DOLAR
32,3109
EURO
35,0805
ALTIN
2.279,41
BIST
8.962,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Büyük Birlik Partisi İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz: Üreticimizin sorunlarını duyuracağız

Büyük Birlik Partisi (BBP) İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz ile yönetim kurulu üyeleri bu yıl 10'uncusu düzenlenen Kavacık Üzüm Festivali'ne katıldı.

Büyük Birlik Partisi İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz: Üreticimizin sorunlarını duyuracağız
18.09.2022 19:10
302
A+
A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz ile yönetim kurulu üyeleri bu yıl 10'uncusu düzenlenen Kavacık Üzüm Festivali'ne katıldı. Karabağlar Belediyesi'nin düzenlediği festivale katılan BBP'liler üretici stantlarını dolaştı, çiftçinin sorunlarını dinledi.

 

Kavacık mahalle muhtarı Erkut Yeşilbayır'ı da ziyaret eden BBP'liler etkinlikler hakkında bilgi aldı. 10'uncu Kavacık Üzüm Festivali'ni İzmirliler ile üreticinin buluşması adına başarılı bulduklarını söyleyen BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, "Üreticilerimiz ve çiftçilerimiz ile buluştuk. Öncelikle misafirperverliklerine ve bizlere gösterdikleri samimi duygulara teşekkür ederiz. Kardeşlerimizin en büyük sorunu mazot fiyatlarındaki artış. Küresel bir probleme dönen fiyat artışları da ciddi etkiliyor. Bugün bir bankamatik kartınızı değiştirmek bile dünyada çip üretimindeki sıkıntı nedeniyle eskisi gibi hızlı olamıyor maalesef. Önümüzdeki sene inşallah hem üreticimizin hem de aziz Türk milletinin bu sorunları önemli ölçüde azalacaktır.

 

Partimizin ve genel başkanımız Mustafa Destici'nin çok iyi çalıştığı bir konu bu. Çiftçimize uygulanması gereken doğru politikalarla küresel sorunlara rağmen aşılabileceğini düşünüyoruz. Bizi evlatları gibi gören sarılıp öpen tüm hemşerilerimize layık olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Parti istişare toplantılarında sorunlarını bir bir anlatacağız. Doğru politikaların uygulanmasının da takipçisi olacağız." şeklinde konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı