DOLAR
32,4489
EURO
34,4909
ALTIN
2.474,52
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

Ege Üniversitesinde “Fikrini Yeşert” yarışması düzenlenecek

ÇEVMER’den “Sürdürülebilir Bir Peyzaj İçin Sen De Fark Yarat” temalı anlamlı yarışma   Hayata geçirdiği uygulamalarla ulusal ve uluslararası çevre ve sürdürülebilirlik platformlarında kendisini kanıtlayan Ege Üniversitesi hedeflerini daha da ileriye taşıyor.

Ege Üniversitesinde “Fikrini Yeşert” yarışması düzenlenecek
01.09.2022 14:39
251
A+
A-

ÇEVMER’den “Sürdürülebilir Bir Peyzaj İçin Sen De Fark Yarat” temalı anlamlı yarışma

 

Hayata geçirdiği uygulamalarla ulusal ve uluslararası çevre ve sürdürülebilirlik platformlarında kendisini kanıtlayan Ege Üniversitesi hedeflerini daha da ileriye taşıyor. ÇEVMER tarafından “Sürdürülebilir Bir Peyzaj İçin Sen De Fark Yarat” temalı anlamlı “Fikrini Yeşert” yarışması düzenlenecek.

 

Ege Üniversitesinde, Rektör Budak’ın vizyonerliğinde pek çok nitelikli çevre ve sürdürülebilirlik projesi hazırlanarak, uygulamaya geçirildi. Ege Bölgesi başta olmak üzere, çevre sorunlarının çözümünde liderlik yapan EÜ Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇEVMER), yeni dönemde de çevre bilinci konusunda farkındalık yaratmak amacıyla birçok etkinlik gerçekleştirecek.  Ege Üniversitesinde sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarını güçlendirmek, kalıcı hale getirmek ve ulusal ve uluslararası rekabet gücünü artırmak amacıyla tüm akademik birimlerin katılımı ile  “Fikrini Yeşert” yarışması düzenleniyor.

 

ÇEVMER tarafından “Sürdürülebilir Bir Peyzaj İçin Sen de Fark Yarat” temasıyla düzenlenen etkinliğin ödül töreni 31 Ekim’de gerçekleştirilecek. Yarışması ile fakülteler, yüksekokullar ve meslek yüksekokulları bahçelerinde yapacakları yeni düzenlemelerle birbirleriyle yarışacaklar. Bu kapsamda, görsellik, sürdürülebilirlik ve çevre sorunlarına çözüm önerisinde bulunan çalışmalar ödüllendirilecek. “Fikrini Yeşert” yarışması ile ilgili koşullara, başvuru formuna ve detaylı bilgiye ÇEVMER web sitesi üzerinden ulaşılabilecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı