DOLAR
32,3455
EURO
35,1151
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Zabıta okul önlerinde, çocuklar güvende

Büyükşehir, 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk gününde sınıflarına kavuşan öğrenciler için okul önlerinde gerekli tüm önlemleri aldı   2022-2023 eğitim ve öğretim yılı için ilk ders zili bugün çaldı.

Zabıta okul önlerinde, çocuklar güvende
12.09.2022 13:30
309
A+
A-

Büyükşehir, 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk gününde sınıflarına kavuşan öğrenciler için okul önlerinde gerekli tüm önlemleri aldı

 

2022-2023 eğitim ve öğretim yılı için ilk ders zili bugün çaldı. 3 aylık bir tatilin ardından okullarına kavuşan öğrenciler için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, okul önlerinde tüm önlemleri aldı.

 

ZABITA OKUL ÖNLERİNDE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri okulların ilk gününde İzmit ve Gebze ilçesinde 20 ekiple görev başındaydı. Okul önlerinde ve ana caddelerdeki kritik noktalarda görev yapan Zabıta ekipleri, şehir içinde trafik probleminin yaşanmamasını sağladı.

 

OKUL ÖNLERİ VE ANA CADDELER

Eğitim ve öğretim döneminin ilk gününde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı trafik ekipleri, İzmit ve Gebze ilçelerinde görev yaptı. Ekipler okul önlerinde öğrencilerin yaya geçitlerini güvenli bir şekilde kullanmalarını sağladı. Trafik Zabıta ekipleri ayrıca şehrin çeşitli noktalarındaki ana caddelerde trafik yoğunluğunda problem yaşanmaması için Emniyet ekipleriyle koordineli bir çalışma yürüttü.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı