DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Selda Bağcan, İlk Kez Sanatçı Yeğenleri ve Musa Göçmen Senfoni Orkestrası ile YBY Woods Sahnesinde Bir Arada

İstanbul’un en büyük sahnesinde başarılı isimleri ağırlamaya devam eden YBY Woods, müzikseverleri heyecanlandıracak bir ilke imza atıyor.

Selda Bağcan, İlk Kez Sanatçı Yeğenleri ve Musa Göçmen Senfoni Orkestrası ile YBY Woods Sahnesinde Bir Arada
11.07.2023 17:30
128
A+
A-

İstanbul’un en büyük sahnesinde başarılı isimleri ağırlamaya devam eden YBY Woods, müzikseverleri heyecanlandıracak bir ilke imza atıyor. Times dergisinin “Dünya Müziğinde Yaşayan Efsane ve Tarihi Kadın Şarkıcılar” listesinde yer alan başarılı sanatçı Selda Bağcan , kendisi gibi sanatçı yeğenleri Serenad, Sonat ve Seda Bağcan ile ilk defa YBY Woods sahnesinde buluşuyor. Selda Bağcan, 15 Temmuz Cumartesi akşamı Musa Göçmen Senfoni Orkestrası’nın ve yeğenlerinin eşlik edeceği konserde sahne performansıyla seyircileri büyülemeye hazırlanıyor. 

 

Konserden festivale, tiyatrodan spora birçok kültür, sanat ve eğlence deneyimlerini bir arada yaşatmaya odaklanan YBY Woods, Kemerburgaz Kent Ormanı’nda müzikseverleri heyecanlandıracak bir ilke imza atıyor. Türk Halk Müziği eserlerini, Anadolu Rock şarkılarını ve daha birçok türü eşsiz yorumuyla seslendirerek yurt içi ve yurt dışında büyük hayran kitlelerine ulaşan ünlü sanatçı Selda Bağcan, yeğenleri Serenad, Sonat ve Seda Bağcan ile ilk defa aynı sahnede sevenlerinin karşısına çıkıyor. Musa Göçmen Senfoni Orkestrası’nın eşlik edeceği İstanbul’un en büyük sahnesinde bir ilk olacak Selda & Serenad & Sonat & Seda Bağcan konseri, büyük bir müzik şölenine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

15 Temmuz Cumartesi günü eğlenceli aktivitelerle kapılarını 15.00’te açacak olan YBY Woods Sahnesi’nde saat 21.00’de gerçekleşecek konser için biletler Biletix, biletinial ve bubilet platformlarında satışa sunuldu.  

Yaşadıkları deneyimin insanları ve insanların içinde bulundukları toplulukları pozitif biçimde dönüştürdüğüne inanan YBY Woods; gökyüzünün altında, ormanın içinde eşsiz konser deneyimleri yaratmaya devam ediyor.  

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı