DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

Efecin, Shewo ve yapımcıları Leo Yılmaz'dan dava

Genç şarkıcılar Efecin ve Shewo geçtiğimiz günlerde yapımcıları Leo Yılmaz ile Çağlayan adliyesine gelerek ayrı ayrı sosyal medya fenomoni M.

Efecin, Shewo ve yapımcıları Leo Yılmaz'dan dava
22.12.2022 01:30
380
A+
A-

Genç şarkıcılar Efecin ve Shewo geçtiğimiz günlerde yapımcıları Leo Yılmaz ile Çağlayan adliyesine gelerek ayrı ayrı sosyal medya fenomoni M.G. ve rapçi E.’dan şikayetçi oldu…

Efecin, kendisine hakaret ve tehdit suçunu işlediği iddiasıyla sosyal medya fenomeni M.G.’den şikayetçi oldu. Efecin, sosyal medya fenomeni M.G.’nin kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. 

Efecin yaptığı açıklamada “Ölümle tehdit ediliyorum. Artık tehdidin boyutu büyüdü ve arkadaşlarım ailem de tehdit altında. Kimliğimin fotoğrafını aileme gönderip tehdit ediyor. Bana ağza alınmayacak küfürler ve hakaretler ediyor. Adalete güvenim sonsuz hak ettiği cezayı almasını istiyorum’ diyerek özür dilese bile bu dakikadan sonra kabul etmediğini ve davanın sonuna kadar takipçisi olacağını dile getirdi. 

Genç rapçi Shewo ise eski arkadaşı olan rapçi E. tarafından şarkısının çalındığı iddiası ile savcılığa suç duyurusunda bulundu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Shewo ve yapımcısı Leo Yılmaz , “Biz aslında eski arkadaştık. Bir gün kendisine şarkımı dinlettim ve çok beğendiğini söyledi. Biz de hazırlıklarla başladık şarkıyı çıkarmak için. Çok büyük masraflar yaptığımız şarkının çıkmasına 1 hafta kala bizden önce şarkıyı sözlerini biraz değiştirerek yayınladı. Şok olduk. Aradım açmadı, mesaj attım dönmedi, dost kazığı yedim’ diyerek isyan etti.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı