DOLAR
32,3860
EURO
34,6043
ALTIN
2.385,71
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Efsanevi yönetmen Ridley Scott imzasıyla “Napolyon" 24 Kasım'da vizyonda!

Yaşamı ve imparatorluğu üzerine sayısız tarihi inceleme yapılan ikonik Fransız İmparator Napolyon Bonapart’ın hayatı, efsanevi yönetmen Ridley Scott imzasıyla beyazperdeye taşınıyor.

Efsanevi yönetmen Ridley Scott imzasıyla “Napolyon"  24 Kasım'da vizyonda!
11.07.2023 13:40
164
A+
A-

Yaşamı ve imparatorluğu üzerine sayısız tarihi inceleme yapılan ikonik Fransız İmparator Napolyon Bonapart’ın hayatı, efsanevi yönetmen Ridley Scott imzasıyla beyazperdeye taşınıyor. Oscar ödüllü başarılı oyuncu Joaquin Phoenix’in Napolyon rolünü canlandırdığı film, destansı aksiyon sahneleriyle şimdiden heyecan yaratıyor.  “Napoleon (Napolyon)”, 24 Kasım tarihinde sinemalarda olacak.

19. yüzyılda yaşayan ve tüm Avrupa’yı etkisi altına alan ünlü Fransız imparatoru Napolyon’un inişli çıkışlı yükselişini ayrıntılarıyla anlatan Napolyon (Napoleon) filmi için geri sayım başladı.

Efsanevi yönetmen Ridley Scott imzasıyla seyirlik dolu, destansı bir aksiyon vaat eden filmde Oscar ödüllü Joaquin Phoenix Napolyon Bonapart’i canlandırıyor. 

Bonapart, tek gerçek aşkı Josephine ile olan bağımlılık yaratan, değişken ilişkisinin prizmasından geçerek iktidara gelmek için amansız bir yolculuğa çıkar. Şimdiye kadar çekilmiş en dinamik savaş sekanslarından biri olan bu yolculukta Bonapart, aynı zamanda başkalarına karşı başarılı askeri ve politik taktiklerini sergiler. 

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği ve çarpıcı sahneleriyle izleyiciyi nefes kesen bir yolculuğa çıkarak olan Napolyon, 24 Kasım’da sinemalarda olacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı