DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

VakıfBank Fullstack Bootcamp 2023 başvuruları başlıyor

Güçlü teknolojik altyapısı ve ‘dijital kolaylaştırır’ yaklaşımıyla müşterilerini her zaman yenilikçi ürün ve hizmetlerle buluşturan VakıfBank, genç yazılımcıları ‘VakıfBank Fullstack Bootcamp 2023’e bekliyor.

VakıfBank Fullstack Bootcamp 2023 başvuruları başlıyor
12.07.2023 17:10
164
A+
A-

Güçlü teknolojik altyapısı ve ‘dijital kolaylaştırır’ yaklaşımıyla müşterilerini her zaman yenilikçi ürün ve hizmetlerle buluşturan VakıfBank, genç yazılımcıları ‘VakıfBank Fullstack Bootcamp 2023’e bekliyor. 

Dijitalleşme alanında sektörüne liderlik eden VakıfBank’ın yazılım konusunda kendini geliştirmek isteyen gençlere eğitim verdiği VakıfBank Fullstack Bootcamp 2023’e başvurular başladı. .NET ile geliştirme yapmayı seven ve yazılım kariyeri hedefleyen gençler Fullstack Bootcamp 2023’te bir araya gelecekler. 

Üniversitelerin Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar-Yazılım Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Haberleşme-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Matematik, İstatistik bölümlerinden mezun olan gençler, 10 Ağustos’a kadar başvuruda bulunabilecek. Yaşı daha büyük adaylar da ilgili alanlardaki önceki çalışmalarını aynı tarihe kadar ileterek bootcamp’e katılabilecek. 

Başvuru kriterlerini sağlayan adaylar arasından teknik test ve video mülakatları başarıyla geçen katılımcılar 9 Eylül-28 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek VakıfBank Fullstack Bootcamp 2023’te, 8 haftalık yoğun bir teknik eğitim alacak. Bu ücretsiz online eğitim programında, genç yazılımcılar .NET, Sql ve Angular teknolojilerindeki bilgi ve becerilerini geliştirme fırsatına sahip olacak. Bootcamp’teki eğitimler sayesinde teknoloji ve network yeteneklerini geliştiren adaylar, geleceğin dijital bankacılık dünyasında söz sahibi olma şansı yakalayacak.

VakıfBank’ın bu yıl ikinci defa düzenlediği bootcamp’in sonunda, adaylar teslim edecekleri bitirme projesi ile öğrendiklerini hayata geçirme fırsatı bulacak ve kariyerlerine VakıfBank yazılım ekibinde başlama imkânı da elde edebilecek. 2022 yılında gerçekleştirilen ilk bootcamp’ta eğitimlerini başarıyla tamamlayan 4 aday VakıfBank yazılım ekibine katılma ve kariyerini inşa etme fırsatı bulmuştu. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı