DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Zorlu PSM'nin 11. Sezonunun İlk Konseri: mor ve ötesi Senfonik

Zorlu PSM 11.

Zorlu PSM'nin 11. Sezonunun İlk Konseri: mor ve ötesi Senfonik
03.09.2023 02:30
96
A+
A-

Zorlu PSM 11. sezonuna Türkiye’nin müzik tarihine ikonlaşan şarkıları ve konserleriyle adını yazdıran, rock müziğin en önemli temsilcilerinden mor ve ötesi’nin Senfonik konseriyle merhaba diyor. Şef Orçun Orçunsel yönetimindeki Avrasya Filarmoni Orkestrası’nın mor ve ötesi’ne eşlik edeceği konser 21 Eylül akşamı Zorlu PSM’de! 

Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Dünyan Değişsin mottosuyla 11. sezonuna başlıyor. Yirmi yıl boyunca kültleşmiş albüm, sayısız tekli yayınlayan hem Türkiye’de hem de yurt dışında yüzlerce canlı performans sergileyen, Türkiye’nin öncü rock gruplarından mor ve ötesi, senfoni orkestrasıyla birlikte Zorlu PSM’nin 11. sezonunun ilk konserine imza atacak. Grubun ‘Daha Mutlu Olamam’, ‘Bir Derdim Var’, ‘Cambaz’, ‘Oyunbozan’ başta olmak üzere efsaneleşen tüm şarkılarına Şef Orçun Orçunsel yönetimindeki Avrasya Filarmoni Orkestrası eşlik edecek. 

mor ve ötesi Senfonik 21 Eylül akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde! Konser biletleri passo.com.tr’de satışta!

 

Zorlu Performans Sanatları Merkezi

Zorlu Performans Sanatları Merkezi 10. sezonunu kutluyor! 10 yıldır ilham verici sanat deneyimleri yaratarak ve dünya sanatına ev sahipliği yaparak daha çok insana sanatı keşfetmeleri ve sanatla dönüşmeleri için ilham veriyor! Ulusal ve uluslararası kültürel iş birlikleri, seçkin kurum ve sanatçılarla olan ortak çalışmalarıyla sanatseverler ve yeni sanat izleyicileri için özgür, yaratıcı, dönüştüren ve geliştiren bir sahne yaratıyor. Bugünün ve yarının sanatçılarına hayal dünyalarını geliştirecek yaratıcı fırsatlar sunuyor ve onlara destek oluyor! Onuncu sezonunda “Onları Seviyoruz” mottosuyla 10 yıllık geçmişinde ağırladığı tüm sanatçıları kutlayan Zorlu PSM sanata gönülden bağlı, yaklaşık 150 çalışanıyla birlikte yenilenmeye ve sürprizler sunmaya devam ediyor. Bugüne kadar 5 milyondan fazla sanatseveri ağırlayan Zorlu PSM, Türkiye’deki kültür sanat faaliyetlerinin yaklaşık yüzde 15’ini gerçekleştiriyor. Dünyaca ünlü müzikallerden, dünya çapındaki müzisyenlere, büyük prodüksiyonlu tiyatrolardan tek kişilik performanslara kadar uzanan nitelikli kültür sanat etkinliklerini sanatseverlerle buluşturan ve dünya standartlarında bir donanıma sahip olan Zorlu PSM, global bir sahne olma vizyonuyla hareket ediyor. Yenilikçi, dinamik, güncel, güvenilir, eğlenceli, çok sesli kapsayıcı, iddialı, sıra dışı yapısıyla performans sanatları merkezi olmanın ötesine geçerek kültür sanat sektörünün gelişimine katkı sağlıyor. Zorlu PSM, 7 farklı mekanda benzersiz bir kültür-sanat deneyimi sunuyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı