DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

Vakıf Katılım, DAİMFED ile Protokol İmzaladı

Vakıf Katılım ile Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhitleri Birlikleri Federasyonu arasında gayrinakdi nitelikli protokol imzalandı.

Vakıf Katılım, DAİMFED ile Protokol İmzaladı
25.09.2023 15:10
89
A+
A-

Vakıf Katılım ile Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhitleri Birlikleri Federasyonu arasında gayrinakdi nitelikli protokol imzalandı. Protokol kapsamında Federasyon üyeleri Vakıf Katılım’ın avantajlı ürün ve hizmetlerinden faydalanabilecek, ihtiyaç duydukları finansmana çok daha rahat ulaşabilecekler.

Katılım finans sektörünün referans kurumu olma vizyonuyla faaliyet gösteren Vakıf Katılım, KOBİ’lere destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Vakıf Katılım ile Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhitleri Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) arasında imzalanan gayrinakdi nitelikli protokolle, Federasyon üyeleri ihtiyaç duydukları finansmana kolayca ulaşabilecek. Ayrıca; teminat mektupları, indirimli kiralık kasa, dijital kanallardan ücretsiz EFT-havale, avantajlı üye iş yeri (POS) oranları, sigorta poliçelerinde rekabetçi prim bedelleri ve dış ticaret işlemlerinde avantajlı kâr ve komisyon oranlarından faydalanabilecekler.

“KOBİ’lerin desteğimize her zamankinden daha çok ihtiyacı var” 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, ”Ekonomik istikrarımızın teminatı olan KOBİ’lerimizin varlıklarını devam ettirebilmeleri için bizlere her zamankinden daha çok ihtiyaçları var. Sürdürülebilir bir büyüme sağlayabilmenin, gelir dağılımında ve bölgeler arası gelişmişlik seviyesinde dengeyi yakalayabilmenin yolu KOBİ’lerin sürdürülebilir bir finansal sisteme sahip olmalarından geçiyor. Bu bakış açısından hareketle şimdiye kadar ülkemizin dört bir köşesinde üreten, hizmet veren KOBİ’lerimizin yanında olduk. KOBİ’lerimizin rahat bir nefes alması için var gücümüzle çalıştık, halen de bu yönde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.  Vakıf Katılım’ın, DAİMFED ile imzaladığı protokol de bu amaçla attığımız adımlardan biri oldu. Federasyon üyelerine avantajlarla dolu ürün ve hizmetlerimizi sunacağımız, finansa erişimlerini daha da kolaylaştıracağımız için mutluyuz. Önümüzdeki dönemde KOBİ’lerimize olan desteğimizi sürdürecek, farklı proje ve faaliyetlerle kalkınmalarına destek olmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda tüm KOBİ’lerimizi şubelerimize bekliyoruz” dedi.

Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhitleri Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ise şunları söyledi:

“Yaşadığımız süreçte finansmana erişim ile avantajlı ürün ve hizmetlerden üyelerimizin daha fazla yararlanması en büyük temennimizdir. Vakıf Katılım’la imzaladığımız gayrinakdi nitelikli protokol kapsamında üyelerimizin ihtiyaç duydukları finansman desteğine ulaşmaları mümkün olacak. Vakıf Katılım’ın sektörümüze ilgi ve desteklerini hissetmemizin çok önemli olduğunu belirtmek isterim. Bu amaç doğrultusunda imzaladığımız protokol, üyelerimize ve her iki kuruma hayırlı uğurlu olsun.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı