DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Baran Yılmaz 'Yakma' ile karşınızda!

Yükselen Türk sanatçı Baran Yılmaz, en son şarkısı “Yakma”yı Ağdaş Müzik işbirliğiyle yayınladı.

Baran Yılmaz 'Yakma' ile karşınızda!
02.11.2023 16:50
96
A+
A-

Yükselen Türk sanatçı Baran Yılmaz, en son şarkısı “Yakma”yı Ağdaş Müzik işbirliğiyle yayınladı. Şarkının sözleri ve müziği Sedat Ezen’e ait. Şarkının prodüksiyonunu Ağdaş Müzik üstlendi ve yapımcı olarak Sait Ağdaş, aranjör olarak ise Sedat Ezen görev aldı.

Müzikseverler, “Yakma” adlı şarkının büyüleyici melodilerine ve etkileyici sözlerine Ağdaş Müzik’in resmi YouTube kanalını ziyaret ederek ulaşabilirler. Baran Yılmaz’ın duygusal sesi ve Sedat Ezen’in başarılı düzenlemeleri, kaçırılmaması gereken bir müzik deneyimi sunuyor.

Baran Yılmaz, Türk müzik sahnesinde umut vaat eden bir sanatçı olarak hızla tanınmaya devam ediyor. Baran Yılmaz’ın hayranları ve müzikseverler, bu büyüleyici yeni single’ı deneyimlemek için Ağdaş Müzik’in YouTube kanalındaki “Yakma”yı dinlemeye davet ediliyor. Şarkı ayrıca tüm dijital müzik platformlarında da dinlenebilir durumda.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı