DOLAR
32,3764
EURO
34,9749
ALTIN
2.325,67
BIST
9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Yemeksepeti, Kullanıcılarının Doğum Günlerini İsimlerine Özel Videolarla ve Orman Hediye Ederek Kutluyor

Yemeksepeti’nden İsme Özel Doğum Günü Videolarıyla  Çok Anlamlı Bir Yenilik   Kullanıcılarının doğum günlerini, isimlerine özel videolarla kutlayan Yemeksepeti, sürdürülebilirlik konusunda farkındalık yaratmak için hayata geçirdiği Yemeksepeti Ormanları’nı “İyi ki Doydun” videolarıyla kullanıcılarına hediye ediyor.

Yemeksepeti, Kullanıcılarının Doğum Günlerini İsimlerine Özel Videolarla ve Orman Hediye Ederek Kutluyor
05.10.2022 11:30
265
A+
A-

Yemeksepeti’nden İsme Özel Doğum Günü Videolarıyla  Çok Anlamlı Bir Yenilik

 

Kullanıcılarının doğum günlerini, isimlerine özel videolarla kutlayan Yemeksepeti, sürdürülebilirlik konusunda farkındalık yaratmak için hayata geçirdiği Yemeksepeti Ormanları’nı “İyi ki Doydun” videolarıyla kullanıcılarına hediye ediyor. Yemeksepeti ofisi ve Yemeksepeti Ormanları’nda gerçekleştirilen çekimlerle 750’den fazla isme özel hazırlanan videolar, doğum günü gelen kullanıcılara gösterilmeye başlandı.

 

Yemeksepeti kullanıcıları tarafından büyük ilgiyle karşılanan, isimlerine özel “İyi ki Doydun” kutlama videoları, Yemeksepeti çalışanlarının katkısıyla 750 isim için tekrar çekildi. Yemeksepeti’nin sürdürülebilirlik etkinlikleri kapsamındaki Yemeksepeti Ormanları projesi ile birlikte yeniden ele alınan videolar 1 yıllık yoğun bir çalışmayla ortaya çıkartıldı.     

 

Yemeksepeti kreatif ekibinin imzasını taşıyan proje, Yemeksepeti’nin iç yapım işlerinden biri olması sebebiyle de büyük önem taşıyor. Projenin teknik kısımlarında ise Yemeksepeti’nin CRM, Pazarlama Teknolojileri, IT, Ürün ve Analitik ekipleriyle birlikte, prodüksiyon ekibi etkin rol aldı.   

 

Ofis ve saha operasyonlarından kaynaklanan karbon salımını dengeleme çalışmaları kapsamında hayata geçirilen “Yemeksepeti Ormanları”, isimlerine özel videolarla birlikte Yemeksepeti kullanıcılarına doğum günü hediyesi olarak verilmiş oldu.

 

2020 yılındaki karbon emisyonlarına karşılık gelmesi için 20.100 adet fidanlık bir orman oluşturan Yemeksepeti; 2021 yılı için de bu ağaçlandırma projesini toplamda 72.800 fidana ulaştırarak, direkt sorumlu olduğu karbon ayak izini dengeleme yolunda önemli bir adım attı. Yemeksepeti’nin en dikkat çeken sürdürülebilirlik çalışmalarından biri olan “Yeşili Koruyalım” butonu sayesinde ise geçtiğimiz yıl toplam 926 ton daha az plastik tüketilmesi sağlandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı