DOLAR
32,5078
EURO
34,8942
ALTIN
2.440,35
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

Cenk Telkıvıran Orkestrası, İzmir Büyükşehir Belediyesi Etkinliğiyle Müzikseverleri Büyüledi!

İzmir, müziğin büyülü dünyasında unutulmaz bir geceye tanıklık etti.

Cenk Telkıvıran Orkestrası, İzmir Büyükşehir Belediyesi Etkinliğiyle Müzikseverleri Büyüledi!
01.09.2023 23:50
112
A+
A-

İzmir, müziğin büyülü dünyasında unutulmaz bir geceye tanıklık etti. 31 Ağustos 2023 Perşembe günü, tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Gece saat 21:00’da başlayan bu unutulmaz konserde sahne alan Cenk Telkıvıran Orkestrası, dinleyicileri büyülemeyi başardı.

Cenk Telkıvıran Orkestrası, muhteşem melodileri ve etkileyici performanslarıyla izleyicileri büyüledi. İzmir’in tarihi ve mistik atmosferiyle bütünleşen bu özel gece, müziğin büyülü gücünü tüm katılımcılara hissettirdi.

Orkestranın kurucusu ve şefi Cenk Telkıvıran, sahne performansı ve piyano virtüözluğüyle izleyicileri büyüledi. 1987 yılından bu yana müziğe tutkuyla bağlı olan Cenk Telkıvıran, sahnede deneyimini ve yeteneğini göz kamaştırıcı bir şekilde sergiledi.

Etkinliğe katılanlar, Cenk Telkıvıran Orkestrası’nın büyülü performansı sayesinde unutulmaz anlar yaşadı. Orkestra, geniş repertuarıyla her türden müzikseveri cezbetmeyi başardı. İzmirli müzikseverler, tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi’nde ücretsiz olarak gerçekleşen bu eşsiz etkinlikte unutulmaz bir gece geçirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sanatı ve müziği toplumla buluşturma misyonu doğrultusunda bu özel konseri düzenledi. Etkinlik, İzmir’in kültürel zenginliğini ve müziğe olan sevgisini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu büyülü gece, Cenk Telkıvıran Orkestrası’nın izleyicilere yaşattığı unutulmaz anlarla dolu oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi, sanatseverlere benzersiz deneyimler sunmaya devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı