DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Yaşasın İstanbul Çocuk Festivali 3 Yaşında!

Çocuklar ara tatilde İstanbul Çocuk Festivali ile eğlenecek Okulların ara tatili olan 11-12 Kasım tarihlerinde çok eğlenceli bir hafta sonu İstanbul Çocuk Festivali’nde çocuklarımızı bekliyor.

Yaşasın İstanbul Çocuk Festivali 3 Yaşında!
10.11.2023 16:10
93
A+
A-

Çocuklar ara tatilde İstanbul Çocuk Festivali ile eğlenecek

Okulların ara tatili olan 11-12 Kasım tarihlerinde çok eğlenceli bir hafta sonu İstanbul Çocuk Festivali’nde çocuklarımızı bekliyor.

Bu yıl 3. kez gerçekleşecek olan İstanbul Çocuk Festivali, 11-12 Kasım tarihlerinde Uniq Hall’de çocukları bekliyor. Okul öncesi öğretmeni Türkü Bingöl Yüncü’nün kurucusu ve yöneticisi olduğu festivalde çocuklar neşe dolu iki gün geçirecek.

 

Rengarenk atölyeler

“Her Yaştan Çocuğun Festivali” sloganıyla yola çıkan festivalde onlarca yaratıcı atölyenin yanı sıra, pantomim, bubble show, masa kuklası, bilim show, zumba ve çocuk tiyatrosu gibi pek çok etkinlik yer alıyor. Çocukların seyredip isterlerse katılacakları bu etkinlikler uzmanları tarafından özenle hazırlandı. Ayrıca katılımcıların iki gün boyunca dolu dolu eğleneceği, eğlenirken farkındalık kazanacağı organizasyonda eğlenceli atıştırmalıklar ve sağlıklı içecekler de var.

 

Özel eğitim alan çocuklar unutulmadı

Festivalin ilk günü olan 11 Kasım Cumartesi, son iki saat özel eğitimli çocuklara ayrıldı. İki saat boyunca sadece özel eğitimli çocuklarımız ağırlanarak ergoterapist eşliğinde onlar için hazırlanan eğlenceli atölyeleri deneyimleyebilecekler. Rezervasyon yaparak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

 

Onur Erol çocuklar için söyleyecek

12 Kasım Pazar günü ise saat 14:00 de çocuk şarkılarının en başarılı isimlerinden Onur Erol sevilen şarkılarıyla miniklerimizle buluşacak. Çocuklar çok sevdikleri Onur Erol’un çalıp söyleyeceği şarkılarla dans edip eğlenebilecekler.

 

Festivalde yer alan atölyelerden bazıları:

Arkeoloji Kazı Atölyesi

Robotik kodlama Atölyesi

Kuş Yuvası Tasarım Atölyesi

Kurabiye Yapımı Atölyesi

Ritm Perküsyon & Beden Perküsyon Atölyesi

Tarih: 11 -12 Kasım 2023 Yer: Uniq Hall

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı