DOLAR
32,4124
EURO
34,7842
ALTIN
2.433,95
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

Cin Metin'in ilk teklisi 'Beni Kaybettin' tüm dijital platformlarda!

Sosyal medya platformlarının sevilen fenomeni Cin Metin, müzik dünyasına büyük bir sürprizle adım attı.

Cin Metin'in ilk teklisi 'Beni Kaybettin' tüm dijital platformlarda!
23.11.2023 18:20
73
A+
A-

Sosyal medya platformlarının sevilen fenomeni Cin Metin, müzik dünyasına büyük bir sürprizle adım attı. “Beni Kaybettin” adını taşıyan ilk single çalışması, müzikseverlerle buluştu. 

Aydın Söke’de yer alan ve halk arasında “Cinli Köy” olarak bilinen Kızılkarlar’da gerçekleştirilen video klip çekimi, eğlenceli ve göz alıcı sahnelerle dolu. Cin Metin‘in enerjik performansı, kendine özgü tarzı ve şarkının sıcak melodileri, bu klip ile bir araya gelerek unutulmaz bir görsel deneyim sunuyor.

Beni Kaybettin” şarkısının sözleri ve müziği Cin Metin’e ait. Aranjesi ise Mahmut Görgen tarafından yapıldı. Projenin yapımını Medya Martı‘nın üstlendiği şarkı Medya Martı etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında dinleyicilerle buluştu. Bu özel çalışmanın video klibi, WM Music YouTube kanalında izlenebilir.

Cin Metin, sosyal medya üzerindeki başarısını profesyonelliğe taşıyarak hayranlarını etkilemeyi hedefliyor. Kendine has tarzı ve eğlenceli performansıyla dikkat çeken Cin Metin, “Beni Kaybettin” ile müzik dünyasında adından söz ettirecek gibi görünüyor. “Beni Kaybettin” tüm dijital platformlardan da dinlenebilir bir durumda.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı