DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

ULUSLARARASI OYUN VE EĞLENCE FUARI ATRAX- AQUAFUN, KAPILARINI AÇTI

ULUSLARARASI OYUN VE EĞLENCE FUARI ATRAX- AQUAFUN, KAPILARINI AÇTI
11.01.2024 11:10
14
A+
A-

Her sene sektörde en yeni trendlerin belirlendiği Uluslararası Eğlence, Park, Spor ve Rekreasyon Alanları Endüstrisi Fuarı ATRAX-AQUAFUN, 11. sini Tureks Uluslararası Fuarcılık iş birliğinde bugün İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Eğlence sektörüne yeni bir soluk kazandıran Tureks Uluslararası Fuarcılık, oyun sektörünün Türkiye’deki en büyük ve en kapsamlı uluslararası buluşmasına sahne oldu. Her sene sektörde en yeni trendlerin belirlendiği Uluslararası Eğlence, Park, Spor ve Rekreasyon Alanları Endüstrisi Fuarı ATRAX-AQUAFUN, 11. sini Tureks Uluslararası Fuarcılık iş birliğinde bugün İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Bu yıl fuar, 3 holün 5 hole çıkarılmasıyla daha geniş bir alanda gerçekleştirilirken, konular da tematik olarak ayrılarak katılımcıların ilgi alanlarına göre daha özelleştirilmiş bir deneyim yaşayabilmelerine zemin hazırlıyor.

Uluslararası Eğlence, Park, Spor ve Rekreasyon Alanları Endüstrisi Fuarı ATRAX-AQUAFUN, sektördeki yenilikleri yakından takip etmek ve iş bağlantıları kurmak isteyenler için önemli bir etkinlik oluyor. 22 ülkeden 300’den fazla firmanın ürünlerini sergilediği ATRAX- AQUAFUN; eğlence ve oyun alanları, tema parklar, su parkları, havuz ve spa merkezleri, spor, açık hava aktivite alanları, park, peyzaj, yeşil alanlar, bahçeli yaşam, tesis güvenliği ürünleri ve daha birçok seçeneği aynı çatı altında global alıcıları ile buluşturdu.

ATRAX FUARI HAZIRLIKLARI, YÜZDE 70’LİK BÜYÜME İLE HIZ KAZANIYOR

Tureks Uluslararası Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı ve Fuar Organizatörü Nergis Aslan, fuarın 3. yılında UHE- Türkiye Ulusal Havuz Enstitüsü Derneği ile yapılan iş birliğinin fuarın iddiasını ve büyüme grafiğini daha da ileriye götüreceğini vurgulayarak; “Tureks Uluslararası Fuarcılık olarak yönümüzü uluslararası pazara çevirmiş durumdayız.  Fuarımızın uluslararası bilinirliği için yıl boyu aralıksız süren bir çalışma gerçekleştiriyoruz.  Bunun sonucunu da her yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısı ve ilgisi ile aldığımızı görüyoruz. Tüm dünyada bilinen ATRAX Fuarı’ nın 11. yılındayız. Üçüncü yılına hazırladığımız AQUAFUN, uluslararası arenada artık tanınıyor, uluslararası katılımcılarımız var. Aynı zamanda dünyanın her yanından çok sayıda ziyaretçi talepleri alıyoruz. Fuarın ziyaretçi yoğunluğunun, Türkiye’nin yanı sıra Ortadoğu, Balkan ülkeleri, Kafkas ülkeleri, Afrika ülkeleri, Rusya, Ukrayna ve diğer Avrupa ülkelerinden olacağını bekliyoruz” dedi.

KÜÇÜLEN EVLER, BÜYÜYEN BAHÇELER TRENDİ ATRAX 2024’TE 

Aslan, tüm konuların tematik olarak ayrıldığı belirtilerek, “11-13 Ocak 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen fuar; 4, 5, 6, 7 ve 8 numaralı salonlarda zengin ürün çeşitliliği sunuyor. Salon 7’de oyun alanları, otomat makineleri ve kapalı alan eğlenceleri sergileniyor; Hall 6 ve 5’te parklar, kamusal alanlar, oyun ekipmanları, spor tesisleri, açık hava fitness konseptleri ve açık alan tesis güvenliği için tel çit sistemleri yer alıyor. Salon 4 tamamen havuz, spa, wellness gibi su eğlencelerine ayrılmışken, Salon 8’de bahçeli yaşam, yeşil alanlar, bahçe konfor ürünleri, tiny house gibi keyif ürünleri sergileniyor.  Tüm konular, tematik olarak ayrılmış salonlarda ortak bir vitrinde bir araya getirilecek ve bu sayede katılımcı firmalar yerel yönetimler, planlamacılar, yatırımcılar, mimarlar, okullar ve sektör firmalarını içeren hedef kitlelerine tek bir yerden ulaşabilecek. Küçülen evler büyüyen bahçeler trendi de fuarın ilgi çekici konularından biri. Artan nüfus ve yaşam alanlarının kısıtlı olması nedeniyle evler küçülmekte, ancak bahçelere olan talep artmakta. Bu doğrultuda, fuarda bahçe tasarımı ve bahçe aktiviteleri gibi konulara da yer verilecek” ifadelerini kullandı.

 

ATRAX 2024 Hakkında:

11. Uluslararası Eğlence, Park, Spor ve Rekreasyon Alanları Endüstrisi ATRAX, büyük yatırım gücüne sahip küresel eğlence, atraksiyon ve rekreasyon endüstrisinin Türkiye’deki uluslararası iş platformudur. Kentsel yaşam ve mutluluk vizyonu ile parklar, oyun alanları, eğlence merkezleri, dinlenme alanları, aktivite ve spor alanları gibi kentin rekreasyon ihtiyaçlarına yönelik tesislerin yapımı ve bakımı konusunda tüm ürün, hizmet ve projeleri bir arada sunan ATRAX, ziyaretçilere proje, tasarım, ürün, hizmet ve yatırım süreçlerinde rehberlik eder. 11-13 Ocak 2024 tarihleri arasında dünyanın dört bir yanından şirketler, yeniliklerini ve ürün geliştirmelerini sergilemek için İstanbul Fuar Merkezi’nde bir araya gelecek.