DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Dokunmatik ekranlı casper nırvana aıo a700 iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor !

DOKUNMATİK EKRANLI CASPER NIRVANA AIO A700 İŞ DÜNYASININ TÜM İHTİYAÇLARINA  CEVAP VERİYOR!   YENİ CASPER NIRVANA AIO A700 DOKUNMATİK EKRANLA DAHA VERİMLİ   Gelişen teknolojiler ışığında birçok fonksiyona sahip olan bilgisayarlar, kuruluşlara sağladığı faydalarla iş dünyasını şekillendirmeye devam ediyor.

Dokunmatik ekranlı casper nırvana aıo a700 iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor !
10.11.2023 20:20
109
A+
A-

DOKUNMATİK EKRANLI CASPER NIRVANA AIO A700

İŞ DÜNYASININ TÜM İHTİYAÇLARINA 

CEVAP VERİYOR!

 

YENİ CASPER NIRVANA AIO A700

DOKUNMATİK EKRANLA DAHA VERİMLİ

 

Gelişen teknolojiler ışığında birçok fonksiyona sahip olan bilgisayarlar, kuruluşlara sağladığı faydalarla iş dünyasını şekillendirmeye devam ediyor. Ev ya da ofislerde ihtiyaç duyulan tüm teknolojik ve tasarım gereksinimlerini kullanıcılarına sunan Türkiye’nin teknoloji markası Casper, yeni dokunmatik ekran özelliği eklenen Nirvana All In One A700 ile kurumsal hayatın zorlu süreçlerinde üretkenliği artıran kolay ve pratik çözümler sunuyor.

 

Güçlü donanımların trend tasarımlarla buluşması, günümüz bilgisayarların olmazsa olmaz özellikler arasında. Ayrıca performans, ergonomi ve düşük enerji tüketimi de genel olarak bireysel ve kurumsal tüketicilerin bilgisayar tercihindeki önemli kriterler arasında yer alıyor. Bilgisayar üretiminde çığır açan Türkiye’nin teknoloji markası Casper, tüketici tercihlerinden yola çıkarak kurumsal çözümler için gereken tüm performans ve güvenliği bir arada sunan Nirvana AIO A700 modeline yeni dokunmatik ekran özelliğini ekledi. Ekran kullanımını çok daha konforlu ve kullanışlı şekilde gerçekleştirmeyi mümkün kılan bu yeni özellik, kurumsal hayatın modern çalışma tarzına yeni bir soluk getirecek.

 

Kurumsalın Yıldızı Nirvana AIO A700 Düşük Enerji Tüketimi Sağlıyor

 

Her alana uyumlu tümleşik bilgisayar kullanımı bireysel ve kurumsal tüketicilerin tercihi olmaya devam ediyor. Casper’ın kurumsal çözümlerinde öne çıkan modellerden biri olan Casper Nirvana AIO A700, iş dünyasındaki beklentileri karşılayacak donanım ve Casper’a özel yeniliklerle satışa sunuldu. Intel’in geliştirdiği en güçlü işlemcilerden olan i9’a kadar desteği bulunan Nirvana AIO A700, iş bilgisayarı olmanın ötesinde güçlü bir kontrol merkezi isteyenler için de ideal kullanım sunuyor. Çerçevesiz ekranın tercih edilmesiyle daha geniş bir ekran görünümünün elde edildiği Nirvana AIO A700, 23.8’’ FHD IPS ekran, 250 NIT parlaklık ile destekleniyor. Aynı zamanda yeni eklenen dokunmatik ekran opsiyonu, 10 parmak dokunmatik ekran özelliğine sahip yapısıyla konfigüre edilmeyi mümkün kılarak kullanıcı deneyimini kusursuz hale getiriyor. Veri aktarımı yapmanın en konforlu ve kaliteli yolunu da sunan A700, yan tarafında bulunan Type-C ve USB 3.0 portları desteğiyle kullanım kolaylığı ve başarılı veri aktarımlarını da sağlıyor. Performansa ek olarak güvenlik ile desteklenen model, özel gizlenebilir sisteme sahip kamera sistemi, ek optikli versiyon seçeneği, Low Blue Light özelliği ile gözleri koruyan ekran yapısı, %89 adaptör verimliliği ve Energy Star sertifikası ile rakiplerinden oldukça farklılaşıyor. Özellikle mobil anakartlı versiyonunda düşük güç tüketimi sağlayan A700, ofisler başta olmak üzere her yerde enerji tüketiminde daha ekonomik çözüm sağlayacak.

 

Kasım kampanyası ile A700 ve daha birçok ürüne avantajlı fiyatlarla casper.com.tr linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı