DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

Zorlu PSM'de Bu Hafta; 14-20 Ağustos

Zorlu PSM, yazın keyfini açık havada çıkarmak isteyenleri Vestel Amfi etkinliklerine davet ediyor.

Zorlu PSM'de Bu Hafta; 14-20 Ağustos
13.08.2023 17:10
157
A+
A-

Zorlu PSM, yazın keyfini açık havada çıkarmak isteyenleri Vestel Amfi etkinliklerine davet ediyor. İş çıkışlarının vazgeçilmez etkinliği Afterwork serisi bu hafta elektronik müzik dünyasındaki özgün duruşu ile Gaia Ekho’yu ağırlıyor. Diğer yandan Başka Sinema Film Gösterimleri kapsamında ‘’La Haine’’, arabesk sözlere elektronik modern dokunuşlarla dinleyici kitlesini genişleten Anıl Durmuş ve minikleri klasik müzikle bir partiye davet eden ‘’Babyconcert ile Yaz Partisi’’ bu hafta misafirlerini bekliyor.

 

AFTERWORK PARTY: GAIA EKHO // 15 AĞUSTOS // VESTEL AMFİ // 19.00 

Elektronik müzik dünyasındaki özgün duruşu ile Türkiye’nin en önemli festival ve kulüplerinden talep görmeye ve performanslarını sergilemeye başlayan,  bu sırada DJ performansına klavye, vokal ve çello da ekleyerek hybrid olarak da müziğine başka bir boyut ekleyen, bugüne dek Monolink, Ameli Paul, Volen Sentir, Rampue, Kermesse, Chris Schwarzwalder, Rodriguez Jr. gibi dünyaca ünlü artistlerle aynı sahneyi paylaşan Gaia Ekho 15 Ağustos’ta Vestel Amfi’de!

Kapı Açılış: 17.00 

Happy Hour: 17.00- 19.00 

Etkinlik: 19.00 

Etkinlik Ücretsizdir.

KALENDER // 16 AĞUSTOS // VESTEL AMFİ // 19.00 

Kalender, Zorlu PSM’nin sevilen açık hava mekanı Vestel Amfi’de DJ setin başına geçiyor!

Kapı Açılış: 17.00 

Happy Hour: 17.00- 19.00 

Etkinlik: 19.00 

Etkinlik Ücretsizdir.

Etkinliğe katılmak isteyen misafirlerimiz zorlupsm.com adresinde kayıt olabilir.

 

BAŞKA SİNEMA FİLM GÖSTERİMİ: LA HAINE // 17 AĞUSTOS // VESTEL AMFİ // 21.00

Paris’in gettolarında hararetli saatler yaşanmaktadır. Grup halinde dolaşan yerel gençlerle, çevreyi kuşatan polisler arasında nefret dolu bakışlardan oluşan bir gerilim vardır. Mahallenin gençlerinden Abdel, polis soruşturması sırasında dövüldüğü için hastanede ölüm döşeğinde yatmaktadır. Arkadaşı Vinz ise, Abdel’in ölmesi durumunda bir polis vurmaya ant içer.

Kapı Açılış: 17.00 

Etkinlik: 21.15

Etkinlik Ücretsizdir.

Etkinliğe katılmak isteyen misafirlerimiz zorlupsm.com adresinde kayıt olabilir.

 

ANIL DURMUŞ AKUSTİK // 18 AĞUSTOS // VESTEL AMFİ // 20.00 

Sosyal medyanın gücünü kullanarak popülerleşen ilk sanatçılardan biri olan Durmuş, yayınladığı başarılı çalışmalarının ardından kendisini ve tarzını sevenlerine en iyi anlattığını düşündüğü yepyeni bir albüm ile karşımıza çıktı. Aynı zamanda albümün adını da verdiği çıkış parçası “Senden Yolum Geçmez” ile hem giyim hem de müzik tarzı ile sevenlerinin beğenisini yeniden kazanan Durmuş’un şarkılarında arabesk sözlere elektronik ve modern dokunuşlar eşlik ediyor. Anıl Durmuş 18 Ağustos’ta Vestel Amfi’de!

Kapı Açılış: 17.00 

Happy Hour: 17.00- 19.00 

Etkinlik: 20.00 

Etkinlik Ücretsizdir.

Etkinliğe katılmak isteyen misafirlerimiz zorlupsm.com adresinde kayıt olabilir.

 

BABYCONCERTS İLE YAZ PARTİSİ // 20 AĞUSTOS // VESTEL AMFİ // 11.00 

BabyConcerts, Zorlu PSM Vestel Amfi’de, açık havada minikleri klasik müzikle bir partiye davet ediyor. Türkiye’de ilk ve tek olan 0+ konseptiyle, 3 aylık ya da 3 yaşında fark etmeksizin tüm bebek ve çocuklar, aileleriyle canlı klasik müzik dinleme ve bir balerin ile hikaye anlatıcısı eşliğinde müzikal bir yolculuğa çıkma şansı buluyor. BabyConcerts’ın repertuarındaki en sevilen eserlerin yer alacağı yaz programında minikler müziğe danslarıyla eşlik edecek. G.Bizet, W.A.Mozart, J.Strauss, P.I.Tchaikovsky gibi dünyaca ünlü bestecilerle tanışacak ve belki de ilk defa gerçek bir balerini bu kadar yakından izleme imkanı bulacaklar.

Kapı Açılış: 10.30 

BabyConcerts ile Yaz Partisi (0+ yaş): 11.00 

Bilet Fiyatları: 

Genel Satış: ₺220,00

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı