DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Emir Can İğrek Muhteşem Performansı ile Ayakta Alkışlandı

Emir Can İğrek dün akşam Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda muhteşem bir konsere imza attı.

Emir Can İğrek Muhteşem Performansı ile Ayakta Alkışlandı
30.08.2023 13:00
119
A+
A-

Emir Can İğrek dün akşam Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda muhteşem bir konsere imza attı. Biletleri günler öncesinden tükenen kapalı gişe konserde İğrek ve orkestrası izleyenlere bir müzik şöleni yaşattı

Son albümü “Parti İptal”deki tüm şarkılarıyla dijital platformlarda viral olan, “Ali Cabbar” parçasıyla bir fenomen yaratan Emir Can İğrek dün akşam Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluştu. Organizasyonunu Atlantis Yapım’ın üstlendiği konserde 28 şarkıdan oluşan repertuvarıyla sadece hayranlarının değil, tüm müzik dünyasının uzun süre konuşacağı bir performansa imza attı.

Emir Can İğrek üç gün boyunca aralıksız prova yaparak hazırlandığı konserde kusursuzluğu yakalamayı başardı! 9 kişilik orkestrası ile müthiş bir uyum içinde adeta müzikal bir destan yazan İğrek bu konser için özel tasarlanan sahne dekoruyla da seyircisine aynı zamanda görsel bir şölen de sundu.

Gecenin sürprizi ise Emir Can İğrek’in konuklarıydı. İğrek sahnesine davet ettiği Yeni Türkü’nün solisti Derya Köroğlu ve rap dünyasının yıldızı Patron ile yaptığı düetlerle konserini daha da renklendirdi. Emir Can İğrek, 29 Ağustos gecesini kariyerine altın harflerle yazdırdı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı