DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Zamanda yolculuk D-Smart ve D-Smart GO'da Tarih TV'de

Takvim yapraklarının gizlediği hikayelerden toprak altındaki sırlara; birbirinden önemli isimler ile zamanda yolculuktan mucitlerin zihinlerine varan içerikleriyle Tarih TV izleyicilerini zamanda yolculuğa davet ediyor.

Zamanda yolculuk D-Smart ve D-Smart GO'da Tarih TV'de
30.08.2023 16:00
197
A+
A-

Takvim yapraklarının gizlediği hikayelerden toprak altındaki sırlara; birbirinden önemli isimler ile zamanda yolculuktan mucitlerin zihinlerine varan içerikleriyle Tarih TV izleyicilerini zamanda yolculuğa davet ediyor. Tarih TV, D-Smart 65. kanalda ve D-Smart GO’da izleyicileriyle buluşuyor.

D-Smart ve D-Smart GO geçmişin kapılarını Tarih TV’de aralıyor. Sevilen isimlerle birbirinden öğretici içerikler D-Smart 65.kanalda Tarih TV’de izleyiciyle buluşuyor.

 

Hayatın içinde, tarihin izinde

Pelin Batu ve Prof. Dr. İlber Ortaylı ile Hangisi Gerçek, Prof. Dr. Ahmet Kasım Han ve Prof. Dr. Burak Küntay ile Nereden Nereye, Nuray Mert ile Şark Ekspresi, Gürkan Zengin ile Editör Tarih, Başak Koç ile Dipnot, Koray Şerbetçi ile Zaman Tüneli, Mehmet Hakan Kekeç ile Osmanlı Mecmuası, Nejat Çuhadaroğlu ile Canlı Tarih Tarih TV’de izleyicilerini bekliyor.

Dilay Dilaver ile Anadolu Kaleleri; Kürşat Demirci ve Nermin Hatay Ağzı ile Dinler Tarihi; Ayşe Sonuşen ve Hayri Fehmi Yılmaz ile Sokaktaki Tarih; Barış Keskin ile Sonra Ne Oldu, Deniz Elmas ile Deniz Fenerleri, Suat Kozluklu ve Yasin Uğurlu ile Tarih TV Dosya Tarih TV’de izleyiciyle buluşurken tanıdık yüzler de kanalda izleyiciyi tarihe doyuruyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı