DOLAR
32,3326
EURO
35,1252
ALTIN
2.303,54
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Bayraklı’nın spor sahaları yenileniyor

Spora ve sporcuya verdiği desteklerle adından söz ettiren Bayraklı Belediyesi, ilçe genelindeki basketbol ve futbol sahalarını da modernize etmeye devam ediyor.

Bayraklı’nın spor sahaları yenileniyor
06.12.2022 14:20
439
A+
A-

Spora ve sporcuya verdiği desteklerle adından söz ettiren Bayraklı Belediyesi, ilçe genelindeki basketbol ve futbol sahalarını da modernize etmeye devam ediyor. Son 3 yılda 16 spor sahasını baştan sona yenileyen belediye ekipleri amatör sporcuların da yüzünü güldürdü. Başkan Sandal “Bayraklı için sporun öneminin farkındayız. Gençlerimizin daha iyi koşullarda spor yapmasının önünü açıyoruz” dedi.

3 YILDA 16 SPOR ALANI YENİLENDİ
Bayraklı Belediyesi, spor yatırımları kapsamında ilçeye yeni spor alanları kazandırırken mevcut tesisleri de yeniliyor. Çalışmalar kapsamında ilçede spor okullarına, amatör spor kulüplerine ve tüm sporseverlere hizmet veren Şehit Ümit Boz ile Doğançay futbol tesislerinin bakım ve onarımı yapılırken, son üç yılda Bayraklı’da bulunan tüm basketbol sahalarının da bozulan zeminleri yenilendi. Yıpranan kale direkleri, pota ve tel örgüler değiştirildi. 12 basketbol, 4 futbol sahasının bakım ve modernizasyon işlemleri tamamlanarak hizmete sunuldu. Ayrıca Osmangazi Mahallesi’ne bir de yeni futbol sahası kazandırıldı. Vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanan çalışmaların yeni yılda da süreceği belirtildi.

HER ZAMAN SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Spora verdiğimiz desteklerle her yıl binlerce vatandaşımıza çeşitli branşlarda spor yapma imkanı sunuyoruz. Çocuklarımız, gençlerimiz de aldıkları eğitimlerle turnuvalara katılarak ilçemize dereceler kazandırıyor. Önce ailelerini sonra bizi gururlandıran tüm sporcularımızı kutluyorum. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı