DOLAR
32,3109
EURO
35,0805
ALTIN
2.279,41
BIST
8.962,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Tarfin Pro ile tarım sektöründeki KOBİ’ler uygun fiyatlı ürün tedarik edecek

Tarfin Pro ile çiftçiler rekabetçi fiyatlarla buluşacak    Tarfin, bugüne kadar satış noktaları ile çiftçi arasındaki ürün tedarik sürecine katkı sunan sistemini Tarfin Pro ile daha da genişletti.

Tarfin Pro ile tarım sektöründeki KOBİ’ler uygun fiyatlı ürün tedarik edecek
22.11.2022 15:40
225
A+
A-

Tarfin Pro ile çiftçiler rekabetçi fiyatlarla buluşacak 

 

Tarfin, bugüne kadar satış noktaları ile çiftçi arasındaki ürün tedarik sürecine katkı sunan sistemini Tarfin Pro ile daha da genişletti. Tarımsal ürünlerin fabrikadan çıkıp satış noktalarına da uygun fiyatlarla ulaşımını sağlayan Tarfin Pro, satış noktalarına desteğini bir yılda yüzde 700 artırdı. 

 

Tarfin, tarım sektörüne yönelik çözümlerini Tarfin Pro ile daha da genişletti. Bugüne kadar çiftçilerin satış noktaları ile arasında bir köprü hizmeti veren şirket, Tarfin Pro sayesinde satış noktalarının tarım girdilerine uygun fiyatlarla ulaşımında da aktif rol oynayacak.  

 

Tarım tedarik zincirinin verimli çalışmasına katkı sunuyor 

Tarım bayilerinin tohum, gübre ve yem gibi girdilere rekabetçi fiyatlar ve vade seçenekleri ile ulaşmasını sağlayan Tarfin Pro, tarım tedarik zincirinin verimliliğine katkı sağlıyor. Tarfin Pro’nn avantajlı tedarik modeli ile satış noktaları, sermayelerini harcamadan yeni ürünlere uygun fiyatlarla ulaşıyor, yatırımlarını işlerini büyütmek için kullanıyor. Tarfin Pro ile satış noktaları nakit kullanmadan ve banka kredisine ihtiyaç duymadan hemen sipariş verme ve ürün çeşitliliğini artırarak daha fazla çiftçiye ulaşma imkanlarına sahip oluyor. Satış noktaları, Tarfin’den aldıkları ürünlerin satışını yine Tarfin platformunu kullanarak peşin, vadeli ya da kredi kartlarıyla gerçekleştirebiliyor, böylece tüm çiftçilere ihtiyaçlarına özel ödeme yöntemi sunarak, rakiplerine karşı avantaj sağlıyor. 

 

Tüm markalara tek bir yerden erişim imkânı

Tarfin Pro Ülke Müdürü Can Yiğit Canbaz, “Türk çiftçisini güçlendirme misyonumuzla hizmetlerimize katma değer sağlamaya devam ediyoruz. Çiftçimiz tüm tarım girdisi ihtiyaçlarını peşin ya da vadeli olarak Tarfin Mobil üzerinden satın alıyor, teslim almak için de seçtiği Tarfin satış noktasına geliyor. Şimdi bu hizmetlerimizi daha ileri bir seviyeye taşıyoruz. Tarfin Pro ile yetkili satış̦ noktalarımızın daha fazla ürüne ulaşmasını sağlıyoruz. Hem yerli hem de yabancı üreticilerle yaptığımız güçlü tedarik anlaşmaları sayesinde satış noktalarımıza uygun fiyatlı ürün tedariği sağlıyor ve onları daha avantajlı konuma ulaştırıyoruz. 2021 yılı başında başladığımız Tarfin Pro ile verdiğimiz destekleri bir yılda yüzde 700 artırdık. Girdi maliyetlerinin düşürülmesinde önemli bir rol oynayan Tarfin Pro, şu anda 300 satış noktasında kullanılıyor” dedi. 

  

Tarım girdisi ticaretinde sürdürülebilirliğin öncüsü

Can Yiğit Canbaz, Tarfin Pro’nun sağladığı avantajları ise şöyle sıraladı: “Tarfin Pro, her şeyden önce tarım girdisi ticaretinin sürdürülebilir olmasında stratejik bir rol oynuyor ve avantajlı şekilde tüm sektör paydaşlarının arz talep dengesini oluşturuyor. Güçlü teknolojik altyapımız sayesinde, Tarfin Pro, tarım tedarik zincirinin kurumsal bacağı olarak konumlanıyor. Tarfin Pro satış noktalarına tüm markalardaki ürünlere tek bir yerden erişim, tüm ürünlere vade imkânı, , rekabetçi fiyatlara ulaşma fırsatı ve daha kârlı satış gibi pek çok avantaj sunuyor.”

 

Ürün yelpazesini genişletip alım koşullarını iyileştiriyor

Tarfin Pro satış noktalarının ürün yelpazesini genişletmesine katkı sağlarken, alım koşullarını da iyileştirme imkânı sunuyor.  Bunun yanı sıra sermaye artışı ve lojistik hizmet ile alternatif tedarikçi ve avantajlı fiyatlar sağlıyor. Böylelikle satış noktaları çiftçilere ihtiyaçları olan tarım girdileri için daha geniş ürün yelpazesi sunarken müşteri portföyünü artırıyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı