DOLAR
32,4155
EURO
34,8206
ALTIN
2.430,28
BIST
9.974,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

Turkcell Vadi Sahnesine Melike Şahin damga vurdu

Türkiye’nin sahnesi Turkcell Vadi’de iki gün üstüste Melike Şahin rüzgarı esti.

Turkcell Vadi Sahnesine Melike Şahin damga vurdu
16.10.2023 14:40
110
A+
A-

Türkiye’nin sahnesi Turkcell Vadi’de iki gün üstüste Melike Şahin rüzgarı esti.

Hayranlarının Diva bebe’si Melike Şahin Turkcell Vadi’de unutulmaz bir 2 gün yaşattı.

Şarkıları müzik listelerinde 1. Sıraya oturan sanatçı, en sevilen parçalarını hayranları ile seslendirerek Vadi’de dev bir açık hava senfonisi yarattı.

Biletleri günler öncesinde tükenen sanatçıyı 2 günde yaklaşık 10 bin kişi izledi. En sevilen şarkılarını binlerce hayranı ile seslendiren Şahin, olağan üstü yeteneği, benzersiz müzik tarzı ve kusursuz görünümüyle hayranlarından tam not aldı.

 

Turkcell Vadi Hakkında;

28 Temmuz’da açıklanan dünyanın en saygın halkla ilişkiler ödülü IPRA Golden World Awards’ta 3 altın ödül birden kazanan Türkiye’nin sahnesi Turkcell Vadi, etkinlik kategorisi, sanat ve iletişim kategorisi ve sponsorluk kategorisinde ödüle layık görüldü.

Adres: Turkcell Vadi – Vadistanbul, Ayazağa Mahallesi. Cendere Cad. Sarıyer/ İstanbul

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı