DOLAR
32,2567
EURO
35,0051
ALTIN
2.477,77
BIST
10.562,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

“Ödülü Takım Arkadaşlarımla Paylaşmak İstiyorum”

“Ödülü Takım Arkadaşlarımla Paylaşmak İstiyorum”
30.04.2024 12:18
8
A+
A-

TUR’un “Presented by” sponsoru Türk Hava Yolları özel ödülü kapsamında Team DSM Firm PostNL takımının toplamda kazandığı 1.550.000 Mil değerindeki ödülün 7 sporcu arasında eşit paylaşılması vizyonu takım içi dayanışma ruhunun en güzel örneği…

Genel klasman ve etap galibiyetleriyle TUR’a değer katan Hollandalı World Tour Takımı Team DSM Firm PostNL takım içi dayanışma ruhu ile ön plandaydı. Fabio Jakobsen gibi tecrübeli sporcuların takımdaki genç sporculara verdiği destek; takım dayanışması ve gelen 5 etap zaferi TUR’a damgasını vurdu. Takım son olarak Genel Klasman Liderliği de dahil TUR boyunca kazandıkları toplam 1.550.000 mil tutarındaki özel ödülün takım sporcuları arasında eşit bölüştürülmesi talebini organizasyon komitesine iletti.

Takım dayanışmasının sembolü olan bu talebi Türkiye Bisiklet Federasyonu TUR’un “presented by” sponsoru olan Türk Hava Yolları yönetimine sunacak. Türk Hava Yolları’nın etap liderlerine verdiği 150.000 mil ve genel klasman liderine verdiği 800.000 mil değerinde özel ödül sporcuları her etapta finişi ilk sırada geçmek için motive ediyor.

Bisiklet yarışlarında kazanılan para ödüllerinin takımın tüm sporcuları arasında bölüştürülmesi bir gelenek olduğu kadar lider sporcularına destek için elinden geleni yapan lideri finişe kadar müthiş bir taktik ve strateji ile taşıyan takım üyelerinin bu desteğini de onurlandıran bir uygulama.