DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

“En İyi"si İyileştirildi ve Geliştirildi, Artık Daha İyi!

Philips Fidelio L4 ve T2 kulaklıkları; geliştirilmiş ses, pil ömrü, bağlantı, uyum ve konfor sunuyor.

“En İyi"si İyileştirildi ve Geliştirildi, Artık Daha İyi!
20.09.2023 16:40
114
A+
A-

Philips Fidelio L4 ve T2 kulaklıkları; geliştirilmiş ses, pil ömrü, bağlantı, uyum ve konfor sunuyor.

• Philips Fidelio L4 over-ear ANC kulaklıkları Eylül ortası, Philips Fidelio T2 TWS ANC kulaklıkları ise Ekim’de Avrupa’da satışa çıkıyor.

• Grafen kaplamalı özel sürücülere sahip her iki Fidelio kulaklık da orta ve yüksek ses kalitesini iyileştirmek ve ısı ve nemdeki değişikliklere daha dirençli sürekli performans sunmak için tasarlandı.

• Her iki modelin kablosuz bağlantısı, LE sesli en yeni Bluetooth 5.3 ile sağlanıyor; bu da yüksek performansın yanı sıra güvenilir ve enerji açısından verimli bir kablosuz bağlantıyı garanti ediyor.

• LC3 ve LDAC codec – ayrıca en geniş uyumluluk için SBC ve AAC, gerçek Hi-Res kablosuz performans sunuyor.

• Her iki model için Gelişmiş Hibrid Uyarlamalı Gürültü Engelleme Pro+ sistemi, mikrofonların yer değiştirmesi ve şimdi AI teknolojisini içermesi sayesinde iyileştirildi.

• Ergonomik iyileştirmeler daha fazla konfor ve geliştirilmiş pasif gürültü izolasyonu getiriyor.

• Her iki L4 ve T2 üzerinde uzun pil ömrü ve süper hızlı şarj özelliğine sahip.

• Philips Headphones Uygulaması, ses ayarlarını ince ayar yapma ve ANC önceden ayarlı modlara erişim sağlar.

• Her iki ürün de çevresel etkiyi en aza indirmek için plastik içermeyen, soya mürekkebi tabanlı baskı ambalajında sunuluyor.

Felsefe olarak her zaman kusursuz ses performansı, uzun pil ömrü ve istisnai aktif gürültü engelleme kombinasyonunu sunmayı hedefleyen Philips Fidelio; premium tasarım, uyum ve konfor sunuyor.

L4 ve T2 modellerle bu eğilimi sürdüren ürünler; önceki seri ürünlere göre daha iyi ergonomi, daha küçük boyutlar ve ağırlık azalmaları sunuyor. Yeni teknolojilerin tanıtılması sayesinde her iki kulaklık da daha iyi ses, bağlantı ve pil ömrü dahil tüm performans alanlarında bir iyileşme vaadediyor.

Philips Fidelio L4 Kulak üstü ANC kulaklıklar

Bir önceki modeline göre yüzde 10 daha hafif ve daha küçük hale gelen L4, ses performansı için kritik öneme sahip olan daha büyük bir hacme sahip.

Fidelio L4, temiz bir orta ve yüksek menzilli ses için daha düşük bir distorsiyon sağlamak amacıyla grafen kaplama 40 mm sürücülere sahiptir. İlave dayanıklılık sağlayan ancak ağırlık dezavantajı olmayan kaplama, ısı ve neme karşı daha iyi direnç ve daha tutarlı bir performans garantisi veriyor.

Tasarım değişiklikleri arasında ağırlığı 320 grama düşürmeyi sağlayan bir dış kulak kabı gövdesi bulunuyor. Bu gövde aynı zamanda kabın iç kısmının hacmi daha büyük kulaklara uyum sağlamak için artırıldı. Bu kombinasyon, mühendislerin optimize edilmiş bir ses performansının korunmasını sağlamak için dikkatle yeniden tasarladıkları sürücünün monte edileceği muhafazanın daha küçük bir hacme sahip olmasını sağladı. 

ANC performansı, mikrofonların muhafaza içine daha iyi entegre edilmesi ve kulak yastığı için hem pasif gürültü izolasyonunu hem de genel ses kalitesini artıran yeni bir sentetik deri kılıfın seçilmesiyle geliştirildi.

Yeni modelle birlikte, uyarlanabilir dört mikrofonlu hibrit ANC sistemi yapay zeka teknolojisine de sahip. Öne bakan mikrofonun hassasiyetini azaltma yeteneği ve rüzgar gürültüsünün ek ölçümüyle, hem düşük hem de orta menzilli sesleri ölçülebiliyor ve iptal edilebiliyor.

Bu mikrofonlardan bağımsız olarak sadece çağrı kalitesine adanmış ekstra bir dahili mikrofon bulunduran Fidelio L4, gürültülü ya da sessiz her iki durumda da aramaları kristal netliğinde ses iletebiliyor.

Fidelio L4, Google Fast Pair özellikli Bluetooth 5.3 sayesinde daha iyi pil ömrüne sahip güvenilir bir bağlantı vaat ediyor. Kulaklık ayrıca LE Audio ve LC3 codec’i 425 Kbps’ye kadar bit hızlarında 32 bit 48 kHz sesin gerçek yüksek çözünürlüklü desteğini ve ses cihazından uzaklaşıldığında daha kısa bir minimum gecikme ve daha iyi korunan ses kalitesi sağlıyor. LDAC yüksek çözünürlüklü codec’i de içeren L4, birlikte verilen çıkarılabilir USB-C ses kablosu aracılığıyla yüksek çözünürlüklü ses de çalabiliyor. 

Bluetooth 5.3 ayrıca L4’ün ANC açıkken 40 saat olmak üzere 50 saatlik çalma süresi sunmasına ve 15 dakikalık hızlı şarj ile iki saatlik hızlı şarj süresine sahip olmasına ve beş saatlik çalma süresi sunmasına yardımcı oluyor.

L4’ün tasarımında da ince ayarlar yapıldı. Muirhead sürdürülebilir deri, artık kademesiz olan metal kafa bandının dış tarafını sarıyor ve iç yastığı kaplamak için yeni, sentetik yumuşak deri malzeme ile kafa bandının ve kulaklık başlıklarının sıkıştırma kuvveti de azaltıldı.

Artık deri kaplı bir dokunmatik alana sahip olan dokunmatik kontroller sayesinde kaydırma, dokunma ve basma eylemleriyle kullanım kolaylığı garanti edilmektedir. Alternatif olarak, Bas-konuş özelliği Google Assistant uyumluluğu ile eller serbest, sesli yardım sağlar.

TP Vision Hakkında

TP Vision Europe B.V. (‘TP Vision’) Amsterdam merkezli, tamamı TPV Technology Limited (‘TPV’) Şirketi altında olan dünyanın önde gelen monitor ve TV üreticilerinden biridir. 

2012 yılında kurulan ve bugün tüketici TV ve ses endüstrilerindeki en büyük global oyunculardan biri olan şirket, üstün ses ve görüntü deneyimi sunan tüketici elektroniği ürünleri ve teknolojileri üretir, geliştirir ve pazarlar.

Tüketiciye ve tüketici memnuniyetine güçlü bir şekilde odaklanan TP Vision’ın ürün portföyünde; tüketici ses ürünleri ve televizyonları, profesyonel ekranlar ve içerik işletim sistemleri bulunur. Bu ürünler ve çözümler, TP Vision’ın kendi markası AOC’nin yanı sıra Koninklijke Philips N.V. lisansı altında kullanılan Philips markası aracılığıyla pazara sunulur.

 Önde gelen elektronik markalara ve ödüllü ürünlere ev sahipliği yapan TP Vision; Avrupa, Amerika, Orta Doğu, Hindistan ve Asya-Pasifik’teki belirli ülkelerdeki operasyonlarıyla dünya çapında 2.000’den fazla kişiyi istihdam ediyor.

TP Vision; ürün geliştirme, tasarım, kusursuz operasyon ve üretim sorumluluğu alanlarındaki uzmanlığıyla toplumun günlük yaşamına değer katmayı hedefler. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı