DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Türkiye Sigorta Üst Yönetiminde Değişiklik

Türkiye Sigorta’da Teknik ve Acentelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Remzi Duman görevinden ayrıldı.

Türkiye Sigorta Üst Yönetiminde Değişiklik
01.08.2023 01:40
104
A+
A-

Türkiye Sigorta’da Teknik ve Acentelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Remzi Duman görevinden ayrıldı. 

Türkiye Sigorta tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre; sigorta sektörünün lider ve öncü şirketi Türkiye Sigorta’da Teknik ve Acentelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Remzi Duman 31 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla görevinden ayrıldı. 

Mayıs 2019’da Güneş Sigorta’da Teknikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Duman, daha sonra Haziran 2020’de Güneş Sigorta, Ziraat Sigorta ve Halk Sigorta şirketlerine Teknik ve Hasar Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. Kamu sigorta ve emeklilik şirketlerinin birleşmesi sürecinde görev alan Remzi Duman, 31 Ağustos 2020 tarihi itibarıyla Türkiye Sigorta Teknik ve Hasar Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmüştür. 15 Aralık 2020 tarihinde bu görevine ek olarak Sağlık Sigortaları Genel Müdür Yardımcılığı görevine de atanarak; Türkiye Sigorta Teknik, Hasar ve Sağlık Genel Müdür Yardımcısı olmuştur. Duman, 2 Haziran 2021 tarihi itibarıyla Türkiye Sigorta Teknik ve Acentelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı