DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

TCL'in yenilikçi özelliklere sahip QLED TV modeli C645 satışa çıktı

Dünyanın en çok satan ikinci markası TCL Electronics, bağlantılı ve akıllı bir yaşam tarzının parçası olarak HDR filmlerin, sporların ve oyunların keyfini çıkarmak için yüksek kaliteli, interaktif ev eğlencesi isteyenler için mükemmel bir televizyon olan yeni TCL 4K QLED TV modeli C645’i Bilkom güvencesiyle Türkiye’deki tüketicilere sunuyor.

TCL'in yenilikçi özelliklere sahip QLED TV modeli C645 satışa çıktı
26.07.2023 13:50
90
A+
A-

Dünyanın en çok satan ikinci markası TCL Electronics, bağlantılı ve akıllı bir yaşam tarzının parçası olarak HDR filmlerin, sporların ve oyunların keyfini çıkarmak için yüksek kaliteli, interaktif ev eğlencesi isteyenler için mükemmel bir televizyon olan yeni TCL 4K QLED TV modeli C645’i Bilkom güvencesiyle Türkiye’deki tüketicilere sunuyor.

Son teknoloji Quantum Dot Teknolojisi sayesinde TCL C645, bir milyardan fazla renkten oluşan gerçek sinematik renkler sunuyor. Yaz ortasında güneş odaya girdiğinde bile kullanıcıların canlı renklerle net görüntüler görebileceği yüksek parlaklık seviyesi ile C645, mükemmel kontrast, canlı ve doğru renklerin yanı sıra gölge ve en ince ayrıntıları da sunan üstün bir Yüksek Dinamik Aralık (HDR) deneyimi için HDR10+ ile donatıldı.

Dolby Vision ile C645, daha fazla sayıda renk görüntüleyerek, kontrastı artırarak ve parlaklık seviyelerini yükselterek Dolby’ye özel içeriklerin gösterimini evde değil de bir sinema salonundaymış gibi geliştiriyor.

Görüntü kalitesini tamamlamak için yüksek kaliteli hoparlörlere sahip olan kullanıcılar, sürükleyici Dolby Atmos ses kalitesinin keyfini çıkarabilirler.

TCL’nin AiPQ Engine 3.0’ı, yüksek karşıtlık, kristal netliği, canlı renkler, ipeksi pürüzsüz hareketler ve çoklu HDR desteği dahil olmak üzere 5 farklı Ai-Picture-Quality optimizasyon algoritması ile C645’in içerikleri istikrarlı ve yüksek kaliteli 4K çözünürlükle işlemesini sağlıyor.

 

Oyuncular için de sonsuz eğlence

Game Accelerator teknolojisi 120Hz’e varan yenileme hızıyla size daha akıcı bir oyun deneyimi sunuyor. TCL C645’in gelişmiş hareket geliştirme algoritması, kullanıcılar spor müsabakaları, hızlı tempolu filmler veya video oyunları oynarken, hareketli görüntü bulanıklığını azaltmaya ve hareket izlerini minimumda tutmaya yardımcı oluyor.

TV’de en iyi 4K HDR görüntü kalitesini elde etmenin birçok yolu var: HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR Dolby Vision. TCL C645 hepsini birden destekliyor. Çoklu HDR Formatı ile yeni TCL C645, TV’de en iyi 4K HDR görüntü kalitesini sunuyor ve kullanıcılar akış hizmetlerinde Dolby Vision içeriklerini izlerken her zaman en iyi formatı destekliyor.

C645 aynı zamanda optimize edilmiş bir oyun deneyimi sunan akıcı ve duyarlı bir ekran: HDMI 2.1 ve ALLM ile oyuncular en düşük gecikme süresini ve oyun için en iyi görüntü ayarlarını otomatik olarak deneyimleyecek. C645’te 120Hz yenileme hızı, benzersiz algoritmalar ve TCL teknolojisi ile elde ediliyor. 

Bu yeni TCL QLED 4K TV, Google TV ile geliyor, yani kullanıcılar akış hizmetlerinde toplanan sonsuz içerik seçeneklerine (filmler, şovlar, TV ve daha fazlası) sahip olacaklar. Kullanıcılar ayrıca izledikleri ve ilgilerini çeken içeriklere dayalı önerilerle yeni filmler ve şovlar keşfedecekler. Hatta doğrudan telefonlarından izleme listelerine ekleme yapabilecekler, böylece önerileri her zaman güncel olacak. C645, kullanıcıların hayatını daha akıllı ve kolay hale getirmek için yerleşik Google Asistan ile gelişmiş ve entegre eller serbest ses kontrolü ile donatıldı.

TCL C645, Bilkom’un yaygın online ve fiziksel satış ağında tüketicilerle buluşmaya başladı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı