DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Yapay Zeka Teknolojileriyle Veri Yönetişimi Stratejinizi Birleştirin

Doğuş Teknoloji, IBM Türkiye ve Penta Teknoloji iş birliği ile veri analitiği ve yapay zeka teknolojilerinin işletmeler için önemine dikkat çekmek amacıyla “Data Storm: Veri ile Çağı Yakalayın” etkinliğini düzenledi.

Yapay Zeka Teknolojileriyle Veri Yönetişimi Stratejinizi Birleştirin
15.06.2023 11:00
138
A+
A-

Doğuş Teknoloji, IBM Türkiye ve Penta Teknoloji iş birliği ile veri analitiği ve yapay zeka teknolojilerinin işletmeler için önemine dikkat çekmek amacıyla “Data Storm: Veri ile Çağı Yakalayın” etkinliğini düzenledi. Farklı sektörlerden çok sayıda şirket temsilcisinin ilgi gösterdiği etkinlikte, günümüzün hızlı ve veri odaklı dünyasında rekabette öne çıkmak için yapay zeka çözümlerini etkin bir şekilde kullanmanın gerekliliğine vurgu yapıldı.

Günümüzün hızlı ve veri odaklı iş dünyasında rekabet avantajı elde etmek, sezgisel anlayışın ötesindeki becerileri gerektiriyor. Sürdürülebilir başarı ve sektörde öncü olabilmek için yapay zeka çözümlerinin kullanımıyla verinin gücünü etkin bir şekilde değerlendirmek gerekiyor. İş dünyasında rekabette güçlü kabul edilen tüm kurumların bir veri yönetimi ve dijitalleşme stratejisine sahip oldukları biliniyor.

Doğuş Teknoloji ev sahipliğinde IBM Türkiye ve Penta Teknoloji iş birliği ile gerçekleştirilen “Data Storm: Veri ile Çağı Yakalayın” etkinliğinde yapay zeka teknolojileriyle veri yönetişimi stratejilerini birleştirerek; veri kalitesini artırmak, güvenilirlik sağlamak ve stratejik kararları desteklemenin önemine değinildi. Ayrıca, işletmelerin rekabette öne çıkması, müşterileriyle güçlü bağlar kurması ve işlerinin potansiyelini tam anlamıyla ortaya çıkarması için yapay zeka teknolojilerinin kritik rolüne vurgu yapıldı. 

İş Hedeflerini Destekleyen Bir Veri Stratejisi Belirlenmeli

Etkinlik gündemi kapsamında değerlendirmelerde bulunan Doğuş Teknoloji Veriden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özcan Çavuş, kurumların iş stratejilerine uygun, iş hedeflerini destekleyen bir veri stratejisine ve veriden değer elde edebilecek çalışmalara ihtiyaç olduğunu vurguladı.  Kişisel verilerin güvenliği ve yaşam döngüsü içinde uçtan uca yönetim için idari ve teknik düzenlemelerin gerekliliğine vurgu yapan Çavuş, müşteri ve çalışanların özelinde veri güvenliğini sağlamanın ve itibar kaybı yaşamamak adına uyum süreçleri odağında aksiyon almanın önemine de değindi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı