DOLAR
32,3341
EURO
35,0774
ALTIN
2.308,07
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Türkiye’nin en popüler fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig yeni sezona hızlı giriş yaptı

“Sosyal Lig’de Hayalindeki Takımı Kur, Kazanmak İçin Oyna!”   Yüzde yüz Petrol Ofisi iştiraki olan teknoloji ve oyun şirketi Petrolig Games tarafından geliştirilen Sosyal Lig, yeni futbol sezonuna hızlı bir giriş yaptı.

Türkiye’nin en popüler fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig yeni sezona hızlı giriş yaptı
06.09.2022 13:40
488
A+
A-

“Sosyal Lig’de Hayalindeki Takımı Kur, Kazanmak İçin Oyna!”

 

Yüzde yüz Petrol Ofisi iştiraki olan teknoloji ve oyun şirketi Petrolig Games tarafından geliştirilen Sosyal Lig, yeni futbol sezonuna hızlı bir giriş yaptı. 3 milyonu aşkın oyuncusuyla Türkiye Süper Ligi’ne özel ilk ve en popüler fantezi futbol oyunu Sosyal Lig, bu sezon da ödül dağıtmaya devam ediyor. Yeni sezonda tamamen yenilenen Sosyal Lig, daha heyecanlı ve dinamik bir oyun deneyimi sunarken, sezon sonunda oyuncularına 3 Kia otomobil hediye edecek.

 

Eğlence içerikleri sunan, teknoloji ve oyun şirketi Petrolig Games tarafından geliştirilen Türkiye Süper Ligi’ne özel ilk ve en popüler fantezi futbol oyunu Sosyal Lig, mobil oyun dünyası trendlerine uygun şekilde geliştirilen yeni tasarımı ve oyuncu deneyimi ile futbolseverlerin karşısına çıkıyor. 3 milyondan fazla oyuncuya sahip olan oyun, 2022-23 futbol sezonuna hızlı bir giriş yaptı.

 

Fantezi futbol prensiplerine göre işleyen Sosyal Lig’de oyuncular, her hafta kendilerine verilen ve daha sonrasında ek görevlerle arttırabilecekleri transfer bütçeleri ile Süper Lig futbolcularından oluşan bir kadro kurabiliyor. Gerçek maç istatistiklerine dayanan Sosyal Lig puanlama sistemine göre puan kazanan oyuncular, topladıkları puanlar ile sezon boyunca diğer oyuncularla rekabet ediyor.

 

Oyun sektörünün güçlü oyuncularından Brodeus ile birlikte geliştirilen yeni Petrol Ofisi Sosyal Lig, App Store ve Google Play’den indirilebilir.

 

Sosyal Lig’den oyuncularına sezon boyunca muhteşem ödüller. Sezon sonu ilk 3’e Kia otomobil

Petrol Ofisi Sosyal Lig, her sezon olduğu gibi bu sezon da kazandırmaya devam ediyor. Sezon sonunda ilk 3’te yer alan oyuncular Kia Stonic, Kia Rio ve Kia Picanto; her haftanın birincisi PlayStation 5 ve sonraki 100 kişi ise Petrol Ofisi’nden 400 TL değerinde yakıt ödülü kazanıyor. 

 

Ayrıca, sezon sonunda 4 ve 5. sırada yer alan oyuncular 10.000 TL, sonraki 5 oyuncu 5.000 TL ve sonraki 90 oyuncu 1.000 TL değerindeki Hepsiburada hediye çeklerinin sahibi oluyor.

 

Sosyal Lig yeni sezon reklam filmiyle farkını ortaya koyuyor 

Yıllardır iletişim alanında çalıştığı isimler ve yarattığı içeriklerle kendi kitlesini yaratan, Türkiye’de futbolseverlerin buluşma noktası haline gelen Petrol Ofisi Sosyal Lig’in reklam filminde bu sezon da sevilen isimler yer alıyor. Sosyal Lig’in reklam yüzleri arasında yer alan; Burcu Esmersoy, Ahmet Çakar, Ceyhun Yılmaz ve Uğur Karakullukçu’nun izleyicilerle buluştuğu reklam kampanyası; televizyon, radyo, sosyal medya ve dijital kanallar aracılığıyla fantezi futbol tutkunlarına seslenecek. Yeni sezon reklam kampanyası Promoqube imzası taşıyor. 

 

Sosyal Lig oyuncularını bu sezon bambaşka bir deneyim bekliyor

1 Eylül tarihinde Petrol Ofisi CEO’su olarak atanan Mehmet Abbasoğlu, yapılan teknoloji yatırımı ve iş birlikleri ile Sosyal Lig’i farklı bir noktaya taşıyarak, çok daha akıcı ve dinamik bir oyun deneyimi sunmaya hazır olduklarını açıklayarak, “Futbol, ülkemizde çok büyük bir kitlenin takip ettiği, popüler sporların başında geliyor. Sosyal Lig de Türkiye’nin ilk ve en büyük fantezi futbol oyunu. Her sezon oyuncularımız için oyun deneyimini daha da keyifli hale getirecek geliştirmeler yapmak gibi bir geleneğimiz var. 2022/2023 sezonu için de oyuncularımız için oyunda rekabeti canlı tutacak, oyun içinde daha da sosyalleşebilecekleri yeni özellikler ekledik. Kulüpler Birliği ile yıllardır süren güçlü bir bağımız var. Dünya’nın en büyük futbol veri sağlayıcısı OPTA ile canlı veri akışını sağladık. Bu sezon Dünya’nın en büyük futbol dergisi ünvanlı FourFourTwo ile de yeni iş birliğimiz başlıyor. Sosyal Lig oyuncularını bu sezon bambaşka bir deneyim bekliyor” dedi.

 

Dünya’da ilkleri gerçekleştiren, en modern fantezi futbol oyunu 

Benzersiz oyun içi kurgularıyla diğer fantezi futbol türündeki oyunlardan ayrılan Sosyal Lig’in, yapılan teknoloji yatırımları ve iş birlikleri ile Dünya’daki en modern fantezi futbol oyunu olarak öne çıktığının altını çizen Abbasoğlu, “Sosyal Lig, Petrol Ofisi’nden yakıt alımlarını oyun içerisinde ek bütçeye, yani oyuncular için ekstra bir faydaya dönüştüren Dünya’daki ilk ve tek sadakat sistemi entegrasyonuyla dikkat çekiyor. Oyunumuz, geçen sezon itibariyle Dünya’nın en büyük futbol veri sağlayıcısı OPTA ile yaptığımız anlaşma kapsamında; Dünya’daki ilk gerçek zamanlı veri ve istatistik akışı sağlayan fantezi futbol oyunu olma özelliğini taşıyor. Süper Lig maçlarını canlı olarak oyun içinde izlemek de mümkün. Bu sezonun büyük sürprizi ise 11 ülkede faaliyet gösteren ve 1.5 milyona ulaşan okuyucu kitlesine sahip Dünya’nın en büyük futbol dergisi ünvanlı FourFourTwo ile gerçekleştirdiğimiz stratejik iş birliği. Bu kapsamda oyuncularımız Türkiye Süper Lig’i ile ilgili tüm haberler, özel röportajlar ve incelemelere oyun içinden erişebilecekler” diyor.

 

Oyun sektöründeki yatırımlarımıza devam edeceğiz

Türkiye’nin oyun şirketleri açısından büyük bir potansiyel barındırdığını vurgulayan Mehmet Abbasoğlu, “Ülkemizin sahip olduğu bu potansiyel oyun şirketlerine önemli fırsatlar sunuyor, dolayısıyla önümüzdeki dönemde ülkece Silikon Vadisi gibi bir yapılanmaya sahip olmamızın mümkün olduğunu düşünüyoruz. Petrolig Games olarak öncelikli hedefimiz oyun sektörü özelinde yatırımlarımıza devam ederek ülkemizde büyümek. Sektördeki etkinliğimizi artırmak, daha çok futbolsevere ulaşmak, Sosyal Lig’i çok daha güçlü ve dinamik hale getirmek öne çıkan amaçlarımız arasında yer alıyor” şeklinde sözlerini sürdürdü.

 

Petrolig Games Hakkında;

Yüzde yüz Petrol Ofisi iştiraki Petrolig Games, hayatın eğlencesini ve rekabetini herkesle buluşturan, eğlence içerikleri sunan bir teknoloji ve oyun şirketidir. Türkiye Süper Ligi’ne özel ilk ve en popüler fantezi futbol oyunu Sosyal Lig’i geliştiren şirket, yeni teknolojilere yatırım yapmayı sürdürmektedir. Teknoloji ve dönüşüm odaklılık ile önümüzdeki dönemde mobil eğlence ve teknoloji alanında daha büyük kitlelere ulaşmayı hedefleyen Petrolig Games, ‘yeteneği ve geleceği’ odak noktasına almaktadır. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı