DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Vodofone her şey yanımda, istanbul senin'de yer alan ilk ve tek alışveriş platformu oldu

VODAFONE HER ŞEY YANIMDA, İSTANBUL SENİN’DE YER ALAN İLK VE TEK ALIŞVERİŞ PLATFORMU OLDU   Toplam 14 kategoride hizmet veren dijital pazaryeri Vodafone Her Şey Yanımda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mobil süper uygulaması İstanbul Senin’in içinde yer alan ilk ve tek pazaryeri oldu.

Vodofone her şey yanımda, istanbul senin'de yer alan ilk ve tek alışveriş platformu oldu
03.11.2023 11:30
118
A+
A-

VODAFONE HER ŞEY YANIMDA, İSTANBUL SENİN’DE YER ALAN İLK VE TEK ALIŞVERİŞ PLATFORMU OLDU

 

Toplam 14 kategoride hizmet veren dijital pazaryeri Vodafone Her Şey Yanımda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mobil süper uygulaması İstanbul Senin’in içinde yer alan ilk ve tek pazaryeri oldu. İstanbul Senin kullanıcıları, online alışveriş ihtiyaçlarını Vodafone Her Şey Yanımda üzerinden kolayca karşılayabilecek. 

 

3 Kasım 2023 – Vodafone’un online alışveriş platformu Her Şey Yanımda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin KOBIL platformunu kullandığı mobil süper uygulaması İstanbul Senin’e entegre edilen ilk pazaryeri oldu. Vodafone Her Şey Yanımda’yı deneyimleme imkânı bulacak olan İstanbul Senin kullanıcıları, platformda kendilerine özel sunulan kampanyalardan yararlanarak alışveriş yapabilecek. Vodafone Her Şey Yanımda ilk 1 yıl boyunca İstanbul Senin içinde tek alışveriş platformu olarak yer alacak. Her Şey Yanımda platformunun, İstanbul Senin uygulaması üzerinden ilk 6 ay içinde aylık 100 bin ziyaret sayısına ulaşması hedefleniyor.

 

Vodafone Her Şey Yanımda Genel Müdürü Yusuf Aysal, şunları söyledi:

 

“Vodafone Her Şey Yanımda ile müşterilerimize online alışverişlerini uygun fiyatlarla, rahat, hızlı ve kolay bir şekilde yapma imkânı sunuyoruz. Pazaryerleri arasında farklılaşan projelerimizle kendimizi ‘yeniliklerin öncüsü’ olarak konumlandırıyoruz. Bu anlayışla, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğine gittik ve Türkiye’nin en büyük metropolünün tüm hizmetlerinin toplandığı İstanbul Senin uygulamasına Her Şey Yanımda’yı entegre ettik. Her Şey Yanımda, İstanbul Senin içinde yer alan ilk ve tek alışveriş platformu oldu. Bu işbirliğinin, platformumuzun tanınmasında önemli rol oynayacağını ve İBB’nin yaklaşık 60 bin mobil hattının hizmet sağlayıcısı olarak yeni katma değerli kurumsal çözümler sunabilmemiz için zemin oluşturacağını düşünüyoruz. Tüm İstanbul Senin kullanıcılarını Her Şey Yanımda’nın ayrıcalıklarından yararlanmaya davet ediyoruz.”

 

İBB Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Erol Özgüner ise şöyle konuştu:

 

“İstanbul halkımızın ihtiyaç duyacağı tüm hizmetlere kolayca ulaşabilmesi amacıyla geliştirdiğimiz yeni nesil akıllı şehir uygulaması İstanbul Senin her geçen gün gelişerek büyümeye devam ediyor. İBB hizmetlerimize kolaylıkla erişip, günlerce uğraştıkları işlemleri birkaç adımda akıllı telefonlarından halledebilen vatandaşlarımız da uygulamamızı çok sevdi. Şu an uygulamamız yaklaşık 3 milyon indirmeye ulaştı. İstanbul Büyükşehir Belediyemiz hayatın her alanında vatandaşlarımızın yanında yer alırken, günümüz dünyasında teknolojiden fazlasıyla yararlanıyor. İstanbul Senin süper uygulamamızda ulaşımdan çevreye, eğitimden desteğe birçok hizmetimiz bulunuyor. Dahası, vatandaşlarımız İstanbul’un tarihi dokusunu, lezzetlerini, kültür ve sanat etkinliklerini, işleyen içerikleri keyifle takip edebiliyorlar. Bu kapsamda, hizmetlerimizden bir yenisine daha Vodafone ile birlikte imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İstanbul Senin’de artık Vodafone Her Şey Yanımda alışveriş platformu da yer alıyor. Vodafone Her Şey Yanımda alışveriş platformuyla esnafımız ve vatandaşlarımız milyonlarca ürünle İstanbul Senin’de buluşuyor. İstanbullular her gün yenilenen özel kampanyalarla ayrıcalıklı alışveriş deneyimi yaşıyorlar. Hızlı, kolay ve ücretsiz iade özellikleriyle İstanbulluların hayatı kolaylaşıyor. Satış yapmak isteyen KOBİ’ler yeni satış platformumuza yönlendiriliyor.”

 

Farklı kategorilerde yaklaşık 5 milyon ürün 

 

Vodafone Her Şey Yanımda’da Cep Telefonları, Elektronik, Dijital Servisler ve Oyun, Moda, Hobi-Ofis-Kırtasiye, Kozmetik ve Kişisel Bakım, Ayakkabı-Çanta-Aksesuar, Spor ve Outdoor, Anne-Bebek, Ev-Yaşam, Pet Shop, Medikal Ürünler ve Oto Aksesuar olmak üzere farklı kategorilerde yaklaşık 5 milyon ürün sunuluyor. Toplamda binden fazla mağazanın faaliyet gösterdiği Her Şey Yanımda, Vodafone’lu olsun olmasın, Vodafone Yanımda uygulamasını indiren tüm kullanıcılara avantajlı fiyatları, birbirinden farklı kampanyaları ve kullanım kolaylığı ile yepyeni bir deneyim yaşatıyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı