DOLAR
32,3068
EURO
35,0599
ALTIN
2.307,54
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

VakıfBank, yeni şubeleriyle Türkiye'nin her yerinde büyümeye devam ediyor

Teknolojiyi modern bankacılık uygulamalarında etkin şekilde kullanmanın yanı sıra geleceğin bankacılığını tasarlarken insan unsurunun her zaman ön planda olacağına inanan VakıfBank, ülke genelinde şube açmaya devam ediyor.

VakıfBank, yeni şubeleriyle Türkiye'nin her yerinde büyümeye devam ediyor
10.01.2023 12:40
341
A+
A-

Teknolojiyi modern bankacılık uygulamalarında etkin şekilde kullanmanın yanı sıra geleceğin bankacılığını tasarlarken insan unsurunun her zaman ön planda olacağına inanan VakıfBank, ülke genelinde şube açmaya devam ediyor. Son iki ayda açtığı 10 yeni şubesi ile Türkiye’nin dört bir yanında 945 hizmet noktasına ulaşan VakıfBank, ihtiyaçlara yönelik özel ürün ve hizmetleriyle müşterilerinin finansa erişimini kolaylaştırıyor. 

Türkiye’nin 81 iline yayılan 945 şubesi ile toplumun her kesiminden müşterilerine uygun bankacılık ürün ve hizmetleri sunan VakıfBank, son iki ayda faaliyete geçirdiği 10 yeni şubesi ile hız kesmeden büyümeye devam ediyor.  Yeni açtığı Karapınar Konya, Bayramiç Çanakkale, Bigadiç Balıkesir, Acıpayam Denizli, Denizli Organize Sanayi, Besni Adıyaman, Elmalı Antalya, Korkuteli Antalya, Kandıra Kocaeli ve Saruhanlı Manisa şubeleriyle finansa erişimi kolaylaştıran VakıfBank, dijital bankacılıktaki hizmet kalitesi ve gücünü yüz yüze bankacılıkta da sürdürüyor. 

“Yüz yüze bankacılık her zaman hayatımızda olacak”

Teknolojiden aldığı güçle geleceğin bankacılığını kurgularken yeni şubelerle büyümeyi tercih ettiklerini belirten VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih “Dijital kolaylaştırır yaklaşımıyla kendi Ar-Ge Merkezimizde geliştirdiğimiz ürün ve hizmetlerimiz sayesinde müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz. Teknolojiyi her alanda en etkin şekilde kullanırken iş yapış biçimlerinde de çağdaş uygulamalarla emek optimizasyonu sağlıyoruz. Bunun yanı sıra Türkiye’nin en büyük iki bankasından biri olarak yüz yüze bankacılığın hayatımızda her zaman yer almaya devam edeceği öngörüsüyle çalışıyoruz. Özellikle son iki ayda devreye aldığımız 10 yeni şubemiz ile şube sayımızı da en verimli seviyelere yükseltme hedefimize bir adım daha yaklaştık. Ayrıca en önemli sermayemiz olarak gördüğümüz nitelikli insan kaynağı gücümüzü de korumaya ve geliştirmeye devam ediyoruz. Toplumun her kesiminin finansmana erişimini kolaylaştırmak adına yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi. 

Aktif büyüklükte Türkiye’nin en büyük iki bankasından biri olan VakıfBank, başta perakende bankacılık olmak üzere bireysel, tarım, KOBİ, ticari ve kurumsal olmak üzere tüm segmentlere verdiği destekle de finansa erişimi kolaylaştırıyor. Türkiye’nin sürdürülebilir geleceğine yatırım yapmaya da devam eden VakıfBank stratejik önemi giderek daha da belirgin hale gelen tarım sektörünü destekleyen çalışmalara da imza atıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı