DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

En İyi Halinize Ulaşmanız İçin Gece Gündüz Çalışır

Yeni Galaxy Watch6 Serisi, daha bilinçli ve sağlıklı olmak için kişiselleştirilmiş sağlık rehberliği, amaca yönelik tasarım yükseltmeleri ve gelişmiş bir mobil deneyim sunuyor.

En İyi Halinize Ulaşmanız İçin Gece Gündüz Çalışır
26.07.2023 17:10
123
A+
A-

Yeni Galaxy Watch6 Serisi, daha bilinçli ve sağlıklı olmak için kişiselleştirilmiş sağlık rehberliği, amaca yönelik tasarım yükseltmeleri ve gelişmiş bir mobil deneyim sunuyor.

Samsung Electronics, bugün, kullanıcıların her gün  ve her gece daha sağlıklı alışkanlıklar geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla tasarlanan yeni Galaxy Watch6 ve Galaxy Watch6 Classic’i piyasaya sürdüğünü açıkladı. Galaxy Watch6 Serisi; daha ince bir çerçeve, daha büyük ve daha canlı bir ekran ve daha etkileşimli bir kullanıcı arayüzü ile rafine ve şık bir tasarımda bütünsel sağlık tekliflerini ve güçlü performansı bir araya getiriyor. Her iki model de kullanıcıların hedeflerine ulaşmaları için onlara güç veren çok yönlü saat kadranlarının yanı sıra yeni kayış seçenekleriyle sunuluyor. 

Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO’su TM Roh, “Yeni Galaxy Watch6 ve Galaxy Watch6 Classic ile, gelişmiş sağlık izleme araçlarını demokratikleştirme taahhüdümüzü yerine getiriyor ve artık doğrudan bilekten daha kolay erişim sunuyoruz. Samsung, kullanıcıların her gün ve her gece daha iyi sağlık ve zindelik anlayışı kazanmalarına ve harekete geçmelerine yardımcı olmak için, uyku ve fitness koçluğundan beslenme bilgilerine kadar yeni ve kullanışlı yollar sunuyor” diye belirtiyor.

 

Uykudan başlayarak daha sağlıklı olmanız için kişiselleştirilmiş rehberlik

Galaxy Watch6 Serisi, kişiselleştirilmiş ve uygulanabilir ipuçları, tavsiyeler ve teşvikler sunarak günün her saati olumlu değişikliklere yol açabilecek anlamlı bilgiler sağlıyor. Daha sağlıklı bir bedenin ilk koşulunun daha iyi uyku olduğunu kabul eden Samsung, uykunun üç temel unsuruna odaklanarak kullanıcıların günlerini optimize ettikleri gibi gecelerini de optimize etmelerine yardımcı oluyor. Kişisel uyku düzenlerini anlamalarına, daha iyi alışkanlıklar geliştirmelerine ve uyku dostu bir ortam oluşturmalarına olanak tanıyor.

En gelişmiş uyku ve sağlıklı yaşam özelliklerini temel alan Galaxy Watch6 Serisi, kullanıcıların her gece aldıkları uykunun kalitesini anlamalarına yardımcı olmak için artık Uyku Puanı Faktörleri’nin (toplam uyku süresi, uyku döngüsü, uyanık kalma süresi, ayrıca fiziksel ve zihinsel iyileşme) derinlemesine analizini sunuyor. Ulusal Uyku Vakfı ile birlikte geliştirilen daha kişiselleştirilmiş Uyku Mesajları da kullanıcılara her sabah uyku sağlıkları hakkında ayrıntılı geri bildirim veriyor. Ayrıca Galaxy Watch6, kullanıcının uyku ve uyanıklık sürelerinin ne kadar tutarlı olduğunu gösteren Uyku Tutarlılığı ve uyku türünü temsil eden belirlenmiş bir Uyku Hayvanı Sembolü sunuyor.

Geliştirilmiş Uyku Koçluğu kullanıcıların hem bileklerinden hem de eşleştirilmiş akıllı telefonlarından erişebilecekleri özel talimatlar, ipuçları ve hatırlatıcılarla uyku içgörülerini eyleme geçirmelerini mümkün hale getiriyor. Kullanıcılar yatma saati geldiğinde, Galaxy Watch6 ile bağlı elektronik ev cihazlarının ayarlarını otomatik olarak değiştirebiliyor ve hem saatte hem telefonda Uyku Modunu açarak bildirimleri sessize alabiliyor, ekranları karartabiliyor, hatta saatteki görünmez LED kızılötesi sensörü etkinleştirip dikkat dağıtıcı ek ışık olmaksızın değerli sağlık bilgilerini alabiliyorlar. Yani Galaxy Watch6, mükemmel uyku ortamını ayarlamaya yardımcı oluyor.

Fitness özellikleri de, kullanıcıların sağlıklı yaşam yolculukları boyunca motive olmalarını sağlamak için daha kişisel hale geliyor. İskelet kası, bazal metabolizma hızı, vücuttaki su ve vücut yağ yüzdesi gibi temel fiziksel ölçümlere sahip Vücut Kompozisyonu, kullanıcının vücudunun ve kondisyonunun eksiksiz bir görünümünü sunuyor ve hedefler belirlemek, ilerlemeyi izlemek için ve kişiselleştirilmiş kondisyon ipuçlarının yanı sıra, Whisk yapılan yeni ortaklık sayesinde beslenme ipuçları yoluyla rehberlik etmek için özel bir yaklaşım sunuyor.

Yeni Kişiselleştirilmiş Kalp Atış Hızı özelliği, bireysel fiziksel yetenekleri analiz ediyor ve kullanıcıların yağ yakmaktan yüksek yoğunluklu antrenmana kadar yeteneklerine göre kendi hedeflerini belirlemelerine yardımcı olmak için beş optimum koşu yoğunluğu seviyesi tanımlıyor. Mevcut 100’den fazla egzersiz takibine ek olarak, yeni eklenen Koşu Takibi özelliği kullanıcının bir parkurdaki koşularını kaydederken, Kişiselleştirilmiş Egzersiz ise kullanıcıların kişiselleştirilmiş egzersiz rutinlerini oluşturmalarına ve takip etmelerine olanak tanıyor.

Mevcut kan basıncı ve elektrokardiyogram izlemeye eklenen yeni Düzensiz Kalp Ritmi Bildirimi özelliği, uykudayken bile arka planda Atriyal fibrilasyon (AFib) düşündüren kalp ritimlerini kontrol ederek kullanıcıların kalp sağlıklarını daha kapsamlı bir şekilde anlamalarına yardımcı oluyor. Galaxy Watch6 ayrıca kullanıcıların gece boyunca cilt sıcaklığını takip ederek regl döngüsü takibi de dahil olmak üzere değerli bilgiler vermesini sağlayabiliyor.  Düşme Tespiti ise ister egzersiz sırasında, ister hareketsiz dururken, hatta kullanıcılar yataktan düşerse uyurken dahi düşmeyi ölçebiliyor. Saatiniz düşmeyi algılar algılamaz, otomatik olarak bir acil servis numarasını veya önceden seçilmiş kişileri uyarabiliyor.

 

Bütünüyle size uygun rafine tasarım,

Giyilebilir cihaz deneyimini bir üst seviyeye taşıyan Galaxy Watch6 Serisi, daha iyi görüntüleme, daha fazla güç ve daha fazla özelleştirilebilir ve rahat seçenekler sunan yepyeni tasarımlar sunuyor. 

%20 daha büyük ekranda, okumak ve yazmak daha kolay. Ayrıca konforlu boyutuyla ekranda daha fazla metin görüntülenebiliyor ve daha büyük bir klavye bulunuyor. Daha canlı ve daha yüksek çözünürlüklü ekran; 2,000 nit’le parlaklığın zirvesine çıkıyor ve Her Zaman Açık Ekran parlaklık ayarı özelliğiyle birlikte kullanıcıların parlak güneş ışığı altında bile daha fazlasını görebilmesine ve yapabilmesine izin veriyor. Geliştirilmiş işlemci ve bellekten güç alan Galaxy Watch6, daha akıcı ve daha hızlı etkileşimler sunuyor.

Galaxy Watch6 ve Watch6 Classic, sırasıyla %30 daha ince bir çerçeve ve %15 daha ince bir döner çerçeveyle birlikte geliyor ve saatin simgesi olan yuvarlak kasanın güzelliğini pekiştiriyor. Geniş ekrandan en iyi şekilde yararlanan yeni şık, etkileşimli ve bilgilendirici saat kadranlarına sahip Galaxy Watch6 Serisi’ndeki yeni kayışlar kullanıcıların saat kayışlarını kolayca değiştirmesine ve eşleştirmesine olanak tanıyor. Kullanıcılar 704’ün üzerinde benzersiz kombinasyonla Samsung.com üzerinden mükemmel saatlerini tasarlayabiliyor.  Mesela  yeni hafif Kumaş Kayış ve Uyku Koçluğu saat kadranı, uyku bilgilerini rahat bir şekilde edinmenize yardımcı olmak için mükemmel bir şekilde eşleşiyor.  

Galaxy Watch6 Serisi, daha büyük ve daha parlak ekranını destekleyen daha büyük bir pil ve daha az pil tüketimi sunuyor. Sadece sekiz dakikalık hızlı şarj ile kullanıcılar, ilave sekiz saatlik şarjla gece boyunca uykularını takip edebiliyorlar. 

 

Deneyiminizi en üst düzeye çıkarmaya bileğinizden başlayın

WhatsApp, Galaxy Watch kullanıcılarının telefonlarını çıkarmadan arkadaşları ve aileleriyle bağlantıda kalmalarını kolaylaştırıyor. Bu sonbahardan itibaren kullanıcılar, Wear OS’e özel olarak sunulacak Google Takvim ve Gmail’in yeni uygulamalarıyla üretkenliklerini saatlerinden sürdürebilecekler. Ayrıca Peloton ve MyFitnessPal güncellemeleriyle fitness ilerlemesini ya da beslenme verilerini daha kolay takip edebilecek ve çok yakında Audible ile ek akış seçeneklerinin keyfini çıkarabilecek.  Ayrıca, Samsung’un Privileged Health yazılım geliştirme kitinin (SDK) bir parçası olan yeni bir Cilt Sıcaklığı API’sinin kullanıma sunulmasıyla, iş ortakları yakında kullanıcılara yepyeni bir olasılıklar dünyası sunmak üzere daha doğru ölçümler için gelişmiş kızılötesi teknolojisine erişebilecek. Yeni başlatılan Thermo Check uygulaması da, yeni API’den yararlanarak kullanıcıların en sevdikleri yemeğin sıcaklığını ya da yüzmeye başlamadan önce okyanusun sıcaklığını temassız olarak ölçmelerine olanak tanıyor.

Galaxy Watch6 Serisi, diğer Samsung cihazlarıyla birlikte kullanıcı deneyimlerini daha da genişletiyor. Yükseltilmiş Kamera Kumandası, modlar arasında geçiş yapmak ve yakınlaştırmayı değiştirmek için eşleştirilmiş bir Galaxy Z Flip5 kameranın uzaktan kontrol edilmesini sağlıyor. Samsung Smart TV veya Galaxy Tab S9, geniş ekranda rehberli bir fitness veya farkındalık programı ile kullanıcının ilerlemesini gerçek zamanlı olarak gösteriyor. Kullanıcılar ayrıca, Otomatik Geçiş ile Galaxy Buds2 Pro’nun bağlantısını Samsung cihazları arasında otomatik olarak değiştirebiliyor. Telefonlarını yanlış yere koyan kullanıcılar için, Galaxy Watch6 Serisi artık harita desteğiyle Telefonumu Bul uygulaması sayesinde telefonun konumunu tam olarak belirleyebiliyor. Ve her zaman olduğu gibi, Samsung Knox güvenlik platformu sayesinde saatteki kişisel veriler güvende kalıyor.

 

Bulunurluk

Galaxy Watch6 ve Galaxy Watch6 Classic, 26 Temmuz’dan itibaren belirli pazarlarda ön siparişe ve 18 Ağustos’tan itibaren genel satışa sunulacak.

Günlük kullanıma yönelik modern ve minimalist bir tasarıma sahip üstün bir cihaz olarak dikkat çeken Galaxy Watch6, Graphite ve Silver   renklerinde 44 mm, Graphite ve Gold renklerinde 40 mm olarak sunuluyor. Kullanıcıların favorisi döner çerçeveye sahip Galaxy Watch6 Classic ise Black ve Silver renklerde 43 mm ve 47 mm olarak bulunuyor.

Dayanıklılık, performans ve stil arayan bir maceraperestseniz, Galaxy Watch5 Pro hala harikulade bir seçenek ve şimdi daha da geliştirilmiş GPS değişim formatı (GPX) özellikleriyle birlikte geliyor. Kullanıcıların önerilen rotaları kolayca aramasını ve bunlara erişmesini sağlayan GPX Dosya Veritabanı ile yeni bir rotayı fethederken, artık daha önce mevcut olan yürüyüş ve bisikletin yanı sıra koşu ve yürüyüşü de destekleyen Rota Egzersizinden de yararlanabilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı