİ NAĞMESİ KONSERİ

15 ŞUBAT-20:00-TARİHİ SALON

 

‘Sevgi Nağmesi Konseri’ Türk Dünyası Müzik ve Halk Dansları Topluluğu tarafından sanat yönetmeni Cem Gürdal şefliğinde Türk Dünyası Müzik ve Danslarının bir seçkisini, 14 Şubat Sevgililer Günü için ‘Sevgi Nağmeleri’ başlığı altında müzikseverler ile buluşturacak.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 125 TL

2.Kategori: 100 TL

3.Kategori: 75 TL

 

CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI- TIMOTHY RIDOUT

16 ŞUBAT-20:00-ANA SALON

 

‘Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’, şef Terje Mikkelsen yönetiminde, Timothy Ridout’un viyolonsel performansı eşliğinde Richard Wagner’ın ‘Rienzi Uvertürü’, Bohuslav Martinu’nin viola için ‘Rapsodi Konçertosu’nun yanı sıra Johannes Brahms’ın ‘1 nolu Senfonisi’nden eserler seslendirilecek. 16 Şubat günü saat 20:00’de Ana Salonda gerçekleştirilecek konser Ankaralı sanatseverleri bekliyor.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 200 TL

2.Kategori: 150 TL

3.Kategori: 90 TL

4.Kategori: 70 TL

SÖZLERİN NEFESİ ‘ZAMANSIZ ŞARKILAR’

16 ŞUBAT-20:00-MAVİ SALON

 

‘Sözlerin Nefesi Zamansız Şarkılar’ konserinde Türk Edebiyatının önemli şairlerinin şiirleri Haluk Derinöz tarafından okunacak. Şarkılar ise solist şef Suat Kılıç tarafından seslendirilecek. Aşk, sevgi, ayrılık ve hüzün temalı bu özel gecede, şarkılara ve şiirlere Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu’nun değerli sazları eşlik edecek. Program 16 Şubat tarihinde saat 20:00’de Mavi Salonda gerçekleşecek.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 80 TL

2.Kategori: 60 TL

 

YÖREM YÖREM TÜRKÜLER / KASTAMONU

16 ŞUBAT-20:00-TARİHİ SALON

 

Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu, şef Necmi Kıran yönetimindeki konserinde, Kastamonu’ya ait türkü ve oyunlara yer verecek. Konserde, halk bilimci ve akademisyen Dr. Süleyman Şenel danışmanlık yaparken, kendine has titiz yorumlarıyla tanınan Celal Sezer ise konuk solist olarak performans sergileyecek. 16 Şubat’ta saat 20:00’de Tarihi Salonda gerçekleşecek konserde Ankara Devlet Modern Halk Dansları Topluluğu da bazı oyunlarla etkinliğe renk katacak. Koro sanatçılarından Ertan Akay, Fatma Mete, Mihriban Akkuş, Pelin Karakuş ve Sıtkı Akın da solist olarak sahnede olacak.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 125 TL

2.Kategori: 100 TL

3.Kategori: 75 TL

BİR GARİP ORHAN VELİ MÜZİKALİ – REHA ÖZCAN

18 ŞUBAT-15:00 ve 20:00-MAVİ SALON

 

Reha Özcan’ın performansıyla ‘Bir Garip Orhan Veli Müzikali’, CSO Ada Ankara Mavi Salonda 18 Şubat tarihinde izleyicileriyle buluşacak. Yurt içinde ve dışında 30 bin seyirciye ulaşan müzikal, Orhan Veli’nin İstanbul, aşk ve insanlık temalarını sahneye taşıyor. Her yaştan izleyiciyi kucaklayan müzikal, Ankaralı sanatseverler ile buluşmaya hazırlanıyor.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 250 TL 

2.Kategori: 220 TL

CSO SANATÇILARI İLE PAZARTESİ KONSERLERİ: ALABALIK BEŞLİSİ 

19 ŞUBAT- 20:00- MAVİ SALON

 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Franz Schubert’in ‘Alabalık Beşlisi’ eserini 19 Şubat tarihinde CSO Ada Ankara Tarihi Salondaki konserinde seslendirecek. Konserde Nurperi Yücesoy Akan keman, Muhsine Gökçen Erdem viyola, Nur Ayday viyolonsel, Hacer Özlü kontrabas ve Tayfun İlhan piyanosu ile sahnede yer alacak.

Bilet Fiyatları: 

1.Kategori: 80 TL

2.Kategori: 60 TL

BRASSOLİST VE FİKRİ KARAYEL

20 ŞUBAT-20:00-MAVİ SALON

 

Brassolist Quintet, Türkiye’de ilk defa caz standartlarından türkülere uzanan renkli repertuarını bir solist eşliğinde dinleyicilere sunacak. Klasik eserlerin bakır nefesli enstrümanlara göre düzenlemelerinin yanı sıra; caz, pop, R&B ve özellikle Anadolu türkülerinden oluşan ve düzenlemeleri kendilerine ait olan repertuar ile Brassolist, özel konuğu Fikri Karayel ile CSO Ada Ankara Mavi Salon’da dinleyicileri ile buluşacak.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 350 TL

2.Kategori: 250 TL

EMMA SHAPPLIN

22 ŞUBAT-20:00-ANA SALON

 

Kariyeri boyunca dünya çapında hayran kitlesine ulaşan, etkileyici performansları ve kendine özgü vokal tarzı ile tanınan Fransız Soprano Emma Shapplin 22 Şubat saat 20:00’de CSO Ada Ankara Ana Salonda sanatseverler ile buluşacak. Klasik müzik, pop ve gotik unsurları birleştirerek dinleyicisine eşsiz bir müzik ziyafeti sunan ünlü sanatçı, Ankaralı sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 950 TL

2.Kategori: 850 TL

3.Kategori: 700 TL

4.Kategori: 450 TL

 

ANKARA DEVLET KLASİK TÜRK MÜZİĞİ KOROSU- BİR AŞK MASALI

22 ŞUBAT-20:00-MAVİ SALON

 

Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu’nun solisti Turgut Karadeniz, herkesin severek dinlediği, şarkı ve türkülerden oluşan repertuarı ile Ankaralı sanatseverlerle buluşacak. Aşk, hüzün ve neşe temalarının yer alacağı konserde Turgut Karadeniz’e sahnede Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu’nun sazları eşlik edecek.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 80 TL

2.Kategori: 60 TL

 

CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI- SVETLIN ROUSSEV 

23 ŞUBAT-20:00-ANA SALON

 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, şef Bas Wiegers yönetiminde, ünlü kemancı Svetlin Roussev’in eşlik ettiği bir performans sergileyecek. Konserde, Niccolo Paganini’nin ‘Keman Konçertosu ile ‘No.2 La Campanella Si minör Op.7’, Pyotr Ilyic Tchaikovsky’nin ‘Senfoni No.1 Sol Minör Op.13, Kış Rüyaları’ eserleri seslendirilecek.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 200 TL

2.Kategori: 150 TL

3.Kategori: 90 TL

4.Kategori: 70 TL

EMEL MATHLOUTHI

24 ŞUBAT-20:00-ANA SALON

 

Yaptığı müzik ile ülkeleri ve kıtaları aşmış bir şarkıcı, aynı zamanda söz yazarı, besteci ve yapımcı olan Emel Mathlouthi, sevilen şarkıları ile 24 Şubat tarihinde saat 20:00’de CSO Ada Ankara Ana Salonda sahnede olacak. Mathlouthi, müzik tarzını Sheikh Imam, Bob Dylan, Joan Baez, Jefferson Airplane, The Cranberries ve Tool gibi devrimci sanatçılardan esinlenerek inşa etmiştir. Tunus’ta 2010 yılında başlayan protestolardan ilham alarak yazdığı ‘Kelmti Horra’ şarkısı Tunus devriminin simgesi haline gelmiştir.

Bilet Fiyatları: 

1.Kategori: 800 TL 

2.Kategori: 700 TL 

3.Kategori: 550 TL 

4.Kategori: 450 TL

 

CAMERISTI DELLA SCALA

26 ŞUBAT-20:00-ANA SALON 

Dünyanın en prestijli oda müziği topluluklarından biri olarak kabul edilen Cameristi della Scala, ilk kez CSO Ada Ankara sahnesinde müzikseverlerle buluşacak. ‘Fantasie da Opere di Giuseppe Verdi / Verdi’nin Opera Fantezileri’ konseri, dünya genelinde büyük beğeni toplayan orkestranın Türkiye prömiyeri olma özelliğini taşıyor. Cameristi della Scala, bu özel konserde keman solisti Francesco Manara ve çello solisti Massimo Polidori eşliğinde unutulmaz bir konsere imza atacak. Cameristi della Scala 26 Şubat saat 20:00’de CSO Ada Ankara Ana Salonda.

Bilet Fiyatları: 

1.Kategori: 600 TL 

2.Kategori: 500 TL 

3.Kategori: 375 TL

4.Kategori: 250 TL

 

TÜRKİYE’NİN RENKLERİ

28 ŞUBAT-20:00-ANA SALON

Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, Ankara Devlet Modern Dans Topluluğu, Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu, İstanbul Tarihi Türk Topluluğu Mehter Grubu ve Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluklarının ortak gerçekleştirecekleri, kulaklarda ve gönüllerde yer etmiş birbirinden güzel şarkıları ve türküleri, yöresel ve modern dansları, Türk tasavvuf müziği eserlerini ve mehteran gösterisini de içerisinde barındıran bu özel konser; Kültür ve Turizm Bakanlığı ses ve saz sanatçıları tarafından icra edilecektir. 28 Şubat akşamı Ana Salon’da dinleyicileri, konserin solistleri arasında yer alan Çiğdem Gürdal, Umut Akyürek, Nilgün Kızılcı, İsmail Altunsaray, Serkan Çağrı, Ufuk Yürüç, Turgut Karadeniz, Zerrin Naycı ve Suat Kılıç’ın da bulunduğu bir müzik ziyafeti bekliyor.

 

Bilet Fiyatları: 

1.Kategori: 250 TL 

2.Kategori: 200 TL 

3.Kategori: 175 TL

4.Kategori: 125 TL

ANKARA DEVLET KLASİK TÜRK MÜZİĞİ KOROSU- KLASİKTEN GÜNÜMÜZE KADİM EZGİLER 

29 ŞUBAT-20:00-TARİHİ SALON 

 

Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu 29 Şubat’ta, ‘Klasikten Günümüze Kadim Ezgiler’ adlı konseriyle izleyicilerle buluşuyor. Şef Suat Kılıç yönetimindeki koronun birinci bölümünde, az kullanılan Hicaz buselik klasik takımı seslendirilecek. Konserin ikinci bölümünde ise İstanbul Devlet Türk Müziği Araştırma ve Uygulama Topluluğu Ses Sanatçısı Ertan Bilgi, özel bir repertuarla dinleyiciler ile buluşacak.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 125 TL

2.Kategori: 100 TL 

3.Kategori: 75 TL

 

CSO ADA ANKARA ŞUBAT AYI ‘ÇOCUK ETKİNLİKLERİ’

ÇOCUKLAR İÇİN ÇOCUK EDEBİYATI ATÖLYESİ

1 ŞUBAT-13:00-FUAYE ALANI

 

‘Çocuklar İçin Çocuk Edebiyatı Atölyesi’nde resimli çocuk kitaplarından hareketle okuma, yazma ve çizme çalışmaları yapılacak. Elif Mira önderliğinde gerçekleştirilecek atölyede 10-12 yaş arası çocuklar 1 Şubat tarihinde fuaye alanında buluşacak. Çocuk edebiyatı eserlerindeki yazınsal ve çizgisel metinlerin incelenmesi ile başlayacak olan atölye çalışmasında, sözcük avı ile yazınsal metinler ve çizgisel çalışmalar oluşturulacak. Etkinlik için 15 kişilik kontenjan mevcut.

 Bilet Fiyatı: 150 TL

 

ORFF VE RİTİM ATÖLYESİ

1 ŞUBAT-15:00-FUAYE ALANI

 

‘Orff ve Ritim Atölyesi’, çocuklara orff schulwerk eğitimi ile müziği deneyimleme ve bedenlerini bir enstrüman olarak kullanmayı sağlarken, orff aletleri, ritim çubuğu, marakas ve diğer enstrümanlarla koordineli olarak takım çalışması imkanı verecek.

8-10 yaş için 1 Şubat’ta düzenlenecek atölyede müzik öğretmeni Serhat Er çocukların ritim, koordinasyon ve grup çalışması becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak. Etkinlik için 15 kişilik kontenjan mevcut.

Bilet Fiyatı: 150 TL

ÇOCUKLAR İÇİN RESİM ATÖLYESİ

2 ŞUBAT-13:00-FUAYE ALANI

 

Wasilly Kandinsky’nin kim olduğunun anlatıldığı ve eserlerinin çıktılarla gösterildiği ‘Çocuklar için Resim Atölyesi’nde öğrencilerin bu bilgilerle kendi yaratıcılıklarını kullanarak resim yapması teşvik edilecek. Bu süreç çocukların duygusal ifade yeteneklerini güçlendirirken, el-göz koordinasyonlarının ve ince motor becerilerinin gelişmesine olanak tanıyacak. Atölye resim öğretmeni Elinur Erkumru rehberliğinde, 11-12 yaş grubu çocuklar ile 2 Şubat tarihinde CSO Ada Ankara fuaye alanında saat 13:00’te gerçekleştirilecek. Etkinlik için 15 kişilik kontenjan mevcut.

Bilet Fiyatı: 150 TL

 

MELODİLER EŞLİĞİNDE OKUYARAK KEŞFEDİYORUM ‘YOL ARKADAŞIM KİKİ VE TOBİ’

2 ŞUBAT-15:00-FUAYE ALANI

 

Minik sanatseverler, CSO Ada Ankara’da Melodiler Eşliğinde Okuyarak Keşfediyorum ‘Yol Arkadaşım Kiki ve Tobi’ etkinliğinde buluşacak. Çocuklar hikâyenin kahramanlarından Bilge’nin keşif dolu macerasında, zaman yolculuğu ve yeni dostluklarla dolu bir dünyaya adım atacak. 2 Şubat saat 15:00’te 8-10 yaş aralığındaki hayal kurmayı seven minik sanatseverler, Didem Yaran’ın hikâye anlatımı ve Selma Tekin’in renkli melodileriyle müzik ve dans dolu bir hikaye dinleme ve kitap okuma deneyimine katılacaklar. Etkinlik için 15 kişilik kontenjan mevcut.

Bilet Fiyatı: 150 TL

 

BABYJAZZ İLE HARİKALAR DİYARI ÇOCUK KONSERİ

3 ŞUBAT-15:00-MAVİ SALON

 

Geçtiğimiz yıl nisan ayında büyük ilgi gören BabyJazz çocuk konseri, 3 Şubat günü saat 15:00’te CSO Ada Ankara Mavi Salonda yeniden seyircisiyle buluşacak. Bas gitarda Aydın Balpınar, saksafonda Çağdaş Engin, gitarda Erkan Zeki Ar ve davulda Sidar Filiz gibi sanatçılar eşliğinde miniksanatseverler, popüler caz standartları eşliğinde Harikalar Diyarı’na yolculuk yapacaklar. Anlatıcı olarak sahnede yer alacak olan Burcu Çıtlak ise caz müziği eşliğinde hikayesini anlatarak çocuklara hem farklı bir deneyim yaşatacak hem de hayal güçlerini geliştirmelerinde katkıda bulunacak.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 160 TL 

2.Kategori: 130 TL

ÇOCUKLAR İÇİN GELENEKSEL DOKUMA TEKNİKLERİNDEN KİLİM ATÖLYESİ

4 ŞUBAT-13:00 ve 15:00-FUAYE ALANI

 

Çocukların el becerisi, ölçü alma ve renk seçimi gibi yetkinliklerinin gelişimine fayda sağlayan ‘Kilim Atölyesi’, 4 Şubat günü fuaye alanında Bilgen Turan eşliğinde gerçekleşecek. Etkinlikte, 8-10 yaş grubu için  ilk seans saat 13.00’te, 11-12 yaş grubu için ikinci seans saat 15.00’te başlayacak. Her seans için 20 kişilik kontenjan mevcut.

Bilet fiyatı: 150 TL

PAPAGENOLAR ÇOCUK OPERASI

11 ŞUBAT-15:00-ANA SALON

 

W.A. Mozart’ın sevilen eseri ‘Sihirli Flüt Operası’ndan ilhamla kurgulanan ‘Papagenolar’, çocuklara müzik ve dansla operanın en eğlenceli halini sunacak. Doğa ve insan sevgisinin ön plana çıktığı bir hikaye olan ‘Papagenolar’ 11 Şubat’ta, Şef Umut Kosman yönetiminde Symphonista Oda Orkestrası’nın performansı ve oyuncular Berna Yücel, Emre Gülnar, Erdem Sakarya, Bahadır Özkoca, Gamze Ayaydın, Pera Aybar, Bora Akın ile CSO Ada Ankara Mavi Salonda sahnelenecek.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 200 TL

2.Kategori: 175 TL

3.Kategori: 150 TL

4.Kategori: 125 TL