DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

Yu-gı-oh! master duel'de yu-gı-oh kart oyununun 25.yılını özel ödüller, eşyalar ve çok daha fazlasıyla kutlamaya hazır olun

YU-GI-OH! MASTER DUEL’DE YU-GI-OH KART OYUNUNUN 25.

Yu-gı-oh! master duel'de yu-gı-oh kart oyununun 25.yılını özel ödüller, eşyalar ve çok daha fazlasıyla kutlamaya hazır olun
28.11.2023 12:00
63
A+
A-

YU-GI-OH! MASTER DUEL’DE YU-GI-OH KART OYUNUNUN 25. YILINI ÖZEL ÖDÜLLER, EŞYALAR VE ÇOK DAHA FAZLASIYLA KUTLAMAYA HAZIR OLUN

 

Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), Yu-Gi-Oh! Kart Oyunu 25. Yıldönümü Kampanyasının Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL‘de başladığını duyurdu.

 

Çeyrek asırlık muhteşem Düelloları kutlamak için Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL, oyunculara 1000 Mücevher de dahil olmak üzere bir dizi ücretsiz giriş bonusu sunuyor. Dahası da var: Oyuncular aynı zamanda alternatif görsellere sahip üç ikonik Mısır Tanrısı kartını alma konusunda eşsiz bir fırsata da sahip. 

Ödüllerle dolu bir Düello haftası!

 

Oyuncular, 27 Kasım 2023’ten 5 Ocak 2024’e kadar sürecek kampanya dönemi boyunca yedi farklı günde Yu-Gi-Oh MASTER DUEL‘e giriş yaparak toplam 1000 Mücevher de dahil olmak üzere tonlarca ödül alma şansına sahip. Bu ödüllerden biri de özel alternatif görselli ve Royal Kaplamasıyla göz kamaştıran Mısır Tanrısı kartı, Obelisk the Tormentor.

 

Giriş ödüllerinin tam listesi şöyle:

 

1.Gün:  Obelisk the Tormentor (Alternatif Görsel) Royal Finish 

2.Gün:  500 Mücevher

3.Gün:  “The Ones Who Serve Ra” Gizli Paket Bileti 

4.Gün:  300 Mücevher

5.Gün:  Obelisk the Tormentor (Alternatif Görsel) İkonu

6.Gün:  “The Ones Who Serve Ra” Gizli Paket Bileti

7.Gün:  200 Mücevher

 

Yu-Gi-Oh! Kart Oyunu 25. Yıldönümü Seti ile gökyüzüne uçun

27 Kasım 2023- 10 Ocak 2024 tarihleri arasında Yu-Gi-Oh! Kart Oyunu 25. Yıldönümü Seti, oyunculara başka bir alternatif görselli Mısır Tanrısı kartı alma fırsatı sunuyor. Görkemli Gökyüzü Ejderhası Slifer the Sky Dragon, kızıl kanatlı Tanrı’nın yer aldığı diğer öğelerle birlikte Destelerinize iniş yapmaya hazır.

 

Yalnızca bir kez edinilebilecek tam set, Royal Kaplamalı Sky Dragon Slifer‘ı (Alternatif Görselli) içeriyor. Paket başına 3 SR kartı içeren ve üç Slifer the Sky Dragon öğesi (Duel Field, Kartlık ve İkon) bulunan 25 Master Paket sizleri bekliyor.

 

Yeni Gizli Paket ile Ra’nın ihtişamını açığa çıkarın

Üç Mısır Tanrısı kartından üçüncüsü, yepyeni “The Ones Who Serve Ra” (Ra’ya Hizmet Edenler) Gizli Paketi aracılığıyla edinilebilir. Bu paket, 27 Kasım 2023 ile 10 Ocak 2024 tarihleri arasında oyun içi Mağazada satışa sunulacak ve alternatif görselli The Winged Dragon of Ra’ya sahip olma fırsatı sunacak.

 

Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL‘de Düello Yapmanın ve Mısır Tanrılarının inanılmaz gücünün kilidini açmanın tam zamanı!

 

 

4K çözünürlükte* Düellolar, toplanacak 10.000’den fazla kart**, tek oyunculu Solo Mod, çevrimiçi Düellolar, etkinlikler ve çok daha fazlası Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL’da sizlerle.

 

Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam, Nintendo Switch, iOS ve Android platformlarında ücretsiz olarak oynanabilir. 

 

Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL, ile ilgili daha fazla bilgi için adreslerimiz:

 

 

*Sadece destekleyen cihazlarda

** Bazı kartlar etkinlik katılımını veya oyun içi satın almaları gerektirebilir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı